Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Πρωί-πρωί διπλό καπουτσίνο μέτριο από τα μπιτ,πρασόπιτα της ελληνίδας μάνας,3-4 τσιγάρα και κατά τις 13:00 τρέχοντας στην χέστρα  :S :S :grin: :grin:.Βγήκα 13:40 κι έτρεμαν τα πόδια μου,εκτός από το ότι δεν άντεχα άλλο την μπόχα  :rockon: :rockon:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
σταματηστε ρε θα με κανετε να μην ξαναμπω στο σαιτ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.537
Πόντοι
446
Μόλις αμόλησα μια. Σκέφτηκα να το γράψω.

mandrake999

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
264
Πόντοι
26
Τι θα λέγατε αν  30γραμ  σκατού του σας, σας  απέδιδαν  124.000 ευρώ;
Τον Μάιο 1961 ο ιταλός καλλιτέχνης  Manzoni συσκεύασε  90 κονσέρβες , τοποθετώντας 30 γραμμάρια σε κάθε μία με το σκατό του.
Στις  23 Μαΐου 2007 πουλήθηκε μία στους Sotheby΄s για 124.000 Ευρώ και τον Οκτώβριο του 2008 πάλι στους Sotheby΄s η κονσέρβα 083 εκτιμήθηκε 50-70.000 αγγλικές λίρες και πουλήθηκε τελικά 97.250!
Άλλα 250.000 DKK εισέπραξε συλλέκτης από μουσείο της Δανίας το 1994 γιατί το κουτί που του είχε δώσει για να εκτεθεί αποθηκεύτηκε σε υψηλές θερμοκρασίες και άρχισε να μυρίζει σκατίλα1
Ο ίδιος καλλιτέχνης ,που μελετά την παραγωγή της τέχνης με ότι  παράγει το σώμα μας, γέμισε στην συνέχεια με την ανάσα του μπαλόνια. ("Fiato d'artista")

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εφαγα 4 φετες ψωμάκι,με ταχινι Ναυσικα απο λιντλ.... :2funny:
ισα που προλαβαινω και το γραφω

τα λέμε παιδιαααααααααααααά...

:shit:

18070_offer_alternative.jpg

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.jaramall.com/new/image/data/products/Quaker%20Oats%20(500g%20tin).jpg[/img[/URL]]

[img]http://supermarkets.xo.gr/ExImages/Products/Info/225-gala-zois-plires-olympos-1lt.jpg

Για πρωινό

:hi:

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εφαγα 4 φετες ψωμάκι,με ταχινι Ναυσικα απο λιντλ.... :2funny:
ισα που προλαβαινω και το γραφω

τα λέμε παιδιαααααααααααααά...

:shit:

18070_offer_alternative.jpg

ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!! ΤΑΧΙΝΙ ΑΠΟ ΤΑ LIDL?? Αυτο και καλο να ειναι σε βοηθαει να αφοδευεις καλυτερα...Εγω παροτι παω 3 φορες την μερα τουαλετα καθε μερα ταχινι τρωω και απο ευκοιλιος εχω γινει δυσκοιλιος....Και εγω πριν λιγο ταχινι έφαγα αλλα του Κοσμίδη από Αγια Βαρβαρα είναι το μαγαζι αν ξες...ΕΠΟΣ!!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
http://[URL unfurl="true"]www.jaramall.com/new/image/data/products/Quaker%20Oats%20(500g%20tin).jpg[/img[/URL]]

[img]http://supermarkets.xo.gr/ExImages/Products/Info/225-gala-zois-plires-olympos-1lt.jpg

Για πρωινό

:hi:

τυπε για καλυτερα αποτελεσματα παρακολουθησε μια ομιλια του βαγγελα   :S

Συνημμένα

• μπουχεσας.jpg
    μπουχεσας.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 32

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
να πω τι επαθα χτεσ βραδυ.... πηγα με την οικογενια σε κατι παιδικα γενεθλεια και οι αντρεσ της παρεας καθομασταν στο BBQ και τσιμπουσαμε κοψιδια και πινοντας κρασακι . Ειχε και πολυ υγρασια αλλα λογω κρασιου δεν διναμε και πολυ σημασια. Λοιπον κατα τις 9 αρχιζει μαγκες η κοιλια μου να παιζει συρτακι.... μεχρι να μπουμε στο αυτοκινητο για την επιστροφη (30 λεπτα δρομος ) στην κοιλια μου υπηρχαν 3 κομπρεσερ . Κοντεψα να τα κανω πανω μου. με το ζορι εφτασα στο σπιτι και για να το ευχαριστηθω προλαβα και εβγαλα και τα ρουχα μου ..... Παιδια ηταν και με διαφορα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ κοψιμο της ζωης μου. Πρωτη υλη και φυσικο αεριο εφευγαν με την ταχυτητα που πεταγετε το πετρελαιο απο γεωτρηση .Ο  θορυβος ?? σαν να ριχνει καλασνικοφ..  Η μποχα ??? ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ .. παρολιγο να με πεταξει εξω η γυναικα. Το σπιτι νομιζω ακομα βρωμαει. Αδιασα εντελως .. Πρεπει να εχασα τουλαχιστον 2 κιλα . ακομα και τωρα εχω κατι ψιλοενοχλησεις αλλα ειμαι πολυ καλυτερα. .... Συμπερασμα ??? Πρεπει να ΚΡΥΩΣΑ..  :S :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!! ΤΑΧΙΝΙ ΑΠΟ ΤΑ LIDL?? Αυτο και καλο να ειναι σε βοηθαει να αφοδευεις καλυτερα...Εγω παροτι παω 3 φορες την μερα τουαλετα καθε μερα ταχινι τρωω και απο ευκοιλιος εχω γινει δυσκοιλιος....Και εγω πριν λιγο ταχινι έφαγα αλλα του Κοσμίδη από Αγια Βαρβαρα είναι το μαγαζι αν ξες...ΕΠΟΣ!!

Ναυσικά και γαμώ τα ταχίνια μαν...
Με πήγε σούρντηση!  :orchestra:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να πω τι επαθα χτεσ βραδυ.... πηγα με την οικογενια σε κατι παιδικα γενεθλεια και οι αντρεσ της παρεας καθομασταν στο BBQ και τσιμπουσαμε κοψιδια και πινοντας κρασακι . Ειχε και πολυ υγρασια αλλα λογω κρασιου δεν διναμε και πολυ σημασια. Λοιπον κατα τις 9 αρχιζει μαγκες η κοιλια μου να παιζει συρτακι.... μεχρι να μπουμε στο αυτοκινητο για την επιστροφη (30 λεπτα δρομος ) στην κοιλια μου υπηρχαν 3 κομπρεσερ . Κοντεψα να τα κανω πανω μου. με το ζορι εφτασα στο σπιτι και για να το ευχαριστηθω προλαβα και εβγαλα και τα ρουχα μου ..... Παιδια ηταν και με διαφορα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ κοψιμο της ζωης μου. Πρωτη υλη και φυσικο αεριο εφευγαν με την ταχυτητα που πεταγετε το πετρελαιο απο γεωτρηση .Ο  θορυβος ?? σαν να ριχνει καλασνικοφ..  Η μποχα ??? ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ .. παρολιγο να με πεταξει εξω η γυναικα. Το σπιτι νομιζω ακομα βρωμαει. Αδιασα εντελως .. Πρεπει να εχασα τουλαχιστον 2 κιλα . ακομα και τωρα εχω κατι ψιλοενοχλησεις αλλα ειμαι πολυ καλυτερα. .... Συμπερασμα ??? Πρεπει να ΚΡΥΩΣΑ..  :S :S
:rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885

Ωραίο σκηνικό φίλε,αλλά πιστεύω έπρεπε να σταματούσες κάπου στο δρόμο να τα πετάξεις σε κανα πάρκο με τον αέρα να δροσίζει κώλο-αρχίδια  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Το χέσιμο στη φύση είναι κορυφαία εμπειρία,η μόνη μαλακία είναι ότι πάντα μετά πιάνονται τα γόνατά μου  :headbang: :headbang:

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.185
Πόντοι
206
το σκεφτηκα για μια στιγμη αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν ειχα χαρτι,.. τελικα καλυτερα που δεν το εκανα γιατι θα εκανα τα ποδια μου χαλια απο τα βολια που θα εκτοξευοταν σε μια ακτινα τουλαχιστον 2 μετρων γυρω γυρω..... :S :S

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Εγώ σήμερα το μεσημέρι έφαγα χωριάτικα λουκάνικα που είχε φέρει η μάνα μου με τηγανιτές πατάτες και ήπια μια πέψι 500 μλ.Μετά από κανα μισάωρο τρώω 2 κουραμπιέδες και στο καπάκι πίνω παγωμένο νες τι μπουκαλάκι με λεμόνι  :grin: :grin:.Αποτέλεσμα πήγα 3 φορές για χέσιμο μέχρι τις 22:00 ώσπου άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου  :rockon: :rockon:.Ένιωσα προς στιγμήν ότι είχα αδειάσει,αλλά προ ολίγου πήγα και ξαναάδειασα ότι υπήρχε στο στομάχι μου  :S :S.Η μόνη μαλακία είναι ότι ακόμη ρεύομαι το λουκάνικο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
παιδια για τις πορδες που γραφουμε???

Stories

Νέο!

Stories