argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.352
- Πόντοι
- 9.297
Tωρα μάλιστα...Μάλλον δεν το έπιασες... ή μάλλον το πήρες λάθος...
Άλλο ήθελε να πει ο ποιητής...
Να κάνουμε και οικονομία στα καθαριστικά.
Tωρα μάλιστα...Μάλλον δεν το έπιασες... ή μάλλον το πήρες λάθος...
Άλλο ήθελε να πει ο ποιητής...
Φιλί του Ποσειδώνα;;;;;;πριν λιγο εγινε ενα καταπληκτικο χεσιμο! τι κ αν εβαλα τα ποδια στο πιγκαλ,τι κ αν εκανα αναπνοες γιογκα!το σκατο δεν ελεγε να βγει!τελικα εβαλα μια ζεστη πετσετα στη κοιλιτσα μου και βοηθησε.το αποτελεσμα?μια χοντρη κουραδα που πονεσε η κολοτρυπιδα μου αλλα καταφερα το φιλι του ποσειδωνα μετα απο πολυ καιρο!
τα σκατοφιλα μου σε ολους τους πορνοχεστες
Τίποτα δεν θα γίνει. 50 χρόνια χρήσης και όλα καλά. Ούτως ή άλλως γι αυτήν την δουλειά το πουλάνε στο σούπερ μάρκετ.Δεν κάνει τιποτα αυτο. Αντιθετως κινδυνευει να τρυπησει το σωληνα, μην λετε ό,τι να' ναι
γουστα ειναι αυτα. οταν παραθεριζα στο γιοτ του τραμπ την σαμπανια την σερβιραν με γαρδουμπες και κοντοσουβλιTo γαλατάκι συνοδεύει ΑΥΣΤΗΡΩΣ τυρόπιτα κορνφλεικς η μπουγατσοκατασταση.
Συνδυασμός όπως αυτός που έκανες μου λέει ότι δεν ξέρεις να τρως και είσαι ικανός να μπερδέψεις άκυρα πράγματα όπως σαμπάνια με γαρδουμπες.
Eλπιζω τουλάχιστον να έκανες παπάρα το κοντοσούβλι μέσα στην σαμπάνια ,ως σπονδή στην ελληνοαμερικανική φιλια....γουστα ειναι αυτα. οταν παραθεριζα στο γιοτ του τραμπ την σαμπανια την σερβιραν με γαρδουμπες και κοντοσουβλι
Περαστικά...!Μαγκες μου εγω εχω δυστυχως την Νοσο του Chron οποτε δεν μπορω πλεον να βγαζω σκληρες κουραδες κατα κυριο λογω μονο τσιρλιο. Μου εχουν λειψει οι εποχες που γεννουσα στην τουαλετα και εβγαινε απο το κωλο μου ολοκληρος πυθωνας
Κάνεις λάθος. Ωμό δεν τρώγεται. Για μαγείρεμα είναι μια χαρά. Σαν τα σπορέλαιαΔεν τρώγεται τύπε.
Με το πυρηνέλαιο ανάβουμε τα καντήλια
Για αυτό ίσως.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ φιλε μου παιρνω κορτιζονη φουλ για κανα εξαμηνο μετα την κοβω και μετα ξαναρχιζω και στο διαστημα αυτο ηρεμουν λιγο τα συμπτωματαΠεραστικά...!
Παίρνεις φάρμακα η αρκεί δίαιτα ως θεραπεία;
Έφαγες αυτά τα βαρειά εδέσματα των ημερών η με φιδέ την έβγαλες;Ευχαριστώ φιλε μου παιρνω κορτιζονη φουλ για κανα εξαμηνο μετα την κοβω και μετα ξαναρχιζω και στο διαστημα αυτο ηρεμουν λιγο τα συμπτωματα
τρωω τα παντα αλλα οπου παω παιρνω τα μωρομαντηλα μου γιατι με πιανει χεσιμο που δεν μπορω να κρατηθω ευκολα. Δυστυχως αυτο δεν μπορω να το απολαυσω γιατι ειμαι εκτος σπιτιου αλλα την παλευω χαχαααΈφαγες αυτά τα βαρειά εδέσματα των ημερών η με φιδέ την έβγαλες;
Kαλη συνέχεια στον αγώνα.τρωω τα παντα αλλα οπου παω παιρνω τα μωρομαντηλα μου γιατι με πιανει χεσιμο που δεν μπορω να κρατηθω ευκολα. Δυστυχως αυτο δεν μπορω να το απολαυσω γιατι ειμαι εκτος σπιτιου αλλα την παλευω χαχααα
Η κραιπαλη θέλει και κάνα σαλατικό αλλιώς θα σου ανοίξει ο πάτος.Κανονική τορπίλη έριξα πριν λίγο
Είχα δύο ημέρες να ρίξω...Ξελαφρωσα
Από την κρεπαλη των ημερών
Ναι έγινε λίγο κατανάλωση σε χωριάτικη σαλάτα αλλά και πάλι έπεσε τρελό χέσιμοΗ κραιπαλη θέλει και κάνα σαλατικό αλλιώς θα σου ανοίξει ο πάτος.
H iδανικοτερη γέφυρα ανάμεσα στην νηστεία και στο ξέσκισμα των επόμενων ημερών είναι η μαγειρίτσα.Η μεγάλη παγίδα της εβδομαδιαίας νηστείας αδερφια...."καθαριζει" ο οργανισμός απο ζωικές ίνες,και πάνω που τον έχεις συνηθίσει να επεξεργάζεται αλλες πιο εύπεπτες τροφές ,πέφτεις σαν μμμπούστης στη κρεατοφαγία και γίνεται σε στομάχι και έντερο μακελειό!!!Οσοι δε νηστεύουν 40 μέρες και εχουν και μια άλφα ηλικία...καλη τους τύχη...θα την χρειαστούν
Το θέμα είναι το χεσιμο να είναι βελούδινο και όχι σαν να βγάζεις τσιμεντολιθους από την κωλοτρυπα.Ναι έγινε λίγο κατανάλωση σε χωριάτικη σαλάτα αλλά και πάλι έπεσε τρελό χέσιμο
Με συκώτια και έντερα καπάκι απο θαλλασινά δεν πάς πολυ μακριά...καλυτερα η γέφυρα να έχει καθαρο κρέας φιλετο κατα προτίμηση και την επόμενη κατσε και "γονάτισε" αρνι και κοκκορέτσι...η ύπαρξη χορταρικών μαγειρεμένων μαζι με εντόσθια ειναι απλα να χαμε να λέγαμε!!!!Και εχω και αδυναμια στην μαγειρίτσα την ρουφιάνα...2,5 πιάτα έφαγα!!! Εγαμήθηκα...και αυτο ευτυχώς δεν πέρασε στον κόσμο!!!Με βουβό πόνο στην χέστρα μου...πληρωσα το τίμημα!!!!!H iδανικοτερη γέφυρα ανάμεσα στην νηστεία και στο ξέσκισμα των επόμενων ημερών είναι η μαγειρίτσα.