filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 5.975
Μην ξεχάσεις να του αναφέρεις ότι θα του έχεις και εκπληξούλα στο τέλος της συνάντησης!!!λες?
μπα
κατσε να του ξαναστειλω
Μην ξεχάσεις να του αναφέρεις ότι θα του έχεις και εκπληξούλα στο τέλος της συνάντησης!!!λες?
μπα
κατσε να του ξαναστειλω
ο ρομαντισμος χτυπαει κοκκινο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ξεχάσεις να του αναφέρεις ότι θα του έχει και εκπληξούλα στο τέλος της συνάντησης!!!
κατεβαζες στροφες τυπε;![]()
πρεπει να ανοιχτει αναλογο θρεντ, προχτες εφαγα φασολαδα,πιο πριν εφαγα δυο σνικερσ και εκλεισα με ενα φρεντο γλυκο
εριχνα απανωτα κλανιδια μερικες φορες μπερδευα το κλασιμο με το χεσιμο δεν ηξερα τι ηθελα να κανω.
τυπε γιατι μπαχαλευεις το θρεντ???Η ανωμαλία πάει σύννεφο..
το αναγνωριζα οταν οι κλανια αρχισε να τελειωνει και να ακουγεται πολυ "υγρη" ετσι ειχε φυγει η πολυ πιεση και το σταματουσα..
η βρωμα ανελεητη..
τυπε γιατι μπαχαλευεις το θρεντ???![]()
![]()
![]()
![]()
προσπαθουμε να αναβαθμισουσε το σαιτ τυπε με ορισμενα ποιοτικα θεματα (να μην μιλαμε ολο για πουτανες και τα σχετικα) και μπαινει ο καθε απαιδευτος και κριτικαρει....δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στην ποιοτητα τυπε :S
χθες ειχα παει για καφε με ενα φιλο
κ αφου πληρωνουμε κ ενω ηταν ακομα καθιστος εχω κατι για σενα του λεω
κ παω κ του αμολαω μια τζουφια βρομερη στη μαπα
σημερα του εστειλα μην για καφε αλλα δεν απανταει![]()
τυπε αν τελικα χεστεις,μοιρασου την εμπειρια σου μαζι μας...Μαλάκες θα χεστώ πάνω μου,από αυτά που διάβάζω..δεν μου έχει μείνει άντερο απ' τα γέλια...
Εγώ τον καφέ σε καφετέριες τον έχω κόψει τελείως,αφού είναι στανταράκι ότι στα 2 τσιγάρα θα ξεκινήσει τρελό κλανίδι και στο 3ο έχω φύγει πετώντας για χέσιμο![]()
.Μόνο σπίτι και στην φρεγάτα καφέ για να ευχαριστιέμαι το χέσιμο μετά
![]()
![]()
έκλανες πάνω στη σέλα?:S
τυπε αν τελικα χεστεις,μοιρασου την εμπειρια σου μαζι μας...
[/]
![]()
![]()
Μύστη μου, αν σου ξαναπαρουσιαστεί τέτοιο σκηνικό σε επόμενη κατάθεση κάνε μας τη χάρη και τράβα μια ξεγυρισμένη και απολαυστική πορδή στην αχώνευτη τσατσά - Μαρίζα Κωχ που είναι στα μοντελάδικα μπας και ισιώσει η μούρη της...οχι βιλληθελα να παω για καταθεση εκεινη την ημερα αλλα δε μπορουσα να παω σε αυτη την κατασταση, φαντασου να αμολαγα καμμια μεσα στο δωματιο τι θα γινοταν.
τυπε γιατι μπαχαλευεις το θρεντ???![]()
![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στην ποιοτητα τυπε :S
τυπε αν τελικα χεστεις,μοιρασου την εμπειρια σου μαζι μας...![]()