enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.856
- Πόντοι
- 3.656
σταμπα λιδλ ? που να κυκλοφορησεις ετσι εξω
τυπε θα το παιζεις στελεχος της λιντλ,μπορει να τσιμπισει καμια ελλεϊνιδα
σταμπα λιδλ ? που να κυκλοφορησεις ετσι εξω
εχω φορτησει το κινητο στο τερμα...........
σε λιγο θα σε πιασει στιγμιαιο κοψιμο
μπα οι μπυρες ειναι αδερφεΤύπε το ρύζι θα φταίει δεν θα το είχες βράσει καλά :S
εχω φορτησει το κινητο στο τερμα...........
μπα οι μπυρες ειναι αδερφε
2 κουμπωσα ετσι ζεστες
Σαν να πίνες κάτουρο με ανθρακικό θα ήταν ρε τύπε :Sμπα οι μπυρες ειναι αδερφε
2 κουμπωσα ετσι ζεστες
Σαν να πίνες κάτουρο με ανθρακικό θα ήταν ρε τύπε :S
Βρακί άλλαξες τύπε ή δεν το γέμισες με ζουμάκι?Μόλις βγήκα από τουαλέτα....
Έχω ανοίξει πατζούρια κτλ,ναούμε.....
Θα κάνω και ντουζάκι σε λίγο...
Σαν σκάστρα ακουγόταν.....
www.sherv.net/] [/URL]Βρακί άλλαξες τύπε ή δεν το γέμισες με ζουμάκι?
Βρακί άλλαξες τύπε ή δεν το γέμισες με ζουμάκι?
Κούμπωσα 2 κεμπάμπ...ρύζι με λαχανικά και ήπια 2 μπυρες από το Lidl...
Γουργουρίζει το στομάχι,ναούμε......... :S
Xθες το μεσημέρι και αφού είχε προηγηθεί φρέντο καπουτσίνο γλυκός έφαγα μιάμιση μερίδα γίγαντες απο μαγζι με μαγειρευτά με φέτα απο ''γαλαξία'' που μύριζε γαλατίλα, ψωμι και μια μπυρίτσα ''Ερμής'' 500ml απο ''lidl''. Κοιμαμαι για κανα 2ωρο και οταν ξυπνησα η κοιλια μου ειχε γινει τούμπανο! Ένιωθα χάλια και δε μπορουσα ούτε καν να κλάσω. Κουμπώνω ένα redbull και αργότερα βγάινω μια βόλτα γκάζι που μετά απο 2 μπύρες και πολύ βρομερό κλανίδι καταλήγω σε σάπιο βρώμικο με λουκάνικα, κρεμμύδια, σάπιες ντομάτες κτλπ.
Πέφτω για ύπνο και κατά τις 5 το πρωί αφού έχω κουλουριάσει απ το πόνο πάω τουαλέτα και ρίχνω κανα δίκιλο σκατό αλοιφή με τη μπόχα να με φέρνει στα όρια της λιποθυμίας. Ειλικρινά η μυρωδιά ήταν απ τις χειρότερες που έχω ζήσει και διέκοψα 2 φορές το χέσιμο να πάρω αέρα στο μπαλκόνι.
Νομίζω απ όλα με πείραξε η φέτα που είχε μια περίεργη μυρωδιά.
Xθες το μεσημέρι και αφού είχε προηγηθεί φρέντο καπουτσίνο γλυκός έφαγα μιάμιση μερίδα γίγαντες απο μαγζι με μαγειρευτά με φέτα απο ''γαλαξία'' που μύριζε γαλατίλα, ψωμι και μια μπυρίτσα ''Ερμής'' 500ml απο ''lidl''. Κοιμαμαι για κανα 2ωρο και οταν ξυπνησα η κοιλια μου ειχε γινει τούμπανο! Ένιωθα χάλια και δε μπορουσα ούτε καν να κλάσω. Κουμπώνω ένα redbull και αργότερα βγάινω μια βόλτα γκάζι που μετά απο 2 μπύρες και πολύ βρομερό κλανίδι καταλήγω σε σάπιο βρώμικο με λουκάνικα, κρεμμύδια, σάπιες ντομάτες κτλπ.
Πέφτω για ύπνο και κατά τις 5 το πρωί αφού έχω κουλουριάσει απ το πόνο πάω τουαλέτα και ρίχνω κανα δίκιλο σκατό αλοιφή με τη μπόχα να με φέρνει στα όρια της λιποθυμίας. Ειλικρινά η μυρωδιά ήταν απ τις χειρότερες που έχω ζήσει και διέκοψα 2 φορές το χέσιμο να πάρω αέρα στο μπαλκόνι.
Που να τρώγες τύπε και κανά Σπετσοφάι :SΜύστη εγώ με τα κεμπάπ χέζω στην επόμενη μισή ώρα αφού έχουν προηγηθεί τρελά κλανίδια .Αυτό που δεν παλεύεται μετά είναι το ρέψιμο :S,ακόμα κι εγώ αηδιάζω όποτε μου ΄ρχεται
Μαν,να το ψάξεις...δεν είναι φυσιολογικό αυτό...μάλλον δεν κάνεις καλή πέψη... :S :S :SΜύστη εγώ με τα κεμπάπ χέζω στην επόμενη μισή ώρα αφού έχουν προηγηθεί τρελά κλανίδια .Αυτό που δεν παλεύεται μετά είναι το ρέψιμο :S,ακόμα κι εγώ αηδιάζω όποτε μου ΄ρχεται