Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
τι εβγαλε ο τυπος!!! 30 ποντους σκατο!!!!!
δυσκολο να κουβαλας ολο αυτο μεσα σου για πολυ  :S

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
Ρε τυποι...........!!!!Δεν παιζεστε λεμε......χαχαχαχα!!!!!!! :kneel: :kneel: :kneel: :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129
εχω πολλες πορδες που μυριζουν αρνιλα... ειμαι σε καλο δρομο,λεω να πιω και κανα Φρεντο σκετο να τα σπρωξω λιγο να κατεβουν πιο γρηγορα

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τωρα που το σκευτομαι θυμιθικα οτι τραβηξα αυτη την φοτο για ακριβως αυτο τον λογο...να την ποσταρω εδω!!!!

Μεταξουργειο φορ εβερ!! :orchestra:

Θα δανειστώ έκφραση απ' το νήμα για τα ξυλόγλυπτα που ταιριάζει στην περίπτωση:

"ΤΙ φτιάχνει ο άνθρωπος!"

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006
Πριν χρόνια είχα μεγαλο θέμα δυσκοιλιότητα ς,λοιπον οποτε πηγαινα φυλής να γαμησο μεπιανε κόψιμο....δεν ξέρω τον λογο...Επικα χεσιματα στο καφενείο απεναντι απο το φυλής 56.... Πεζό να είχα χεαη εκει στα 7 χρόνια 200 φορες....και είχα πιει καφέ 3/// :rockon:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.693
Πόντοι
606
σημερα με τα αρνια το θρεντ εχει την τιμητικη του..

:shit: :shit: :shit:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
Πριν χρόνια είχα μεγαλο θέμα δυσκοιλιότητα ς,λοιπον οποτε πηγαινα φυλής να γαμησο μεπιανε κόψιμο....δεν ξέρω τον λογο...Επικα χεσιματα στο καφενείο απεναντι απο το φυλής 56.... Πεζό να είχα χεαη εκει στα 7 χρόνια 200 φορες....και είχα πιει καφέ 3/// :rockon:

Μύστη εγώ είχα για στέκι τα φλο-καφε στην Βικτώρια,πριν κλείσουν και γίνουν φούρνος  :headbang:,πάντα πριν ξεκινήσω τσάρκα ανέβαινα κι έριχνα ένα κατούρημα και αρκετά συχνά έχεζα κιόλας,ειδικά κάτι τέτοιες μέρες  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Η μαλακία ήταν ότι είχε μόνο μια τουαλέτα και συνήθως έπεζε αναμονή  :tickedoff: :jerking:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
Χτές έφαγα μπόλικο κοκορέτσι!!!Μόλις έριξα ένα χεσίδι απολαυστικότατο!!!!
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Θα σας πω και γω ενα περιστατικό που εγίνε σε κεντρο Νεοσσυλεκτων!
Εκεί που καθομασταν στα παγκάκια το απογευματακι με καφεδια. Μας φωνάζει μια σειρα εξερχόμενος
απο τις τουαλέτες! " Μάγκες τρεχατε να δείτε" . Πάμε που λες γύρω στα 4 ατομα μας δείχνει το συγκεκριμένο τούρκικο w.c. Και τι να δουμε! Δεν το είδαμε πουθενά αυτό κουραδα Σαν τυλιγμένο Ανακόντα!  :new_shocked: :new_shocked: Λέμε Μάγκες αυτός δεν Χεστηκε Άλλα Σκίστηκε! :2funny: :2funny: :2funny: Αμα ηταν σε μονάδα τουλαχιστον θα ξέραμε ποιος είναι για να  :kneel: :kneel:!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πριν χρόνια είχα μεγαλο θέμα δυσκοιλιότητα ς,λοιπον οποτε πηγαινα φυλής να γαμησο μεπιανε κόψιμο....δεν ξέρω τον λογο...
αγχωνοσουνα τυπε αν θα γαμησεις καλα.....ευερεθιστο εντερο

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
Θα σας πω και γω ενα περιστατικό που εγίνε σε κεντρο Νεοσσυλεκτων!
Εκεί που καθομασταν στα παγκάκια το απογευματακι με καφεδια. Μας φωνάζει μια σειρα εξερχόμενος
απο τις τουαλέτες! " Μάγκες τρεχατε να δείτε" . Πάμε που λες γύρω στα 4 ατομα μας δείχνει το συγκεκριμένο τούρκικο w.c. Και τι να δουμε! Δεν το είδαμε πουθενά αυτό κουραδα Σαν τυλιγμένο Ανακόντα!   :new_shocked: :new_shocked: Λέμε Μάγκες αυτός δεν Χεστηκε Άλλα Σκίστηκε! :2funny: :2funny: :2funny: Αμα ηταν σε μονάδα τουλαχιστον θα ξέραμε ποιος είναι για να  :kneel: :kneel:!
τυπε αυτό μου θύμισε το κουραδι -τούρτα που είχα δει επίσης σε κέντρο νεοσυλλέκτων :kneel: το ονομάσαμε τούρτα γιατί στη κορυφή είχε ένα τσιγάρο , ήταν επιβλητικό  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Έφαγα σπαράγγια για μεσημεριανό

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.396
Πόντοι
496
Στο κεντρο Ναύπλιο πριν 3 χρόνια ενας ειχες αμολησει τσιρλιο ορθιος φαίνεται κ είχε σοβαντυσει τα πλακακια...σαν πίνακας του βαν γκονγκ ηταν! :kneel:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
το τελευταίο διάστημα όλο κάτι βερβελιές βγάζω από τον κώλο μου, ίσως φταίει  που τρώω συνέχεια σταμναγκάθια !! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom