sildenafil
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
πάντως σκούπισμα δεν θα χρειαστεί
To γαλατάκι συνοδεύει ΑΥΣΤΗΡΩΣ τυρόπιτα κορνφλεικς η μπουγατσοκατασταση.Δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις πιο πριν αλλα ο στανταρ συνδιασμος για ομορφο βελουδινο μυρωδατο χεσιμο ειναι (ΑΥΣΤΗΡΑ με αυτη την σειρα) : χοτ ντογκ απο Μιχαλακοπουλου, παγωμενο Μιλκο, καθιζομενος σε κρυο μαρμαρο. Στο μισαωρο ΠΡΕΠΕΙ να εχεις μπει στο σπιτι σου, ειδαλλως......καλτσες....
Χαθήκαμε ρε Κωστάκη...τι σκατα κανεις;Με αυτά τα κωλονηστισιμα έχω τρελαθεί στο κλανιδι και στο ρέψιμο. Χθες είχε χταπόδι με κοφτό μακαρόνι, στο μισάωρο είχα αρχίσει να κλάνω βρωμερά και μετά από κάνα 20' πήγα κι εχεσα για κάνα τέταρτο μέχρι να αδειάσω. Βγήκα κι έτρεμαν τα πόδια μου . Χθεσινό βραδινά μπιφτέκια λαχανικών τα ρευομουν όλο το βράδι και την επόμενη τα έκλανα μέχρι το μεσημέρι ώσπου ξαναχεσα και άδειασα
Δύο ακτινίδια είναι αρκετά...Τι ακριβώς να φας όταν έχεις πρόγραμμα κοπρολαγνείας; Για να σου έρθουν πιο εύκολα ;
Έλα ρε τύπε και Μ έχει τρελανει στο κλανιδι η μαγειρίτσα από χθες. Δύο φορές έχω χέσει και την κλάνω ακόμαΧαθήκαμε ρε Κωστάκη...τι σκατα κανεις;
Δεν κάνει τιποτα αυτο. Αντιθετως κινδυνευει να τρυπησει το σωληνα, μην λετε ό,τι να' ναιΠήγαινε σούπερ μάρκετ και πάρε ένα μπουκάλι βιτριόλι άδειασε το μισό μέσα και μην την χρησιμοποιήσεις για 8 ώρες. Μετά τραβά το καζανάκι.
Στην αρχη διαβαζα οτι σε εχει τρελανει στο κλανιδι η μαγείρισσα και νομιζα οτι εβγαζες γούστα τύπεΈλα ρε τύπε και Μ έχει τρελανει στο κλανιδι η μαγειρίτσα από χθες. Δύο φορές έχω χέσει και την κλάνω ακόμα
Αποξηραμενα δαμασκηναΤι ακριβώς να φας όταν έχεις πρόγραμμα κοπρολαγνείας; Για να σου έρθουν πιο εύκολα ;
Μαλλον ήπιες πολλή ρετσίνα χθες για αυτό σε τρέχει έτσι...Έλα ρε τύπε και Μ έχει τρελανει στο κλανιδι η μαγειρίτσα από χθες. Δύο φορές έχω χέσει και την κλάνω ακόμα
Η μισή ευχαρίστηση είναι να βλέπεις αμέσως το αποτέλεσμα του κόπου σου....είναι σαν να παίζεις στοιχημα και να μαθαίνεις τα αποτελέσματα την άλλη μέρα από την εφημερίδα.Διαβαζα σημερα οτι πρεπει απαραιτητως να "καπακωνουμε" την οδοντοβουρτσα μας με το καπακι της αφου την χρησιμοποιησουμε.
Υπαρχουν λεει ερευνες που δειχνουν οτι αν την αφηνεις εκτεθειμενη, αιωρουμενα σωματιδια σκατού πάνε και κολλανε πανω της και μετα τα βαζεις στο στομα σου.
Ειτε κατεβασεις το καπακι αφου χεσεις, ειτε οχι, τα σωματιδια αιωρουνται στον αερα και καταληγουν στις πετσετες και στην οδοντοβουρτσα.
Γι αυτο συνιστώ να τραβαμε το καζανακι ενω καθομαστε ακομη πανω στη χεστρα.
Το να σηκωθεις για να καμαρωσεις τον κοπο σου εμπεριεχει τον κινδυνο αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην αρχη διαβαζα οτι σε εχει τρελανει στο κλανιδι η μαγείρισσα και νομιζα οτι εβγαζες γούστα τύπε
Τότε να καπακωνεις την οδοντοβουρτσα...Η μισή ευχαρίστηση είναι να βλέπεις αμέσως το αποτέλεσμα του κόπου σου....είναι σαν να παίζεις στοιχημα και να μαθαίνεις τα αποτελέσματα την άλλη μέρα από την εφημερίδα.
Το κάνω αυτό...Τότε να καπακωνεις την οδοντοβουρτσα...
Διαβαζα σημερα οτι πρεπει απαραιτητως να "καπακωνουμε" την οδοντοβουρτσα μας με το καπακι της αφου την χρησιμοποιησουμε.
Υπαρχουν λεει ερευνες που δειχνουν οτι αν την αφηνεις εκτεθειμενη, αιωρουμενα σωματιδια σκατού πάνε και κολλανε πανω της και μετα τα βαζεις στο στομα σου.
Ειτε κατεβασεις το καπακι αφου χεσεις, ειτε οχι, τα σωματιδια αιωρουνται στον αερα και καταληγουν στις πετσετες και στην οδοντοβουρτσα.
Γι αυτο συνιστώ να τραβαμε το καζανακι ενω καθομαστε ακομη πανω στη χεστρα.
Το να σηκωθεις για να καμαρωσεις τον κοπο σου εμπεριεχει τον κινδυνο αυτο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην αρχη διαβαζα οτι σε εχει τρελανει στο κλανιδι η μαγείρισσα και νομιζα οτι εβγαζες γούστα τύπε
Ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν την αμερικανική μαλακια που ξερνανε στην λεκάνη της τουαλέτας λες και τα σπίτια τους δεν έχουν νιπτήρα ώστε να αφήνουν εκεί τον εμετουλακο τους.Όποτε μπαίνω σε αυτό το θρεντ είμαι σε φάση...