πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Evian ρε.Bίκος πάντα τύπε και χαλβάς όλυμπος
Ο μπίλυς πίνει eviva
![]()
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Evian ρε.Bίκος πάντα τύπε και χαλβάς όλυμπος
Ο μπίλυς πίνει eviva
![]()
Εγγυημένη απόδοση για τρελό χέσιμο!![]()
![]()
εβιβα απο λιντλ ρε τυπε![]()
εβιαν λεει ο αλλος ο βλακαςΕγγυημένη απόδοση για τρελό χέσιμο!![]()
Σας λέω τι νερό να πίνετε ρε βλάχοι είναι λίγο τσιμπημένη τιμή αλλά εγγυημένα αποτελέσματα σε διαίτα.εβιαν λεει ο αλλος ο βλακας![]()
![]()
Καλά παιχταρά μου, κατέβασε ένα χυμό Εβίβα από τα Lidl και τότε να δεις πόσα κιλά θα χάσεις από τα απανωτά γεννητούρια στον καμπινέ! Τι δίαιτες και μ@λ@κίες μου λες μετά...Σας λέω τι νερό να πίνετε ρε βλάχοι είναι λίγο τσιμπημένη τιμή αλλά εγγυημένα αποτελέσματα σε διαίτα.
Ασχετό αλλά με έχει πάει αίμα σήμερα. :S
;)
http://[URL unfurl="true"]www.lidl-hellas.gr/statics/lidl-gr/ds_img/assets/NEA_GR_KW08_NEW.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Με κάθε συσκευασία από δαύτα θα πρέπει να δίνουν δώρο και μια πολυσυσκευασία 12άδων χαρτί υγείας (και αυτό αν φτάσει...)!!!
Καλά παιχταρά μου, κατέβασε ένα χυμό Εβίβα από τα Lidl και τότε να δεις πόσα κιλά θα χάσεις από τα απανωτά γεννητούρια στον καμπινέ! Τι δίαιτες και μ@λ@κίες μου λες μετά...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Mπίλυς τύπε πίνει και κάτι red bull από το lidl :S
ευτυχως τυπε υπαρχει και ο βιολογικος καθαρισμος αλλιως τα ψαρακια του σαρωνικου δεν θα ζουσαν και πολυτρομερο χεσιμο σημερα...μαλλον με πειραξε ο πολυς ταραμας..ισως να ειμαι και ψιλοκρυωμενος...
μιλαμε εχεσα σε 3 συνεχομενες δοσεις (μεσολαβουσε καζανακι ενδιαμεσα)....και τρομερη ποσοτητα...γεμιζε η χεστρα με τον μαγικο πολτο μου...
δεν ξερω ποιο εινια το παγκοσμιο ρεκορ ποσοτητας, αλλα σιγουρα γεμιζα σακουλα σουπερμαρκετ με την λασπη της ψυτταλλειας που εχεσα...
τετοιο σκατο δεν θα επρεπε να πηγαινει χαμενο...αντι για βιολογικο καθαρσιμο,θα επρεπε να παει σε βιολογικη καλλιεργεια...ευτυχως τυπε υπαρχει και ο βιολογικος καθαρισμος αλλιως τα ψαρακια του σαρωνικου δεν θα ζουσαν και πολυ
το Σαββατο που εχεσα πολυ πραγμα,ενιωσα ενα κιλο ελαφρυτερος...ενιωσα σαν χαρταετος ή καλυτερα σαν την Τζινα Βαρωνη που μετα τον μασαζοκορσε σλιμ ανεβηκε στην πιστα ξανα.
Με έπιασε ένα κόψιμο σήμερα άλλο πράγμα
με επιασε τρομερο κοψιμο απο σπανοκορυζο...θα ξανα-σκεφτω αν θα ξαναφαω ναουμε...εσταζε ο κωλος μου τοξικη λασπη καυτη,....
2ποσα πιατα εφαγες,μαν?