Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
το στομαχι σου περασε τελικα;

Αφού έκοψα τελείως τα παγωτά  :grin: αποφάσισα να πίνω μόνο τσάι (κρύο γιατί ζεστό δεν το άντεχα με τίποτα  :S) και μετά από καμια 15αρια μέρες επανήλθα :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.890
Πόντοι
42.697
και μια ρομαντικη φωτο που αλιευσα στο διαδικτυο...
OlWgNVm.jpg

παρεπιπτωντος χτες βραδυ μεσα στα σκεπασματα η ωρα 12.30 και αμολησα μια πολυ ζεστη και υγρη.... Ακαριαια μου ηρθε η μποχα . Ουτε εγω δεν την αντεχα. μενω ακινητος για να μην πεθανει η γυναικα ΑΛΛΑ εκανε το λαθος την στιγμη εκεινη να αλλαξει πλευρο . πεταχτηκε σαν ελατηριο λεγοντας κατι ακαταλειπτα και πηγε στο σαλονι ... εγω και καλα εκανα τον πεθαμενο για να μην με αρχισει στα μπινελικια.  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΘΡΕΝΤ ΕΠΟΣ!!!

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ αποτελεσματικά τα αποξηραμένα βερυκοκα! Είναι και νόστιμα. Τα τρως ανεξαρτήτως χεσιματος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έφαγα ψεύτικο γιαούρτι και ψεύτικη μαρμελάδα από LIDL...
Βλέπω F-1...και δεν μπορώ να πάω τουαλέτα.....
Θα κρατηθώ άραγε(ς)...15 λεπτάκια,ακόμα?  :badair: :toilet: :shit:

http://[URL unfurl="true"]www.lidl.de/media/product/0/0/1/9/1/2/8/maribel-erdbeer-konfitu-re-extra--1.jpg[/img[/URL]]

[img]http://images.killdeal.gr/uploads/brands/21422/21422_offer_alternative.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Έκαι δεν μπορώ να πάω τουαλέτα.....
Θα κρατηθώ άραγε(ς)...15 λεπτάκια,ακόμα?  :badair: :toilet: :shit:
γιατι που εισαι?στο δρομο?  :grin:
ανοιξε ναυλον σακουλα,πιασε ερημια γωνια,αμολα το θεριο κ μωρομαντηλο μετα...ισως η μεγαλυτερη εφευρεση του 21 αιωνα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γιατι που εισαι?στο δρομο?  :grin:
ανοιξε ναυλον σακουλα,πιασε ερημια γωνια,αμολα το θεριο κ μωρομαντηλο μετα...ισως η μεγαλυτερη εφευρεση του 21 αιωνα.

Πάει για νίκη η Ferrari,τύπε μετά από χρόνια....
Δε μπορώ να πάω τώρα... :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.890
Πόντοι
42.697

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ελεος ρε παιδια.... .πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια.....  ποιο γυμναστηριο και μαλακιες... αυτο το θρεντ ειναι ολα τα λεφτα....

παρεπιπτωντος χτες βραδυ μεσα στα σκεπασματα η ωρα 12.30 και αμολησα μια πολυ ζεστη και υγρη.... Ακαριαια μου ηρθε η μποχα . Ουτε εγω δεν την αντεχα. μενω ακινητος για να μην πεθανει η γυναικα ΑΛΛΑ εκανε το λαθος την στιγμη εκεινη να αλλαξει πλευρο . πεταχτηκε σαν ελατηριο λεγοντας κατι ακαταλειπτα και πηγε στο σαλονι ... εγω και καλα εκανα τον πεθαμενο για να μην με αρχισει στα μπινελικια.  :2funny: :2funny: :2funny:
Εκεινη δεν κλάνει δηλαδη στον υπνο της????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
να πω τι επαθα χτεσ βραδυ.... πηγα με την οικογενια σε κατι παιδικα γενεθλεια και οι αντρεσ της παρεας καθομασταν στο BBQ και τσιμπουσαμε κοψιδια και πινοντας κρασακι . Ειχε και πολυ υγρασια αλλα λογω κρασιου δεν διναμε και πολυ σημασια. Λοιπον κατα τις 9 αρχιζει μαγκες η κοιλια μου να παιζει συρτακι.... μεχρι να μπουμε στο αυτοκινητο για την επιστροφη (30 λεπτα δρομος ) στην κοιλια μου υπηρχαν 3 κομπρεσερ . Κοντεψα να τα κανω πανω μου. με το ζορι εφτασα στο σπιτι και για να το ευχαριστηθω προλαβα και εβγαλα και τα ρουχα μου ..... Παιδια ηταν και με διαφορα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ κοψιμο της ζωης μου. Πρωτη υλη και φυσικο αεριο εφευγαν με την ταχυτητα που πεταγετε το πετρελαιο απο γεωτρηση .Ο  θορυβος ?? σαν να ριχνει καλασνικοφ..  Η μποχα ??? ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ .. παρολιγο να με πεταξει εξω η γυναικα. Το σπιτι νομιζω ακομα βρωμαει. Αδιασα εντελως .. Πρεπει να εχασα τουλαχιστον 2 κιλα . ακομα και τωρα εχω κατι ψιλοενοχλησεις αλλα ειμαι πολυ καλυτερα. .... Συμπερασμα ??? Πρεπει να ΚΡΥΩΣΑ..  :S :S
Πάλι στραβωσε η γυναικα????
Πού την κονομησες την Κόμισσα ρε τύπε????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
το σκεφτηκα για μια στιγμη αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν ειχα χαρτι,.. τελικα καλυτερα που δεν το εκανα γιατι θα εκανα τα ποδια μου χαλια απο τα βολια που θα εκτοξευοταν σε μια ακτινα τουλαχιστον 2 μετρων γυρω γυρω..... :S :S
Τύπε το γυναικακι ειναι αυτη που βλεπουμε στο αβαταρ?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
o βιλλυς ειναι καλα μαγκες??? :think: :think: :think: :think:
εφυγε αρον αρον για χεσιμο πριν απο κανα 45λεπτο και δεν εχει δωσει σημειο ζωης απο τοτε...αρχιζω να ανησυχω....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Xθες με κατι φιλαρακια Ουγγρους κανονισα να παμε σε ουγγρικο εστιατοριο να δουμε το ματς που επαιζαν οι εθνικες.
Του χα δοσει παραγγελια ηδη απο το μεσημερι, με το που φτασω να μου φερουν μια τεραστια μεριδαρα   ΓΚΟΥΛΑΣ - μοσχαρι με ζυμαρικα και ΠΟΛΥ ΚΑΦΤΕΡΗ σως. Το κουμπωσα σα να μην υπηρχε αυριο και παραλληλα κατεβασα και παγωμενη μπυρα.
Ουτε τα τελευταια λεπτα του ματς που ειχε γινει λιγο θριλερ και πανω κατω προλαβα να δω...  :o Πυραυλος λεμε

ΥΓ Το παιδι με ειχε προειδοποιησει βεβαια για τα side effects, αλλα το χα λιγο αναγκη  :grin:

Συνημμένα

• gulas.jpg
    gulas.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom