Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
τυπε αυτό μου θύμισε το κουραδι -τούρτα που είχα δει επίσης σε κέντρο νεοσυλλέκτων :kneel: το ονομάσαμε τούρτα γιατί στη κορυφή είχε ένα τσιγάρο , ήταν επιβλητικό  :grin:

τυπε εμοιαζε με ηφαιστειο που καπνιζε   :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Στο κεντρο Ναύπλιο πριν 3 χρόνια ενας ειχες αμολησει τσιρλιο ορθιος φαίνεται κ είχε σοβαντυσει τα πλακακια...σαν πίνακας του βαν γκονγκ ηταν! :kneel:

τυπε πρεπει να εχεσε με πιεση ο τυπος  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
Πριν χρόνια είχα μεγαλο θέμα δυσκοιλιότητα ς,λοιπον οποτε πηγαινα φυλής να γαμησο μεπιανε κόψιμο....δεν ξέρω τον λογο...Επικα χεσιματα στο καφενείο απεναντι απο το φυλής 56.... Πεζό να είχα χεαη εκει στα 7 χρόνια 200 φορες....και είχα πιει καφέ 3/// :rockon:

τυπε ο λιλας δεν εχει τετοια προβληματα,αλλα δεν νομιζω να θελεις να ακολουθησεις την συνταγη του  :S

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
Πριν από λίγες μέρες ήμουν στην φρεγάτα,εν πλω,κι έχω βάρδια 02:00-08:00 :rockon: :rockon:.'Ημουν ξύπνιος από τις 14:00 το μεσημέρι και δεν μπορούσα να πάω καθόλου για ύπνο λόγω ελέγχου μαχητικής ικανότητας που περνούσε το καράβι  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Γύρω στις 01:30 ετοιμάζονται τα λουκάνικα,τρώω ένα μαζί με 2 φέτες ψωμί και φτιάχνω κι ένα φρέντο εσπρέσσο για την βάρδια  :grin: :grin:.Άντεξα ίσα ίσα για μισή ώρα και συνέχισα στην χέστρα  :S :S.Έχεζα έχεζα κι ένιωθα να μην τελειώνω  :rockon: :rockon:.Μέχρι να τελειώσει κι αυτή η βάρδια δεν είχα καταφέρει να χωνέψω ακόμα αυτό το σάπιο λουκάνικο  :headbang: :headbang:.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πριν από λίγες μέρες ήμουν στην φρεγάτα,εν πλω,κι έχω βάρδια 02:00-08:00 :rockon: :rockon:.'Ημουν ξύπνιος από τις 14:00 το μεσημέρι και δεν μπορούσα να πάω καθόλου για ύπνο λόγω ελέγχου μαχητικής ικανότητας που περνούσε το καράβι  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Γύρω στις 01:30 ετοιμάζονται τα λουκάνικα,τρώω ένα μαζί με 2 φέτες ψωμί και φτιάχνω κι ένα φρέντο εσπρέσσο για την βάρδια  :grin: :grin:.Άντεξα ίσα ίσα για μισή ώρα και συνέχισα στην χέστρα  :S :S.Έχεζα έχεζα κι ένιωθα να μην τελειώνω  :rockon: :rockon:.Μέχρι να τελειώσει κι αυτή η βάρδια δεν είχα καταφέρει να χωνέψω ακόμα αυτό το σάπιο λουκάνικο  :headbang: :headbang:.
τυπε τα κρεατα του ΠΝ ειναι ακομα απο γκοζιλα ή τελειωσε και βαλανε μπροστα τις καβατζες τυρανοσαυρου?

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
το τελευταίο διάστημα όλο κάτι βερβελιές βγάζω από τον κώλο μου, ίσως φταίει  που τρώω συνέχεια σταμναγκάθια !! :hi:

σου τον εχουν γρατσουνισει τα σταμναγκαθια??? αμασητα τα τρως???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
τυπε τα κρεατα του ΠΝ ειναι ακομα απο γκοζιλα ή τελειωσε και βαλανε μπροστα τις καβατζες τυρανοσαυρου?

Γάμησέ τα μύστη  :tickedoff: :headbang:.Μπόχα βρώμα η ιστορία,έχω ακούσει σκηνικά από μάγειρες για αυτά τα κρεάτα πολύ καλτ  :2funny: :2funny:.Με το που πάνε να ξεπαγώσουν το τούβλο φοράνε και την αναπνευστική συσκευή ταυτόχρονα  :rockon: :rockon:,βλέπουνε μέσα όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και για να φαγωθεί όλο αυτό το πεθαίνουν στα μπαχαρικά όπως οι ινδοί  ;) ;) :grin: :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.675
Πόντοι
41.129

στην μαγειρισσα θα τον εριχνες ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
@διμμιτς  :)