Καλησπέρα στην παρέα των χεζέδων.
Σήμερα ήμουν στη δουλειά και με έπιασε να χέσω. Πήγα στις γυναικείες τουαλέτες (κατα λάθος)
και μπήκα στη πρώτη διαθέσιμη.
Κατέβασα τα παντελόνια μου και πρίν ξεκινησω να γεννάω κουράδες έφυγα 2-3 κλανίδια. Δε ξερω αν ήταν καμια ελεινιδα εξω και με άκουγε αλλα στα αρχίδια μου η κοιλιά μου γουργούριζε και έχεζα χωρις σταματημό ενω παράλληλα πυροβολούσα και με βρωμερά κλανίδια που μύριζαν.
Έβγαλα πολύ πράμα πρέπει να έριξα μισό κιλο σκατό στη λεκάνη. δεν μαζευόμουν με τίποτα αλλα στο τέλος ξαλαφρωσα.
Αφού βγήκα έξω και έφυγα είδα να μπαίνει μέσα μια ελεινιδα απο αυτές που κάνουν τις ωραίες στο ινσταγκραμ με τις 1000000 φώτο της μούρης και των κωλων τους (δεν με πήρε χαμπάρι) μετά απο ουτε 10 δευτερολεπτα πετάχτηκε έξω λέγοντας ΠΩΠΩ βρωμααα θα λιποθυμήσω και ήταν έτοιμο να βάλει τα κλάμματα το παρτάλι ενώ συνέχιζε το παραλήρημα φωνάζοντας ΠΟΥΥΥΥΦΦΦΟΥΥΥ λές και την είχαν χώσει μέσα στον βόθρο εκεανε η απροσάρμοστη ...... όταν χέζουν αυτες μυρίζει λεβάντα και έχουν και περίοδο...
Αμάθες εντελώς.
εγω συνεχισα να απομακρυνομαι χωρις να γίνω αντιληπτός μουρμουριζοντας... καλά αμα δεν σ αρέσει να αναπνέεις απο το στόμα τωρα και σκάσε μας ζάλισες
χιχιχι
τωρα αν λιποθύμησε δεν πρόλαβα να δώ γιατι ειχα φυγει η αλήθεια ειναι πως η μυρωδιά ηταν πολύ έντονη και σιχαμερή.
Life is life ομως και αυτά έχει το χεζοβολιό μερικές φορές...