omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Nαι ρε, μη κουμπώνετε ιμοντιουμ με το παραμικρό. Θα σε βολέψουν εκείνη τη στιγμή αλλά μακροπρόθεσμα θα σου γαμήσουν το σύστημα.
γενικα τα σπανε τα ετοιμα γλυκα του λιντλ..εχουν και αυτη τη χαριτωμενη μυρωδια πλαστικου...σχεδον νοιωθεις την λαμαρινα πανω στην οποια κινουνται κατα την παρασκευη τους σε κανα βουπερταλ...Παιδιά το λιδλ,ειχε τρομερη προσφορα κουρκουμπινια/τουλουμπακια....
κουμπωσα 2 συσκευασιες....και εγινε μακελειο πριν λιγο...
Τα ροξακια θα τα κουμπωσω το απογευμα
γενικα τα σπανε τα ετοιμα γλυκα του λιντλ..εχουν και αυτη τη χαριτωμενη μυρωδια πλαστικου...σχεδον νοιωθεις την λαμαρινα πανω στην οποια κινουνται κατα την παρασκευη τους σεκανα βουπερταλκαμια Κινα ...
Γενικά είμαιδυσκοιλιοσ το εέχω θεράπευαν εν μερι.... Τεσπα πριν λίγο σχολασα...από δουλεια....το πρωι ένιωθα κόψιμο αλλά δεν πήγα.....μολης σχολασα απο δουλεια.. Πήγα έφαγα 5 μπεργκερ...1 ονιον ρινγκς...και ενα εξτρεμε κλαμπ....τώρα που γράφο καθομε στην δέστρα και έχω λιωση λέμε...
[move] [/move]Αν ριχνεις 1 ακα πουτσο την εβδομαδα,στην Μαρια/φυλακοβια πιστευω θα σου περασει για πάντα....
Γενικά είμαιδυσκοιλιοσ το εέχω θεράπευαν εν μερι.... Τεσπα πριν λίγο σχολασα...από δουλεια....το πρωι ένιωθα κόψιμο αλλά δεν πήγα.....μολης σχολασα απο δουλεια.. Πήγα έφαγα 5 μπεργκερ...1 ονιον ρινγκς...και ενα εξτρεμε κλαμπ....τώρα που γράφο καθομε στην δέστρα και έχω λιωση λέμε...
μολις ολοκληρωσα ενα καταπληκτικο 60λεπτο χεσιμο παρεα με το λαπτοπ
επιβεβαιωσα οτι η φαβα κανει το καλυτερο χεσιμο
ομως μουδιασαν τα ποδια μου
και επισης το λαπτοπ δε βολευει
πρεπει να παρω ταμπλετ
μολις ολοκληρωσα ενα καταπληκτικο 60λεπτο χεσιμο παρεα με το λαπτοπ
επιβεβαιωσα οτι η φαβα κανει το καλυτερο χεσιμο
ομως μουδιασαν τα ποδια μου
και επισης το λαπτοπ δε βολευει
πρεπει να παρω ταμπλετ
το νεο γκατζετ για τους χιστες που σεβονται την κωλοτρυπιδα τους και την κρατανε παντα καθαρη και απαραβιαστη ωστε να τους αποζημιωνει καθημερινα με κουραδινα εργα τεχνης
http://[URL unfurl="true"]www.popovrisaki.gr/media/wysiwyg/popovrisaki/POPOVRISAKI-new-gen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε ο λιλας μπορει να βαζει και ενυδατικη κρεμα στη σουφρα του ;D
γρασο βαζει τυπετυπε ο λιλας μπορει να βαζει και ενυδατικη κρεμα στη σουφρα του
το νεο γκατζετ για τους χιστες που σεβονται την κωλοτρυπιδα τους και την κρατανε παντα καθαρη και απαραβιαστη ωστε να τους αποζημιωνει καθημερινα με κουραδινα εργα τεχνης
http://[URL unfurl="true"]www.popovrisaki.gr/media/wysiwyg/popovrisaki/POPOVRISAKI-new-gen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
sto σπιτι μου εβαλα ενα τετοιο 1 χρονο πριν . ενα εχω να πω. καταπληκτικο ... μιασ και το χαρτι κανει αποδεδειγμενα ζημια καπου το ειχα διαβασει και ρωτησα στο μαγαζι αν υπηρχε ... τοτε το πληρωσα κατι παραπανω (ιταλικο , εφ'ορου ζωης εγγυηση , 70€) δεν το μετανιωνω λεπτο. γλυτωνεις χωρο απο τον μπιντε. και το βασικοτερο , απολυτη καθαριοτητα . προτεινεται 1000%
ωραια γκατζετια τυπε.....sto σπιτι μου εβαλα ενα τετοιο 1 χρονο πριν . ενα εχω να πω. καταπληκτικο ... μιασ και το χαρτι κανει αποδεδειγμενα ζημια καπου το ειχα διαβασει και ρωτησα στο μαγαζι αν υπηρχε ... τοτε το πληρωσα κατι παραπανω (ιταλικο , εφ'ορου ζωης εγγυηση , 70€) δεν το μετανιωνω λεπτο. γλυτωνεις χωρο απο τον μπιντε. και το βασικοτερο , απολυτη καθαριοτητα . προτεινεται 1000%