astronaut80
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 25
- Like
- 5.040
- Πόντοι
- 2.836
Απο τις βολές που κάναμε στο πεδίο βολής.βαθμολογια ήταν.10-50=;;;;;
Απο τις βολές που κάναμε στο πεδίο βολής.βαθμολογια ήταν.10-50=;;;;;
Εκεί δε βόλευε ποτέ... Ξενερώμενος πάντα την ώρα του χεσιματοςΘυμάμαι στο στρατό με τις τουρκικές που παλεύαμε όλοι να κανουμε…10-50
Επρεπε να ξεμυτίσει λίγο η κουραδα για να πας και να τελειώνεις γρήγοραΕκεί δε βόλευε ποτέ... Ξενερώμενος πάντα την ώρα του χεσιματος
A,ναι...Απο τις βολές που κάναμε στο πεδίο βολής.βαθμολογια ήταν.
Αυτο ναι....Επρεπε να ξεμυτίσει λίγο η κουραδα για να πας και να τελειώνεις γρήγορα
Σεζόν είμαι οπότε κοντά και στη θητεία και στις φυλακές
Σε έπιασε η μέση σου φιλαράκι στο χεσιμο στην τούρκικη!Σεζόν είμαι οπότε κοντά και στη θητεία και στις φυλακές.
Οι τουρκικες τουαλετες θελουν τεχνη για να χεσεις σωστα. Πρεπει να σημαδεψεις την ακρη της τρυπας ουτως ωστε ΚΑΙ να μην σκασει κεντρο στο νερο η κουραδα και γινεις κωλος απο τα σκατονερα αλλα ΚΑΙ να μην πεσει διπλα απο την τρυπα και αναγκαστεις να θυμηθεις την θητεια σου στον στρατο οπου με το Τ εσπρωχνες αλλωνων κουραδες στην τρυπα.... Η κουραδα ισα ισα να γλυψει την ακρη της τρυπας και εισαι αρχοντας κυριλε.Noμιζα ότι μόνο στον Στρατό και σε φυλακές είχε τέτοιες τουαλέτες...έμαθα κάτι καινουργιο σημερις.
Σιγά ρε ...νέο παιδί είναι( εισετι όπως έλεγε ο Τράγκας).Σε έπιασε η μέση σου φιλαράκι στο χεσιμο στην τούρκικη!
Γενικά αυτά τα πολύ υγιεινά για πέταμα είναι...Μια φορα πως μου ηρθε και αγορασα απο περιπτερο αυτες τις protein bar σοκολατες με γευση φραουλα μαλιστα. Ξενερωτη γευση βεβαια, αγλυκη. Εφαγα την μιση και μεσα σε δυο ωρες μου ηρθε ο ολεθρος, τρεις φορες χεσιμο μεσα σε μιαμιση ωρα. Στο τελος ενιωθα μια δροσια μεσα στα αντερα μου. Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο; Φοβαμαι οτι ισως ηταν ληγμενη διαφορετικα μαλλον ο οργανισμος μου αντεδρασε ετσι σε οτι σκατα βαζουν εκει μεσα και καλα "πρωτεινες".
γιατί υπάρχει τέτοιο game? τι άλλο θα ακούσουμε..Υπάρχει κανένα σχετικό θρεντ για τους πιο ανώμαλους που τους αρέσουν τα games με ;
Μας λείπει αυτή η ψυχή...Πρέπει να αναστηθεί το επικό νήμα @paxoulokompsos έρχεται μεγάλο τσιμπούσι τις επόμενες μέρες και περιμένουμε ιστορία
Σου προσφεραν ειδική περιποίηση λόγω ελληνικής προελεύσεως ...γουστα ειναι αυτα. οταν παραθεριζα στο γιοτ του τραμπ την σαμπανια την σερβιραν με γαρδουμπες και κοντοσουβλι