Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω χθες ενιωσα την αναγκη για ενα χεσιματακι και εκατσα στο δωματιο μου βλεποντας τηλεοραση και εβαλα λιγο φτερνα για να τα εκκολαψω και να κατεβουν καλυτερα...
εκει μου ρθε κ μια πορδουλα και εκει που την αμολησα χεστηκα και λιγο.....
ετρεξα βριζοντας στο μπανιο για χεσιμο,το σωβρακο πλυντηριο αμεσως και χεσιμο δυνατο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω χθες ενιωσα την αναγκη για ενα χεσιματακι και εκατσα στο δωματιο μου βλεποντας τηλεοραση και εβαλα λιγο φτερνα για να τα εκκολαψω και να κατεβουν καλυτερα...
εκει μου ρθε κ μια πορδουλα και εκει που την αμολησα χεστηκα και λιγο.....
ετρεξα βριζοντας στο μπανιο για χεσιμο,το σωβρακο πλυντηριο αμεσως και χεσιμο δυνατο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σημερα ειχα φαει κατι τοστακια με αλλαντικα και μαγιονεζα απο το γνωστο μαρκετ τρομου......το μεσημερι εκανα ενα χεσιμο εκρηκτικο μετα απο εναν σφαχτη στην κοιλια.....μιλαμε για πολυ ογκο σκατου, εχασα κανα δυο κιλα χωρις διαιτα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
σημερα ειχα φαει κατι τοστακια με αλλαντικα και μαγιονεζα απο το γνωστο μαρκετ τρομου......το μεσημερι εκανα ενα χεσιμο εκρηκτικο μετα απο εναν σφαχτη στην κοιλια.....μιλαμε για πολυ ογκο σκατου, εχασα κανα δυο κιλα χωρις διαιτα
οταν πηγα τις προαλλες να γαμησω την μαυρουλα στο Λαρισης,στο σημειο που ειναι το Τζαμπο εφερα επιτοπου στροφη καθως με επιασε κοψιμο/χεσιμο τρελο....για 20 μαρτυρικα λεπτα οδηγησα με το σκατο στην ακρη της κωλοτρυπιδας μεχρι να φτασω σπιτι κ να αμολησω το θεριο.
πηγα την αλλη μερα κ γαμησα τελικα

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
οταν πηγα τις προαλλες να γαμησω την μαυρουλα στο Λαρισης,στο σημειο που ειναι το Τζαμπο εφερα επιτοπου στροφη καθως με επιασε κοψιμο/χεσιμο τρελο....για 20 μαρτυρικα λεπτα οδηγησα με το σκατο στην ακρη της κωλοτρυπιδας μεχρι να φτασω σπιτι κ να αμολησω το θεριο.
πηγα την αλλη μερα κ γαμησα τελικα
μαυροθλα???

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885

Μαζί με μπυρίτσα επιταχύνεις την διαδικασία τζι ελ  ;) ;) :grin: :grin:.Εγώ όταν ήμουν Χανιά ψώνιζα από ένα σάπιο καρφουρ κάτι τέτοια φτηνιάρικα ψωμιά τοστ με τυρί και πάριζα καρφουρ και στα καπάκια μια αμστελ  :rockon: :rockon:.Πριν προλάβω να τελειώσω την μαστελ ήμουν καβάλα στη χέστρα,μερικές φορές συνέχιζα εκεί την αμστελ  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μαζί με μπυρίτσα επιταχύνεις την διαδικασία τζι ελ  ;) ;) :grin: :grin:.Εγώ όταν ήμουν Χανιά ψώνιζα από ένα σάπιο καρφουρ κάτι τέτοια φτηνιάρικα ψωμιά τοστ με τυρί και πάριζα καρφουρ και στα καπάκια μια αμστελ  :rockon: :rockon:.Πριν προλάβω να τελειώσω την μαστελ ήμουν καβάλα στη χέστρα,μερικές φορές συνέχιζα εκεί την αμστελ  :2funny: :2funny:
amstel ειδικα ή πιανει με ολες τις μπυρες μυστη μου;μηπως να ειναι ζυμωσης;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.856
Πόντοι
3.656
προσπαθουμε να αναβαθμισουσε το σαιτ τυπε με ορισμενα ποιοτικα θεματα (να μην μιλαμε ολο για πουτανες και τα σχετικα) και μπαινει ο καθε απαιδευτος και κριτικαρει.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τυπε μονο ο λεγκολας επιασε το ποιοτικο νοημα του θρεντ και θελει να τον λουσουν με κουραδες και κατουρα    :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
amstel ειδικα ή πιανει με ολες τις μπυρες μυστη μου;μηπως να ειναι ζυμωσης;

Εναλλακτικά

http://[URL unfurl="true"]www.shopnsave.gr/imagemagic.php?img=images/Alfa%20Bira%20Kouti%20330%20ml.jpg&w=&h=&page=popup[/img[/URL]]

είναι το ίδιο αποτελεσματική  ;D ;D

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
ελεος ρε παιδια.... .πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια.....  ποιο γυμναστηριο και μαλακιες... αυτο το θρεντ ειναι ολα τα λεφτα....

παρεπιπτωντος χτες βραδυ μεσα στα σκεπασματα η ωρα 12.30 και αμολησα μια πολυ ζεστη και υγρη.... Ακαριαια μου ηρθε η μποχα . Ουτε εγω δεν την αντεχα. μενω ακινητος για να μην πεθανει η γυναικα ΑΛΛΑ εκανε το λαθος την στιγμη εκεινη να αλλαξει πλευρο . πεταχτηκε σαν ελατηριο λεγοντας κατι ακαταλειπτα και πηγε στο σαλονι ... εγω και καλα εκανα τον πεθαμενο για να μην με αρχισει στα μπινελικια.  :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
ελεος ρε παιδια.... .πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια.....  ποιο γυμναστηριο και μαλακιες... αυτο το θρεντ ειναι ολα τα λεφτα....

παρεπιπτωντος χτες βραδυ μεσα στα σκεπασματα η ωρα 12.30 και αμολησα μια πολυ ζεστη και υγρη.... Ακαριαια μου ηρθε η μποχα . Ουτε εγω δεν την αντεχα. μενω ακινητος για να μην πεθανει η γυναικα ΑΛΛΑ εκανε το λαθος την στιγμη εκεινη να αλλαξει πλευρο . πεταχτηκε σαν ελατηριο λεγοντας κατι ακαταλειπτα και πηγε στο σαλονι ... εγω και καλα εκανα τον πεθαμενο για να μην με αρχισει στα μπινελικια.  :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε δεν φταις εσυ,απλα η γυναικα σου δεν ξερει να εκτιμησει το καλο πραμα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.135
Πόντοι
5.006
και μια ρομαντικη φωτο που αλιευσα στο διαδικτυο...
OlWgNVm.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχα ένα θέμα με το στομάχι μου και δεν μπορούσα να χωνέψω με τίποτα ότι και να τρώγα  :S :S.Πήγαινα τσάρκες,γαμούσα και πάλι ένιωθα ένα βάρος στο στομάχι μου.Αν και ήταν χειμώνας και τα ξημερώματα που γυρνούσα δεν είχε ποτέ πάνω από 5 βαθμούς,ένιωθα την ανάγκη για ένα απαξιωτικό παγωτάκι.Οπότε είχα καθιερώσει μια στάση στον Δεληολάνη στην συγγρού για καμια δυο μπάλες φρέσκου παγωτού  :grin: :grin:.Ένα βράδι μου λέει ένας τύπος εκεί που με είχε μάθει καλά θα σου βάλω να δοκιμάσεις κι άλλη μια μπάλα,προσφορά του καταστήματος.Νομίζω ήταν στρατσιατέλλα  :rolleyes: :uglystupid:.Οπότε είχα ένα μεγάλο κύπελλο με βανίλια,καραμέλα και στρατσιατέλλα και το έφαγα στους 4 βαθμούς που είχε εκείνη την ώρα (04:00) έξω.Πάω σπίτι ξαπλώνω κατά τις 05:00 και στις 07:30 πετάγομαι όρθιος και τρέχω στην χέστρα.Ίσα που πρόλαβα να κατεβάσω το σώβρακο και πέθανα στα κλανίδια και στην διάροοια.Έμεινα κανα 20 λεπτο και πάνω που ηρεμώ και πάω να ξαναπλώσω,πάλι το ίδιο σκηνικό μετά από κανα 10 λεπτο και άντε πάλι τα ίδια.Εν τω μεταξύ είχα ιδρώσει γάματα και ένιωθα σαν να είχαν φύγει 5-6 κιλά από πάνω μου.Τελικά κατά τις 09:00 μπόρεσα και κοιμήθηκα και σηκώθηκα με αέρια και την κοιλιά μου να γουργουρίζει

images

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το στομαχι σου περασε τελικα;