You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 208K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τυπε και γω ανεβαζω ομως το επιπεδο του θρεντ σου
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Μαλακίζεσαι μαν...αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... :-*
Σε περιμένω Αθήνα όπως έχω πει,να σε πάω στα καλύτερα....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
μονο νωντο-Κελλυ θελει ο γλου μαν.period.Μαλακίζεσαι μαν...αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... :-*
Σε περιμένω Αθήνα όπως έχω πει,να σε πάω στα καλύτερα....![]()
![]()
![]()
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μετα τον τυπο πανα ειμαι ο μονος που νογαω απο τεχνηΜαλακίζεσαι μαν...αλλά ας μην το κάνουμε θέμα... :-*
Σε περιμένω Αθήνα όπως έχω πει,να σε πάω στα καλύτερα....![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
εχεσε κανεις τυποι?εγω μολις αμολησα τις τελευταιες για το 2014... :S
εχεσε κανεις τυποι?εγω μολις αμολησα τις τελευταιες για το 2014... :S
Αύριο μαν...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.894
- Πόντοι
- 42.697
Αύριο μαν...![]()
αυτο ακουγεται σαν απειλη!..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.894
- Πόντοι
- 42.697
σημερα το πρωι εχεσα,ειχα φαει στιφαδο χθες....σχεδον λιποθυμισα απο την μποχα.
εριξα χιονι απ εξω μεσα στην χεστρα για να ψοφησουν τα βακτηρια τα θερμοφιλα....
φιλε αν το στιφαδο ειναι καλο και εχει πολλα μπαχαρικα και κρεμμυδια οι κλανιες ειναι καργα τοξικες (καει ο κωλος σου) το δε χεσιμο ειναι εμπειρια ζωης
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ειχε κανελα,μαυρο πιπερι,κοκκινο κρασι κ απο ολα ζερο!φιλε αν το στιφαδο ειναι καλο και εχει πολλα μπαχαρικα και κρεμμυδια οι κλανιες ειναι καργα τοξικες (καει ο κωλος σου) το δε χεσιμο ειναι εμπειρια ζωης
οι κλανιες που εριξα χθες ποτισαν την φορμα που φορουσα...
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά........ειχε κανελα,μαυρο πιπερι,κοκκινο κρασι κ απο ολα ζερο!
οι κλανιες που εριξα χθες ποτισαν την φορμα που φορουσα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλαξα σημερα...την αλλη την επλυνα με Καζολιν μπας κ ξεμυρισει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.894
- Πόντοι
- 42.697
αλλαξα σημερα...την αλλη την επλυνα με Καζολιν μπας κ ξεμυρισει.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.056
- Πόντοι
- 7.885
Tην Δευτέρα το βράδι ζέστανα να φάω μια σπαγγέτι φαν φούρνου την οποία συνόδευσα με σαλάτα σίζαρ με μπέικον από την πίτσα φαν(τα είχα παραγγείλει το προηγούμενο βράδι)
.Μετά από 2 τσιγάρα με πιάνει ένα τρελό κλανίδι το οποίο στα επόμενα 5 λέπτα έχει εξελιχθεί σε σκληρό χέσιμο.Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το χεσίδι μου και ανα 10 λεπτά πήγαινα και άδειαζα.Μέχρι τις 03:00 πόναγε ο κώλος μου,είχα χέσει ήδη 7 φορές
.Το επόμενο απόγευμα που ξύπνησα ένιωθα ότι είχα χάσει 2-3 κιλά
.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Tην Δευτέρα το βράδι ζέστανα να φάω μια σπαγγέτι φαν φούρνου την οποία συνόδευσα με σαλάτα σίζαρ με μπέικον από την πίτσα φαν(τα είχα παραγγείλει το προηγούμενο βράδι)![]()
![]()
.Μετά από 2 τσιγάρα με πιάνει ένα τρελό κλανίδι το οποίο στα επόμενα 5 λέπτα έχει εξελιχθεί σε σκληρό χέσιμο.Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το χεσίδι μου και ανα 10 λεπτά πήγαινα και άδειαζα.Μέχρι τις 03:00 πόναγε ο κώλος μου,είχα χέσει ήδη 7 φορές
![]()
![]()
![]()
.Το επόμενο απόγευμα που ξύπνησα ένιωθα ότι είχα χάσει 2-3 κιλά
![]()
.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 203
- Εμφανίσεις
- 40K