ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ συνδιασμος!!!!!
ακουσε τωρα την δικη μου ιστορια απο τις διακοπες...
εχω παρει το ποδηλατο Αυγουστο πρωι και κανω μια διαδρομη 15 χλμ μακρια πο το σπιτι στο χωριο να παω να κανω μια δουλιτσα στο δημαρχειο
τις 2 προηγουμενες ημερες τα βραδια εχω καταναλωσει μεγαλη ποσοτητα παιδακια απο ζηγουρι (αρσενικο προβατο ενος ετους και ανω) στα ορεινα της περιοχης καθως και χωριατικα λουκανικα
δεν εχω χεσει 2 ημερες
το πρωι λοιπον ηπια εναν ελληνικο και εφυγα με το ποδηλατο χωρις να εχω ενοχληση για χεσιμο
σκαω στο δημαρχειο 11 το πρωι κανω τη δουλεια και με το που βγαινω απο το δημαρχειο με πιανει αμεση αναγκη για χεσιμο!
ΑΜΕΣΗ!
μην εχοντας αλλη επιλογη σκεφτηκα να παω σε καμια καφετερια αλλα μετα σκεφτηκα το "αισθητικο αλσος" της περιοχης που εχει πολλα πευκα.
πηγα λοιπον στο αλσος και με το που κατεβασα τα βρακια μου εχεσα τουλαχιστον 2 κιλα σκατο σε ημισκληρη κατασταση. οχι κουραδα, βγηκε ενας ανοιχτοχρωμπς χυλος .
αμεσως σκασανε και οι πρασινες μυγες να φανε το μερτικο τους....
στην κατασταση που ημουνα δεν μπορουσα να καβαλησω παλι το ποδηλατο.
η θαλασσα ηταν 3 λεπτα διπλα οποτε βρακωθηκα και πηγα και εκανα μια βουτια με το σωβρακο οπου στη θαλασσα εκανα και μπιντε, ενω διπλα εκαναν μπανιο κατι θειτσες με γυαλι ηλιου και καπελο μεσα στη θαλασσα
βγηκα απο τη θαλασσα στεγνωσα, πηρα το ποδηλατακι μου και επεστρεψα σαν κυριος....