You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πεινάω...που σερβίρει μπριζόλες προς βόρεια τέτοια ώρα? Μπριζόλες.....όχι "μπριζόλες".
μπριτζόλες.......
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πεινάω...που σερβίρει μπριζόλες προς βόρεια τέτοια ώρα? Μπριζόλες.....όχι "μπριζόλες".
Tέτοια ώρα δεν γνωρίζω αλλά κάπου στα Ανω Βριλλήσια είναι ο Χρύσανθος με καλές μπριζόλες αν εξαιρέσουμε Αrgentina κοντά στο Μαραθώνα που πέφτει πιο μακριά...
Επισκέπτης
Αrgentina κοντά στο Μαραθώνα που πέφτει πιο μακριά...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Tέτοια ώρα δεν γνωρίζω αλλά κάπου στα Ανω Βριλλήσια είναι ο Χρύσανθος με καλές μπριζόλες αν εξαιρέσουμε Αrgentina κοντά στο Μαραθώνα που πέφτει πιο μακριά...
κλειστός ο χρύσναθος με τις σταβλίσιες
το argentina (βαζεολομάγαζο οεο) επίσης κλειστό τέτοια ώρα...(σχετικό είναι το μακριά με τέτοια πείνα)
θα πεταχτώ μέχρι το γιαννιώτικο μου φένεται στην πλ. κένεντυ ή τις ταβέρνες στην πλατεία στο χαλάνδρι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κλειστός ο χρύσναθος με τις σταβλίσιες
το argentina (βαζεολομάγαζο οεο) επίσης κλειστό τέτοια ώρα...(σχετικό είναι το μακριά με τέτοια πείνα)
θα πεταχτώ μέχρι το γιαννιώτικο μου φένεται στην πλ. κένεντυ ή τις ταβέρνες στην πλατεία στο χαλάνδρι
πάρε ένα τσατσίκι και μένα....
Λέω να περασω....
Τυχαία....
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Εγώ θα πάω καμιά βόλτα σε κανένα πατσατζίδικο μου φαίνεται που θα το βρω και ανοιχτό τέτοια ώρα .
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
πάρε ένα τσατσίκι και μένα....
Λέω να περασω....
Τυχαία....
Τζατζίκι ε? Χμ, αυτή την συζήτηση είχα πριν με ένα φίλο, άμα φάμε τζατζίκι, είναι σαν να καταθέτουμε τα όπλα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Θα γελάσετε τώρα, δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου πατσά και δεν ξέρω καν τι είναι!Εγώ θα πάω καμιά βόλτα σε κανένα πατσατζίδικο μου φαίνεται που θα το βρω και ανοιχτό τέτοια ώρα .
Αστείο ε?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εξπλέιν πλιζΤζατζίκι ε? Χμ, αυτή την συζήτηση είχα πριν με ένα φίλο, άμα φάμε τζατζίκι, είναι σαν να καταθέτουμε τα όπλα.
Επισκέπτης
Θα γελάσετε τώρα, δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου πατσά και δεν ξέρω καν τι είναι!
Αστείο ε?
χαχαχαχαχαχαχα
Δε χάνεις τίποτα...
Ξέρω τι είναι...αλλά μπορώ να πεθάνω...κ μόνο μυρίζοντάς το...
ο χρύσναθος με τις σταβλίσιες
πρέπει να έχεις μέσων για να φας, από τις ΑΑΑ (3 Α) σταβλίσιες
το argentina
αν είσαι σίγουρος ότι το κομμάτι μου διάλεξες στην αρχή, είναι και αυτό που τρως, πάντα με μπόλικη σόδα για να μαλακώνει το κρέας.
θα πεταχτώ μέχρι το γιαννιώτικο μου φένεται στην πλ. κένεντυ
μόνο μεθυσμένος εκτιμάς το μαγαζί αυτό, αν πας νηφάλιος λες και είσαι σε άλλο μαγαζι
τις ταβέρνες στην πλατεία στο χαλάνδρι
τέτοια ώρα μόνο ένα είναι ανοιχτό, το γωνιακό, καλύτερα τις ώρας, όχι μαγειρευτά.
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
κάνει καλό στο στομάχι και στην πέψη γενικά αλλά μυρίζει λίγο . εγώ τρώω μόνο ποδαράκια όχι σαν κάτω άλλους που τρώνε στομάχια και μαλακίες σκέτη αηδία .Θα γελάσετε τώρα, δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου πατσά και δεν ξέρω καν τι είναι!
Αστείο ε?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ε...όπου και αν πάω για αταξία μετά...θα με ακολουθεί η αύρα!εξπλέιν πλιζ
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
πρέπει να έχεις μέσων για να φας, από τις ΑΑΑ (3 Α) σταβλίσιες
αν είσαι σίγουρος ότι το κομμάτι μου διάλεξες στην αρχή, είναι και αυτό που τρως, πάντα με μπόλικη σόδα για να μαλακώνει το κρέας.
μόνο μεθυσμένος εκτιμάς το μαγαζί αυτό, αν πας νηφάλιος λες και είσαι σε άλλο μαγαζι
τέτοια ώρα μόνο ένα είναι ανοιχτό, το γωνιακό, καλύτερα τις ώρας, όχι μαγειρευτά.
Σωστός σε όλα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτό υπέθεσα αλλά μην αγχώνεσαι.....ε...όπου και αν πάω για αταξία μετά...θα με ακολουθεί η αύρα!
θα πεις έχω πρόβλημα στην καρδιά και έφαγα σκόρδο πριν έρθω γιατί ήξερα ότι θα με κάνεις άλογο..........
Επισκέπτης
stimorol κανέλλα ή vivident μεντα Χ2...(οχι κ τις 2 μαζί...με διαφορά 5λέπτου)!ε...όπου και αν πάω για αταξία μετά...θα με ακολουθεί η αύρα!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
stimorol κανέλλα ή vivident μεντα Χ2...(οχι κ τις 2 μαζί...με διαφορά 5λέπτου)!
Αφού βγαίνει από το στομάχι, δουλεύουν αυτά?
Θυμάμαι η γιαγιά μου (τρελλή ιταλίδα) μου έδινε κάτι περίεργα χόρτα και μάσαγα πιτσιρικάς και σκότωναν όλες τις περίεργες οσμές. Δεν θυμάμαι πως τα λέγανε ρε γμτ.
Καμιά κοπελιά δεν είναι Online να βοηθήσει? Άντε να φανείτε και μία φορά χρήσιμες σε αυτό το site!!!!!
Σωστός σε όλα!
Thanks !! για αυτό έχουμε και 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό
και ο πατσάς καλός είναι και αν θέλεις κάποια στιγμή να δοκιμάσεις, ξεκίνα από το αυτόφωρο, στην Λ. Αλεξάνδρας, ανεβαίνοντας πριν το γήπεδο του ΠΑΟ, στον κ. Γιώργο, ο ποιο νόστιμος πατσάς της Αθήνα, φαντάσου ότι είναι κάτι σαν κρεατόσουπα, λίγο πιο γευστική, και άμα βάλεις μπούκοβο και σκορδοστούμπι, γίνεται άλλο πράμα!!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αφού βγαίνει από το στομάχι, δουλεύουν αυτά?
Θυμάμαι η γιαγιά μου (τρελλή ιταλίδα) μου έδινε κάτι περίεργα χόρτα και μάσαγα πιτσιρικάς και σκότωναν όλες τις περίεργες οσμές. Δεν θυμάμαι πως τα λέγανε ρε γμτ.
Καμιά κοπελιά δεν είναι Online να βοηθήσει? Άντε να φανείτε και μία φορά χρήσιμες σε αυτό το site!!!!!
Τι θα θέλατε Georges?
Αντίδοτο για τις οσμές σκόρδου?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 231K
- Απαντήσεις
- 348
- Εμφανίσεις
- 84K
- Απαντήσεις