Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να προσπαθείς να προγραμματίζεις τον πισινό σου το πρωί να αδειάζει. Σκέψου να καβαλάς κώλο στη φίλη μας τη Φυλής και ξαφνικά να σε πιάσει χέσιμο. Τι θα πεις στην κορασίδα, βγάλε τον πούτσον κι έλα να με σκουπίσεις όταν τελειώσω? :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.056
Πόντοι
7.885
Να προσπαθείς να προγραμματίζεις τον πισινό σου το πρωί να αδειάζει. Σκέψου να καβαλάς κώλο στη φίλη μας τη Φυλής και ξαφνικά να σε πιάσει χέσιμο. Τι θα πεις στην κορασίδα, βγάλε τον πούτσον κι έλα να με σκουπίσεις όταν τελειώσω? :2funny:

Eκεί που έχω φάει τα σουβλάκια μου στον ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' κι έχω προγραμματίσει χέσιμο μετά από καμιά ώρα,πηγαίνω να γαμήσω και μόλις βγαίνω και ανάβω ένα στριφτό με πιάνει ένα πράγμα να με πεθαίνει :S :S.Λέω θα αντέξω μέχρι το σπίτι αλλά μόλις έφτασα στην στάση του ηλεκτρικού έκανα μεταβολή και επέστρεψα ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' να αδειάσω αυτά που έφαγα.Έχεζα εκεί στο υπόγειο και ανάβω άλλο ένα να ''σπάσει'' η βρώμα να μπορούν να κατουρήσουν οι συναγωνιστές  :grin: :grin:.Επική βραδιά,στα Αγκύρας είχα  :knockinb: :zfuck: ένα μιλφ,ευτυχώς άρχισα να κλάνω αφού βγήκε από το δωμάτιο  :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Eκεί που έχω φάει τα σουβλάκια μου στον ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' κι έχω προγραμματίσει χέσιμο μετά από καμιά ώρα,πηγαίνω να γαμήσω και μόλις βγαίνω και ανάβω ένα στριφτό με πιάνει ένα πράγμα να με πεθαίνει :S :S.Λέω θα αντέξω μέχρι το σπίτι αλλά μόλις έφτασα στην στάση του ηλεκτρικού έκανα μεταβολή και επέστρεψα ''ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ'' να αδειάσω αυτά που έφαγα.Έχεζα εκεί στο υπόγειο και ανάβω άλλο ένα να ''σπάσει'' η βρώμα να μπορούν να κατουρήσουν οι συναγωνιστές  :grin: :grin:.Επική βραδιά,στα Αγκύρας είχα  :knockinb: :zfuck: ένα μιλφ,ευτυχώς άρχισα να κλάνω αφού βγήκε από το δωμάτιο  :2funny: :2funny:

Που να είχες φάει και Τσιόπο......

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146

ωραιος

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Tην Δευτέρα το βράδι ζέστανα να φάω μια σπαγγέτι φαν φούρνου την οποία συνόδευσα με σαλάτα σίζαρ με μπέικον από την πίτσα φαν(τα είχα παραγγείλει το προηγούμενο βράδι)  :rockon: :rockon: :rockon:.Μετά από 2 τσιγάρα με πιάνει ένα τρελό κλανίδι το οποίο στα επόμενα 5 λέπτα έχει εξελιχθεί σε σκληρό χέσιμο.Για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να ολοκληρώσω το χεσίδι μου και ανα 10 λεπτά πήγαινα και άδειαζα.Μέχρι τις 03:00 πόναγε ο κώλος μου,είχα χέσει ήδη 7 φορές  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:.Το επόμενο απόγευμα που ξύπνησα ένιωθα ότι είχα χάσει 2-3 κιλά  :grin: :grin:.
Απαξ και ψηθει το μπεικον δεν ξαναμπαινει στο ψυγειο,κλασσική μαλακια που καναμε στα τουριστακια το καλοκαιρι και τους πηγαινε αιμα,το πρωι ψημενο μπεικον στο μπουφε για 2 ωρες μετα στο ψυγειο,μετα οτι χρησιμοποιουσε ο μαγειρας στα φαγητα μετα ξανα ψυγειο και την αλλη μερα ξανα στον μπουφε ζεσταμένο.Μιλάμε για βιολογικο οπλο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παιδιά δεν χεζουμε σωστα λέει

Πρεπει να γυρίσουμε στις τουρκικες τουαλετες

The Panther

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Παιδιά δεν χεζουμε σωστα λέει

Πρεπει να γυρίσουμε στις τουρκικες τουαλετες
:rockon: :rockon: :rockon:

TurkishToilet.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για μενα οι καλυτερες...καθαριζουν ευκολα με μια μανικα κ λιγο ρολλ,κεντραρεις ευκολα στο στοχο κ αν την διατηρει καποιος καθαρη σπανια μυριζει σκατιλα
τυπε αμα δεν κεντραρεις σωστα μπορει να χεσεις το σωβρακο σου,θελει προσοχη!

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
για μενα οι καλυτερες...καθαριζουν ευκολα με μια μανικα κ λιγο ρολλ,κεντραρεις ευκολα στο στοχο κ αν την διατηρει καποιος καθαρη σπανια μυριζει σκατιλα
Και πως θα διαβάζουμε την ώρα της εκκένωσης?  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το νημα με αηδιαζει :S

Stories

Νέο!