ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
επος,αριστουργημα,τιμη κ δοξα σε αυτον που ''γεννησε'' τετοια κουραδα.![]()
![]()
μονο σε αυτον που την γεννησε??.... φιλε ξερεις τη περασα για να βγαλω την φοτο???
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
επος,αριστουργημα,τιμη κ δοξα σε αυτον που ''γεννησε'' τετοια κουραδα.![]()
![]()
χωσε μαν.... χμμ δεν ξερω με μια δευτερη σκεψη μπορει να λιγο του ματσ ακομα και για αυτο το θρεαντ....ισως χρειαξετε παροτρινση και απο αλλα μελοι!![]()
![]()
τυπε μοιαζει και σαν καυλι πεσμενο...κριμα που βγηκε πλαγιαστα... χανετε απο το μεγαλιο της εικονας!!...![]()
τωρα που το σκευτομαι θυμιθικα οτι τραβηξα αυτη την φοτο για ακριβως αυτο τον λογο...να την ποσταρω εδω!!!!
Μεταξουργειο φορ εβερ!!![]()
Πριν χρόνια είχα μεγαλο θέμα δυσκοιλιότητα ς,λοιπον οποτε πηγαινα φυλής να γαμησο μεπιανε κόψιμο....δεν ξέρω τον λογο...Επικα χεσιματα στο καφενείο απεναντι απο το φυλής 56.... Πεζό να είχα χεαη εκει στα 7 χρόνια 200 φορες....και είχα πιει καφέ 3///![]()
αγχωνοσουνα τυπε αν θα γαμησεις καλα.....ευερεθιστο εντεροΠριν χρόνια είχα μεγαλο θέμα δυσκοιλιότητα ς,λοιπον οποτε πηγαινα φυλής να γαμησο μεπιανε κόψιμο....δεν ξέρω τον λογο...
τυπε αυτό μου θύμισε το κουραδι -τούρτα που είχα δει επίσης σε κέντρο νεοσυλλέκτωνΘα σας πω και γω ενα περιστατικό που εγίνε σε κεντρο Νεοσσυλεκτων!
Εκεί που καθομασταν στα παγκάκια το απογευματακι με καφεδια. Μας φωνάζει μια σειρα εξερχόμενος
απο τις τουαλέτες! " Μάγκες τρεχατε να δείτε" . Πάμε που λες γύρω στα 4 ατομα μας δείχνει το συγκεκριμένο τούρκικο w.c. Και τι να δουμε! Δεν το είδαμε πουθενά αυτό κουραδα Σαν τυλιγμένο Ανακόντα!![]()
Λέμε Μάγκες αυτός δεν Χεστηκε Άλλα Σκίστηκε!
![]()
![]()
Αμα ηταν σε μονάδα τουλαχιστον θα ξέραμε ποιος είναι για να
![]()
!
Nόσος του crohn ίσως :Sαγχωνοσουνα τυπε αν θα γαμησεις καλα.....ευερεθιστο εντερο
εγινες και γιατρος ρε τιπστερ της κακιας ωρας....;Nόσος του crohn ίσως :S