2
alla sta kapakia efaga mous sokola
τι περιμενες ρε τυπε,με 2 πιατα και καπακι μους....
2
alla sta kapakia efaga mous sokola
τι περιμενες ρε τυπε,με 2 πιατα και καπακι μους....
http://[URL unfurl="true"]www.panathinaikoskosmos.com/wp-content/uploads/2013/07/fidi1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε μαν για μεσημεριανο δεν ειναι πολυ... :rolleyes:
εχω φαει κ περισσοτερο κ δεν με εστειλε χεστρα.... ;D
καλο βολι τυπε.Πάω κι εγώ για κατάθεση σε λίγο
Πάω κι εγώ για κατάθεση σε λίγο
μεινε κοντα στο στοχοΑπό την Πέμπτη που με έπιασε,μια ίωση...δεν έχω πάει τουαλέτα...
Τώρα κάνει κάτι περίεργους θορύβους,το στομάχι/έντερο...
μεινε κοντα στο στοχο
μποι τωρα αμα κλασεις,βγαλε εξω τον αμαχο πληθυσμοτύπε,αυτο κάνω....
θελω να ειμαι ετοιμος,με ανοιχτες μπαλκονοπορτες κτλ....αλλα βρεχει ναούμε...
Εμένα με πήγε εχθές τσιρλιό και αναρωτιεμαι τι με πειραξε,ίσως η φασολάδα που έφαγα μάζι με λουκάνικο στην σχάρα :S
Περαστικά μύστη μου! Κοίταξε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για τους υπόλοιοπυς που είναι σε... ακτίνα πεδίου δράσης!!!τύπε,αυτο κάνω....
θελω να ειμαι ετοιμος,με ανοιχτες μπαλκονοπορτες κτλ....αλλα βρεχει ναούμε...
Mε σοκολάτα ήταν τύπε;Εχθές ήπια τον καφέ μου παρέα με λίγο τσουρέκι ''ΤΕΡΚΕΝΛΗ'' και στα επόμενα 10 λεπτά είχα βρεθεί στην τουαλέτα με τρομερά αέρια και να χέζω για κανα μισάωρο .Τα άδειασα όλα και συνέχισα να γράφω στο μπου
Τα κατάπιε όλα η χέστρα τύπε2/2 σημερα ,εφαγα αναμεικτα φασολια χθες με ξινολαχανο...επισης εφαγα κ μια κονσερβα Αμερικανικα....πιπα κωλο το πρωι...εριξα κ μια μαλακια πανω απο τα σκατα ,πριν τραβηζω το καζανο(ειχα δει Βερονικα Μοζερ τσοντουλα που τα τρωει ναουμε ) κ ενιωσα οτι ειμαι ετοιμος να μπω για νυστερι στην εντατικη...τοσο αδειος ενιωσα.
Τα κατάπιε όλα η χέστρα τύπε