ποιο;Εμένα κάποιο άλλο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Kάποιο που ηγετικο του στελεχος αποκαλει αγαπημενο μου προσωπο κομπλεξαρα και κοτα και οι υπολοιποι αντι να παρεμβουν, χαχανιζουν επειδή είναι λεει "προσωπικο" και δεν ασχολούνται.
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΝ το βάρος της ακαθαρσίας είναι πχ 100γραμμάρια και το ύψος μεταξυ υδάτων της λεκάνης και της οπίσθιας οπής ακαθάρτων είναι 70 εκατοστά έχουμεμπροστα θα της εχεις ρε,οχι απο πισω σου...ακομη κ εξπλοσινγκ διαρροια να εχεις παλι τα σκαγια πισω θα πανε...
70*100*3.14=21980
Άρα το μέγιστο ύψος εκτόξευσης των ακαθάρτων είναι 2μέτρα και 19,8 εκατοστά
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Πού το σκεφτηκες ολο αυτό ρε τύπεΑΝ το βάρος της ακαθαρσίας είναι πχ 100γραμμάρια και το ύψος μεταξυ υδάτων της λεκάνης και της οπίσθιας οπής ακαθάρτων είναι 70 εκατοστά έχουμε
70*100*3.14=21980
Άρα το μέγιστο ύψος εκτόξευσης των ακαθάρτων είναι 2μέτρα και 19,8 εκατοστάάνετα φτάνουν στην εφημερίδα.
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
α τωρα καταλαβα.Νομιζα οτι δοθηκαν επαρκεις εξηγησεις.Δεν ειναι ετσι;εχω χασει πολλα επεισοδιαKάποιο που ηγετικο του στελεχος αποκαλει αγαπημενο μου προσωπο κομπλεξαρα και κοτα και οι υπολοιποι αντι να παρεμβουν, χαχανιζουν επειδή είναι λεει "προσωπικο" και δεν ασχολούνται.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Δεν δοθηκαν εξηγήσεις. Δοθηκαν αστειες δικαιολογιες. Ληξις. Παμε παρακατω. Χαλαμε και το θρεντ με το σπαμαρισμα.α τωρα καταλαβα.Νομιζα οτι δοθηκαν επαρκεις εξηγησεις.Δεν ειναι ετσι;εχω χασει πολλα επεισοδια![]()
οκΔεν δοθηκαν εξηγήσεις. Δοθηκαν αστειες δικαιολογιες. Ληξις. Παμε παρακατω. Χαλαμε και το θρεντ με το σπαμαρισμα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Άλλο το να βαζεις κι άλλο το να βγαζεις τύπε.Το χέσιμο είναι ζωντανή απόδειξη ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην πρωκτική ηδονή
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
η τιμη του π που ειναι 3,14 που κολλαει ρε αδερφε?ΑΝ το βάρος της ακαθαρσίας είναι πχ 100γραμμάρια και το ύψος μεταξυ υδάτων της λεκάνης και της οπίσθιας οπής ακαθάρτων είναι 70 εκατοστά έχουμε
70*100*3.14=21980
Άρα το μέγιστο ύψος εκτόξευσης των ακαθάρτων είναι 2μέτρα και 19,8 εκατοστάάνετα φτάνουν στην εφημερίδα.
![]()
Επισκέπτης
Δε μπορω πλεον σε τουρκικες, γαμω το δεξι μηνισκο γαμω.....
Παντως αν δεν αδειασω καλα το πρωι ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΧΧ, αυτο μου ελειπε ναχω προβληματα. Επισης πλενω με χλιαρο υδωρ τον πισινο μου, αυτο μου ελειπε να ειμαι απλυτοκωλος![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Παντως αν δεν αδειασω καλα το πρωι ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΧΧ, αυτο μου ελειπε ναχω προβληματα. Επισης πλενω με χλιαρο υδωρ τον πισινο μου, αυτο μου ελειπε να ειμαι απλυτοκωλος
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
κανει δηλ μπιντεΔε μπορω πλεον σε τουρκικες, γαμω το δεξι μηνισκο γαμω.....
Παντως αν δεν αδειασω καλα το πρωι ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΧΧ, αυτο μου ελειπε ναχω προβληματα. Επισης πλενω με χλιαρο υδωρ τον πισινο μου, αυτο μου ελειπε να ειμαι απλυτοκωλος![]()
γιατι ειχαμε μια συζητηση με μπιλυ13 περι μωρομαντηλου το οποιο στην ουσια καλυπτει την σκατιλα κ κωλιλα παροδικα...δεν καθαριζει ουσιαστικα την κωλοτρυπιδα...το χαρτομαντηλο ειναι ακομη χειροτερο γιατι πασαλειβει το σκατο περα δωθε..
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
δις ισ μπλασφεμι...Η χέστρα του Λίλα,ανάποδα...........![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
www.popovrisaki.gr/]http://www.popovrisaki.gr/[/url] κωλοπλενης και καθαρος :Sκανει δηλ μπιντε
γιατι ειχαμε μια συζητηση με μπιλυ13 περι μωρομαντηλου το οποιο στην ουσια καλυπτει την σκατιλα κ κωλιλα παροδικα...δεν καθαριζει ουσιαστικα την κωλοτρυπιδα...το χαρτομαντηλο ειναι ακομη χειροτερο γιατι πασαλειβει το σκατο περα δωθε..
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
www.popovrisaki.gr/]http://www.popovrisaki.gr/[/url] κωλοπλενης και καθαρος :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
[move]
[/move]![]()
Επισκέπτης
Οι ιατροί προτείνουν www.proctology.gr/el]διαβάστε εδώ[/url] πλύσιμο κι όχι ψωλάρισμα πάνω από 5 λεπτά στην τουαλέττα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 203
- Εμφανίσεις
- 40K