Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για φαγητό!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο φαγητο σας αρεσει περισσοτερο?

  • μουσακα

    Ψήφοι: 15 5,6%
  • παστιτσιο

    Ψήφοι: 22 8,1%
  • μακαρονια με σαλτσα

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • μακαρονια με κιμα

    Ψήφοι: 32 11,9%
  • μακαρονια αλα κρεμ

    Ψήφοι: 2 0,7%
  • μπαμιες

    Ψήφοι: 4 1,5%
  • φασολακια

    Ψήφοι: 1 0,4%
  • φασολαδα

    Ψήφοι: 6 2,2%
  • φακες

    Ψήφοι: 3 1,1%
  • ρεβυθια

    Ψήφοι: 3 1,1%
  • μπριζολες

    Ψήφοι: 18 6,7%
  • πατατες στο φουρνο με κρεας απιλογης

    Ψήφοι: 9 3,3%
  • κεφτεδακια

    Ψήφοι: 14 5,2%
  • τηγανιτες πατατες

    Ψήφοι: 8 3,0%
  • πιτσα

    Ψήφοι: 12 4,4%
  • καρμποναρα

    Ψήφοι: 7 2,6%
  • ψαρια-

    Ψήφοι: 21 7,8%
  • μαλάκια

    Ψήφοι: 4 1,5%
  • οστρακοειδη

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • αγγιναρες

    Ψήφοι: 2 0,7%
  • κοτοσουπα

    Ψήφοι: 2 0,7%
  • βραστο κρεας με λαχανικα

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • τραχανας

    Ψήφοι: 3 1,1%
  • γκριλ επιλογης

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • κοτοπουλο στο γκριλ

    Ψήφοι: 5 1,9%
  • αρακας

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ολα ειμαι χοντρος

    Ψήφοι: 29 10,7%
  • ολα αλλα κανω διαιτα τωρα. γρ!!!!

    Ψήφοι: 7 2,6%
  • πιτογυρος

    Ψήφοι: 18 6,7%
  • χαμπουργκερ

    Ψήφοι: 8 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    270

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Μηνύματα
604
Like
5
Πόντοι
6
ρε δεν βαζετε & μαρμελαδα..στην καραπουτσακλαρα μου..στο φρεσκο ψαρι δεν βαζεις τιποτε..ουτε λεμονια ουτε λαδια..το τρως & σου ερχεται η θαλασσα στο στομα..
Υ.Γ αμα ξερεις απο ψαρι..

ξερω και απο ηλεκτρολογικα ναουμε!!!ειναι εντελως χαζο κατ εμε να υποδεικνυεις σε καποιον πως να φαει κατι.αλλο πραγμα να προτεινεις και αλλο να επιβαλλεις ή να αφοριζεις καποιες επιλογες!φιλικα
 

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Μηνύματα
166
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε pleasuregiver μήπως είσαι κρητικός ? γιατί οι φίλοι μου οι κρητικοί είναι φανατικοί ότι το φρέσκο ψάρι δεν θέλει τίποτα κατά το μαγείρεμα για να μην αλλοιώσει τη γεύση του.Έχεις δίκιο αλλά για μιά αλλαγή γεύσης μη χαλάσω και το χατίρι της μαμάς !
 

Επισκέπτης
Σήμερα το διαιτολόγιο έχει ρεβύθια, χωρίς λάδι, παξιμάδι και άπαχο τυρί!!!!! Ελάτε να φάμε!!!!

τώρα που είπες για ρεβύθια, αν σου αρέσουν δοκίμασε χούμους. Αποτελείται από λιωμένα ρεβύθια, σκόρδο, μαιντανό και νομίζω λίγο ξύδι.  Είναι πολύ δυναμωτική τροφή και συνδυάζεται ωραία με μπελαλίδικους μεζέδες  ;)
 

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Μηνύματα
941
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Μακαρονια με κιμααααααααααα  :grin: :grin: :grin:
 

Επισκέπτης
Φίλε pleasuregiver μήπως είσαι κρητικός ? γιατί οι φίλοι μου οι κρητικοί είναι φανατικοί ότι το φρέσκο ψάρι δεν θέλει τίποτα κατά το μαγείρεμα για να μην αλλοιώσει τη γεύση του.Έχεις δίκιο αλλά για μιά αλλαγή γεύσης μη χαλάσω και το χατίρι της μαμάς !
οχι φιλε μου,δεν ειμαι κρητικος..απλα ξερω να τρωω..οπως εγραψα & πριν,στον πουτσο μου αν θα το φας με μαγιονεζα-μαρμελαδα η ηλεκτροδια..
δικαιωμα σου..
οσοι ξερουν απο ΦΡΕΣΚΟ ψαρι καταλαβαινουν τι λεω..οι υπολοιποι,περαστικα..
δεν ειναι θεμα γουστου αλλα παιδειας-εκπαιδευσης..
εδω βαζουν στο ουισκυ κοκα κολα,στο ψαρι δεν θα κανουν την μαλακια τους???
ειπαμε..
την μαλακια πολλοι ελατρεψαν,τον μαλακα ουδεις..
 

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Μηνύματα
17.715
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
μολις εφαγα μια μπριζολιτσα στα καρβουνα  :coffee:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.212
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η μαγιονέζα είναι HAND MADE μαμάς και όχι προκάτ.Αν τώρα δεν σου αρέσει γούστα είναι αυτά.Εγώ το τρώω όλο το φαγητό μου.Ψαράκι να είναι και ότι να είναι.Πάντως ενδιαφέρομαι για καμιά καλή συνταγή με ψάρια.

Το ψάρι με μαγιονέζα είναι κλασσική αστική συνταγή της δεκαετίας του 70. Η λεγόμενη Αθηναϊκή. Επίσης προστίθεται κάπαρη.
Μπορεί να υπάρχει ακόμη σε κανένα εστιατόριο τύπου Ιντεάλ.

Τώρα είναι in συνταγές που το ψάρι ψήνεται με χοντρό αλάτι.
 

Επισκέπτης
Το ψάρι με μαγιονέζα είναι κλασσική αστική συνταγή της δεκαετίας του 70. Η λεγόμενη Αθηναϊκή. Επίσης προστίθεται κάπαρη.
Μπορεί να υπάρχει ακόμη σε κανένα εστιατόριο τύπου Ιντεάλ.

Τώρα είναι in συνταγές που το ψάρι ψήνεται με χοντρό αλάτι.
γιατι οι νοικοκυρες δεν μπορουσαν να το συντηρησουν φρεσκο στο ψυγειο παγου & τα εστιατορια καλυπτουν την μπαγιατιλα & τα συντηρητικα φαρμακια που βαζουν..
το ψησιμο ειτε με χοντρο αλατι,ειτε χωρις ειναι ολοκληρη επιστημη που κανενα θρεντ δεν μπορει να μαθει σε καποιον απο εμας..
σε γενικες γραμμες το ψαρι ψηνεται σε χαμηλη φωτια επι αρκετη ωρα σε αντιθεση με το κρεας που χρειαζεται το ακριβως αντιθετο..
 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
9.863
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γιατι οι νοικοκυρες δεν μπορουσαν να το συντηρησουν φρεσκο στο ψυγειο παγου & τα εστιατορια καλυπτουν την μπαγιατιλα & τα συντηρητικα φαρμακια που βαζουν..
το ψησιμο ειτε με χοντρο αλατι,ειτε χωρις ειναι ολοκληρη επιστημη που κανενα θρεντ δεν μπορει να μαθει σε καποιον απο εμας..
σε γενικες γραμμες το ψαρι ψηνεται σε χαμηλη φωτια επι αρκετη ωρα σε αντιθεση με το κρεας που χρειαζεται το ακριβως αντιθετο..
το ψαρι στην ελλαδα το τρωμε οπως το κρεας καλοψημενο,κακως για μενα
προσωπικα θεωρω οτι θελει δυνατη φωτια και ψησιμο στο φτερο,δεν χρειαζεται να στεγνωσει τελειως
 

Επισκέπτης
το ψαρι στην ελλαδα το τρωμε οπως το κρεας καλοψημενο,κακως για μενα
προσωπικα θεωρω οτι θελει δυνατη φωτια και ψησιμο στο φτερο,δεν χρειαζεται να στεγνωσει τελειως
δεν ειπαμε να στεγνωσει ρε μαστορα..εξυπακουεται οτι το παρακολουθεις χωρις να πινεις ουζα-μπυρες..ειπαμε..το ψησιμο ειναι επιστημη που δεν αναλυεται σε ενα θρεντ..
 

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Μηνύματα
9.863
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ειπαμε να στεγνωσει ρε μαστορα..εξυπακουεται οτι το παρακολουθεις χωρις να πινεις ουζα-μπυρες..ειπαμε..το ψησιμο ειναι επιστημη που δεν αναλυεται σε ενα θρεντ..
σωστος,και υπαρχουν και διαφορετικες τεχνικες και χρονοι αναλογα με το ειδος ψησιματος(σχαρα,φουρνος κτλ)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom