The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.006
- Πόντοι
- 1.446
Εποχές κορωνας που δεν μπορούσες να κάτσεις σε μαγαζί αλλά μόνο take away γνωρίζω γκόμενα από τιντερ.
Κλείνουμε ραντεβού, τη βλέπω και λέω πάμε σε ένα take away να πάρουμε καφέ. Ως τότε όλα καλά.
Πληρώνω και πάμε να παραγγείλουμε τους καφέδες. Σε κάποια φάση λέει η γκόμενα θα πάω λίγο τουαλέτα, η οποία ήταν ακριβώς δίπλα από εκεί που περιμένεις για τους καφέδες. Ούτε καν πάνω ή κάτω και το χώρισμα δεν ήταν καν τοίχος.
Εκεί που περίμενα ακούγεται από την τουαλέτα ένας πόρδος άστα να πάνε. Η κοπέλα που έφτιαχνε τους καφέδες έκανε πως δεν άκουσε. Μετά από λίγο δεύτερο κλανίδι χειρότερο από το πρώτο, οπότε και η κοπέλα ξεκίνησε να γελάει διακριτικά. Παίρνω τους καφέδες και βγαίνω έξω, λέω ρόμπα γίναμε.
Πέρασαν 10 λεπτά και η άλλη ακόμη μέσα. Στον καπουτσίνο ο αφρός είχε λιώσει και εγώ είχα πιει τον δικό μου. Λέω τι στον κόρακα πήδηξε από κανένα παράθυρο και έφυγε;
Σε κάποια φάση βγαίνει η κοπέλα που έφτιαχνε καφέδες και με ρωτάει αν η φίλη μου είναι εντάξει. Γάμησε τα σκέφτομαι ποιος ξέρει τι άκουσε. Γιατί της λέω; Κάνει πολύ θόρυβο στην τουαλέτα μου λέει. Κάτι την πείραξε της λέω και φεύγει.
Μετά από κανένα 10λεπτο βγαίνει η τύπισσα αμεριμνοαμέριμνη. Προφανώς δεν είχε καταλάβει πως μεταξύ του ταμείου και της τουαλέτας το χώρισμα δεν ήταν τοίχος και έριξε το χέσιμο του αιώνα και έκλανε σαν νεοσύλεκτος στο κέντρο που είχε φάει φασολάδα. Sorry που άργησα μου λέει. Όλα καλά της λέω.
Κάτσαμε κανένα 10λεπτο και την έκανα διακριτικά. Μαζί της το διέλυσα . Οι κλανιές διέλυσαν κάθε ερωτική διάθεση που είχα
Ευτυχώς που δεν την καλέσεις σπιτι σου συναγωνιστή...
Θα ήθελες μετά ανακαίνιση μπανιου ... ;)))