Επισκέπτης
Να προσπαθείς να προγραμματίζεις τον πισινό σου το πρωί να αδειάζει. Σκέψου να καβαλάς κώλο στη φίλη μας τη Φυλής και ξαφνικά να σε πιάσει χέσιμο. Τι θα πεις στην κορασίδα, βγάλε τον πούτσον κι έλα να με σκουπίσεις όταν τελειώσω? ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να προσπαθείς να προγραμματίζεις τον πισινό σου το πρωί να αδειάζει. Σκέψου να καβαλάς κώλο στη φίλη μας τη Φυλής και ξαφνικά να σε πιάσει χέσιμο. Τι θα πεις στην κορασίδα, βγάλε τον πούτσον κι έλα να με σκουπίσεις όταν τελειώσω?![]()
Eκεί που έχω φάει τα σουβλάκια μου στον ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' κι έχω προγραμματίσει χέσιμο μετά από καμιά ώρα,πηγαίνω να γαμήσω και μόλις βγαίνω και ανάβω ένα στριφτό με πιάνει ένα πράγμα να με πεθαίνει :S :S.Λέω θα αντέξω μέχρι το σπίτι αλλά μόλις έφτασα στην στάση του ηλεκτρικού έκανα μεταβολή και επέστρεψα ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' να αδειάσω αυτά που έφαγα.Έχεζα εκεί στο υπόγειο και ανάβω άλλο ένα να ''σπάσει'' η βρώμα να μπορούν να κατουρήσουν οι συναγωνιστές![]()
.Επική βραδιά,στα Αγκύρας είχα
![]()
ένα μιλφ,ευτυχώς άρχισα να κλάνω αφού βγήκε από το δωμάτιο
![]()
![]()
Τον απαξιωσαμε τον Τσιωπο μετα την αυξηση τιμων που εκανε τυπεΠου να είχες φάει και Τσιόπο......
Τον απαξιωσαμε τον Τσιωπο μετα την αυξηση τιμων που εκανε τυπε![]()
Eκεί που έχω φάει τα σουβλάκια μου στον ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' κι έχω προγραμματίσει χέσιμο μετά από καμιά ώρα,πηγαίνω να γαμήσω και μόλις βγαίνω και ανάβω ένα στριφτό με πιάνει ένα πράγμα να με πεθαίνει :S :S.Λέω θα αντέξω μέχρι το σπίτι αλλά μόλις έφτασα στην στάση του ηλεκτρικού έκανα μεταβολή και επέστρεψα ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' να αδειάσω αυτά που έφαγα.Έχεζα εκεί στο υπόγειο και ανάβω άλλο ένα να ''σπάσει'' η βρώμα να μπορούν να κατουρήσουν οι συναγωνιστές![]()
.Επική βραδιά,στα Αγκύρας είχα
![]()
ένα μιλφ,ευτυχώς άρχισα να κλάνω αφού βγήκε από το δωμάτιο
![]()
![]()
Απαξ και ψηθει το μπεικον δεν ξαναμπαινει στο ψυγειο,κλασσική μαλακια που καναμε στα τουριστακια το καλοκαιρι και τους πηγαινε αιμα,το πρωι ψημενο μπεικον στο μπουφε για 2 ωρες μετα στο ψυγειο,μετα οτι χρησιμοποιουσε ο μαγειρας στα φαγητα μετα ξανα ψυγειο και την αλλη μερα ξανα στον μπουφε ζεσταμένο.Μιλάμε για βιολογικο οπλο...Tην Δευτέρα το βράδι ζέστανα να φάω μια σπαγγέτι φαν φούρνου την οποία συνόδευσα με σαλάτα σίζαρ με μπέικον από την πίτσα φαν(τα είχα παραγγείλει το προηγούμενο βράδι)![]()
![]()
.Μετά από 2 τσιγάρα με πιάνει ένα τρελό κλανίδι το οποίο στα επόμενα 5 λέπτα έχει εξελιχθεί σε σκληρό χέσιμο.Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το χεσίδι μου και ανα 10 λεπτά πήγαινα και άδειαζα.Μέχρι τις 03:00 πόναγε ο κώλος μου,είχα χέσει ήδη 7 φορές
![]()
![]()
![]()
.Το επόμενο απόγευμα που ξύπνησα ένιωθα ότι είχα χάσει 2-3 κιλά
![]()
.
Παιδιά δεν χεζουμε σωστα λέει
Πρεπει να γυρίσουμε στις τουρκικες τουαλετες
για μενα οι καλυτερες...καθαριζουν ευκολα με μια μανικα κ λιγο ρολλ,κεντραρεις ευκολα στο στοχο κ αν την διατηρει καποιος καθαρη σπανια μυριζει σκατιλα
τυπε αμα δεν κεντραρεις σωστα μπορει να χεσεις το σωβρακο σου,θελει προσοχη!για μενα οι καλυτερες...καθαριζουν ευκολα με μια μανικα κ λιγο ρολλ,κεντραρεις ευκολα στο στοχο κ αν την διατηρει καποιος καθαρη σπανια μυριζει σκατιλα
τυπε αμα δεν κεντραρεις σωστα μπορει να χεσεις το σωβρακο σου,θελει προσοχη!
Και πως θα διαβάζουμε την ώρα της εκκένωσης?για μενα οι καλυτερες...καθαριζουν ευκολα με μια μανικα κ λιγο ρολλ,κεντραρεις ευκολα στο στοχο κ αν την διατηρει καποιος καθαρη σπανια μυριζει σκατιλα
εφημεριδα με αναλογιο τυπε.Και πως θα διαβάζουμε την ώρα της εκκένωσης?![]()
κενωσης ρε, όχι "εκκένωσης"Και πως θα διαβάζουμε την ώρα της εκκένωσης?![]()
Και δεν φοβάσαι μην την πιτσιλίσεις?εφημεριδα με αναλογιο τυπε.
Όπως και να το πείς το αποτέλεσμα ίδιο είναι.κενωσης ρε, όχι "εκκένωσης"![]()
Εμένα κάποιο άλλο.δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το νημα με αηδιαζει :S
μπροστα θα της εχεις ρε,οχι απο πισω σου...ακομη κ εξπλοσινγκ διαρροια να εχεις παλι τα σκαγια πισω θα πανε...Και δεν φοβάσαι μην την πιτσιλίσεις?![]()