kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 7.885
το στομαχι σου περασε τελικα;
Αφού έκοψα τελείως τα παγωτά
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
το στομαχι σου περασε τελικα;
και μια ρομαντικη φωτο που αλιευσα στο διαδικτυο...
![]()
παρεπιπτωντος χτες βραδυ μεσα στα σκεπασματα η ωρα 12.30 και αμολησα μια πολυ ζεστη και υγρη.... Ακαριαια μου ηρθε η μποχα . Ουτε εγω δεν την αντεχα. μενω ακινητος για να μην πεθανει η γυναικα ΑΛΛΑ εκανε το λαθος την στιγμη εκεινη να αλλαξει πλευρο . πεταχτηκε σαν ελατηριο λεγοντας κατι ακαταλειπτα και πηγε στο σαλονι ... εγω και καλα εκανα τον πεθαμενο για να μην με αρχισει στα μπινελικια.![]()
![]()
![]()
γιατι που εισαι?στο δρομο?Έκαι δεν μπορώ να πάω τουαλέτα.....
Θα κρατηθώ άραγε(ς)...15 λεπτάκια,ακόμα?![]()
![]()
![]()
γιατι που εισαι?στο δρομο?
ανοιξε ναυλον σακουλα,πιασε ερημια γωνια,αμολα το θεριο κ μωρομαντηλο μετα...ισως η μεγαλυτερη εφευρεση του 21 αιωνα.
Πάει για νίκη η Ferrari,τύπε μετά από χρόνια....
Δε μπορώ να πάω τώρα...![]()
Έφαγα ψεύτικο γιαούρτι και ψεύτικη μαρμελάδα από LIDL...
Βλέπω F-1...και δεν μπορώ να πάω τουαλέτα.....
Θα κρατηθώ άραγε(ς)...15 λεπτάκια,ακόμα?![]()
![]()
![]()
Εκεινη δεν κλάνει δηλαδη στον υπνο της????ελεος ρε παιδια.... .πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια..... ποιο γυμναστηριο και μαλακιες... αυτο το θρεντ ειναι ολα τα λεφτα....
παρεπιπτωντος χτες βραδυ μεσα στα σκεπασματα η ωρα 12.30 και αμολησα μια πολυ ζεστη και υγρη.... Ακαριαια μου ηρθε η μποχα . Ουτε εγω δεν την αντεχα. μενω ακινητος για να μην πεθανει η γυναικα ΑΛΛΑ εκανε το λαθος την στιγμη εκεινη να αλλαξει πλευρο . πεταχτηκε σαν ελατηριο λεγοντας κατι ακαταλειπτα και πηγε στο σαλονι ... εγω και καλα εκανα τον πεθαμενο για να μην με αρχισει στα μπινελικια.![]()
![]()
![]()
ανοιξε κ το παραθυρι να μπει η ανοιξη μεσα στο βεσε.έφυγααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αααααααααααααααααχχαααχαχααααχααχαχχααχαχ κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωέφυγααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ανοιξε κ το παραθυρι να μπει η ανοιξη μεσα στο βεσε.
Πάλι στραβωσε η γυναικα????να πω τι επαθα χτεσ βραδυ.... πηγα με την οικογενια σε κατι παιδικα γενεθλεια και οι αντρεσ της παρεας καθομασταν στο BBQ και τσιμπουσαμε κοψιδια και πινοντας κρασακι . Ειχε και πολυ υγρασια αλλα λογω κρασιου δεν διναμε και πολυ σημασια. Λοιπον κατα τις 9 αρχιζει μαγκες η κοιλια μου να παιζει συρτακι.... μεχρι να μπουμε στο αυτοκινητο για την επιστροφη (30 λεπτα δρομος ) στην κοιλια μου υπηρχαν 3 κομπρεσερ . Κοντεψα να τα κανω πανω μου. με το ζορι εφτασα στο σπιτι και για να το ευχαριστηθω προλαβα και εβγαλα και τα ρουχα μου ..... Παιδια ηταν και με διαφορα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ κοψιμο της ζωης μου. Πρωτη υλη και φυσικο αεριο εφευγαν με την ταχυτητα που πεταγετε το πετρελαιο απο γεωτρηση .Ο θορυβος ?? σαν να ριχνει καλασνικοφ.. Η μποχα ??? ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ .. παρολιγο να με πεταξει εξω η γυναικα. Το σπιτι νομιζω ακομα βρωμαει. Αδιασα εντελως .. Πρεπει να εχασα τουλαχιστον 2 κιλα . ακομα και τωρα εχω κατι ψιλοενοχλησεις αλλα ειμαι πολυ καλυτερα. .... Συμπερασμα ??? Πρεπει να ΚΡΥΩΣΑ.. :S :S
Τύπε το γυναικακι ειναι αυτη που βλεπουμε στο αβαταρ?το σκεφτηκα για μια στιγμη αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν ειχα χαρτι,.. τελικα καλυτερα που δεν το εκανα γιατι θα εκανα τα ποδια μου χαλια απο τα βολια που θα εκτοξευοταν σε μια ακτινα τουλαχιστον 2 μετρων γυρω γυρω..... :S :S