εγω πηγα ηδη...με διπλο ελληνικο καφε κ πορτοκαλι χυμο του Καρφουρ δεν μενει πολυς χρονος για σκεψη.
Ωχ...και εγώ τώρα πάω...............
Μιλάμε σε λίγο.........
εγω πηγα ηδη...με διπλο ελληνικο καφε κ πορτοκαλι χυμο του Καρφουρ δεν μενει πολυς χρονος για σκεψη.
Ωχ...και εγώ τώρα πάω...............
Μιλάμε σε λίγο.........
σε ΔΕΚΟ,τραπεζες κτλ σκουρα τα πραγματα...σχεδον αδυνατο να σου υποδειξουν τουαλετα για εκτακτη αναγκη.Σε αυτό το σημείο,να ζητήσω την συνδρομή του senior @ΠΥΡΑΥΛΟΣ (αλλά και άλλων τιμημένων και μη μελών)...
Σκέφτηκα να φτιάχναμε έναν "οδηγό" εκτάκτου ανάγκης...για τον κάθε μπουρδελιάρη...
Και εξηγώ....
Τι κάνουμε όταν μας πιάσει χέσιμο στην πιάτσα,αλλά και σε κάποια Δημόσια Υπηρεσία - ΔΕΚΟ κτλ...
Πιστεύω θα ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες προς ναυτιλομένους
σε ΔΕΚΟ,τραπεζες κτλ σκουρα τα πραγματα...σχεδον αδυνατο να σου υποδειξουν τουαλετα για εκτακτη αναγκη.
στην πιατσα κανεις οτι εκανε ο Δημητρακης ο πορνομεταναστης.Αρκει να εχεις μωρομαντηλα μαζι σου.
Τα μουνιά έχουν κλειδωμένες τις χέστρες παντού...πιο παλιά,πήγαινα και έχεζα HONDOS...αλλά είχε πολλούς security - επειδή έκλεβαν πολύ κάποιοι - και δεν έλεγε...
Βρώμαγε πολύ μετά...
Προχθές με την βροχή βρήκα μια ρομαντική αλάνα και κατούρησα στο Μεταξουργείο...μέχρι και γαμήσι στα όρθια ρίχνεις...κοντά στις νέες "πουστρογκαλερί"...
το ιδιο και στα Goody's...
τα καλυτερα χεσιδια τα εχω ριξει στα Goody's της πλατειας Βικτωριας
Αλλα οι μαλακες τωρα εχουν κανει ενα συστημα να μπανεις στις τουαλετες με ενα κωδικο που αναγραφεται πανω στις αποδειξεις τους, πραγμα που σημαινει οτι κατι πρεπει πρωτα να αγορασεις
νομιζω ομως οτι αυτο σεν ειναι νομιμο μιας και απο τη στιγμη που καποιος εχει καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος ειναι υποχρεωμενος απο το νομο να δινει ελευθερη προσβαση στις τουαλετες του σε ολους
απο αυτο το γεγονος απο εμενα φαγανε οριστικο ακυρο τα Goody's και δεν ξαναφαγα εκει
το ιδιο κ τα Μακντοναλτς.θελει κωδικο.το ιδιο και στα Goody's...
Αλλα οι μαλακες τωρα εχουν κανει ενα συστημα να μπανεις στις τουαλετες με ενα κωδικο που αναγραφεται πανω στις αποδειξεις τους, πραγμα που σημαινει οτι κατι πρεπει πρωτα να αγορασεις
νομιζω ομως οτι αυτο σεν ειναι νομιμο μιας και απο τη στιγμη που καποιος εχει καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος ειναι υποχρεωμενος απο το νομο να δινει ελευθερη προσβαση στις τουαλετες του σε ολους
απο αυτο το γεγονος απο εμενα φαγανε οριστικο ακυρο τα Goody's και δεν ξαναφαγα εκει
αλανα ειχε κ ο Βαρδαρης παλια..στην οδο Σαπφους-οι παλιοι ξερουν-διπλα απο τσαρδι...μαλιστα σε τσαρκα μου παλιοτερα πετυχα γιρντοου τυπο να μπαινει για ματι σε ολα τα τσαρδια κ μετα να παιζει την ψωλη του σε κοινη θεα...επισης διπλα απο την αλανα καθοτανε δροσερα αγορια με αμαξι κ στην επεφταν στεγνα οταν κυκλοφορουσες 2002 με 2003...Τα μουνιά έχουν κλειδωμένες τις χέστρες παντού...πιο παλιά,πήγαινα και έχεζα HONDOS...αλλά είχε πολλούς security - επειδή έκλεβαν πολύ κάποιοι - και δεν έλεγε...
Βρώμαγε πολύ μετά...
Προχθές με την βροχή βρήκα μια ρομαντική αλάνα και κατούρησα στο Μεταξουργείο...μέχρι και γαμήσι στα όρθια ρίχνεις...κοντά στις νέες "πουστρογκαλερί"...
αλανα ειχε κ ο Βαρδρης παλια..στην οδο Σαπφους-οι παλιοι ξερουν-διπλα απο τσαρδι...μαλιστα σε τσαρκα μου παλιοτερα πετυχα γιρντοου τυπο να μπαινει για ματι σε ολα τα τσαρδια κ μετα να παιζει την ψωλη του σε κοινη θεα...επισης διπλα απο την αλανα καθοτανε δροσερα αγορια με αμαξι κ στην επεφταν στεγνα οταν κυκλοφορουσες 2002 με 2003...
πιο καλτ ηταν τα δροσερα αγορια...Καααααααάλτ...
πιο καλτ ηταν τα δροσερα αγορια...
δεν πειραζε ομως ο τυπος κανεναν...την επαιζε κ εφευγε σαν κυριος.
μεγαλο σχολειο ο Βαρδαρακος...απο το ξεκινημα 2001 εκει γαλουχηθηκα στην πιατσα. ;)
αγοραζεις το τσις κ χεζεις παρεα με το τσις τυπε.τωρα πια ουτε στα goodys δεν μπορουμε να χεζουμε πρεπει να αγοραζουμε και ενα cheeseburger
εγω παλια οποτε ειχα παει επαιρνα chickies τυπε,αυτο επαιρνε και ο κοτοσταμουλης αλλα γενικα στα goodys ειναι πανακριβα τα παντα και απο ποιοτητα γαμησετααγοραζεις το τσις κ χεζεις παρεα με το τσις τυπε.
εγω παλια οποτε ειχα παει επαιρνα chickies τυπε,αυτο επαιρνε και ο κοτοσταμουλης αλλα γενικα στα goodys ειναι πανακριβα τα παντα και απο ποιοτητα γαμησετα
http://[URL unfurl="true"]www.goodysnet.com/files/temp//9BCD4C139B46C26F9CB6C8C013D4F4C9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
συμφωνω...εγω τυπε ετρωγα εκεινο με την φετα κ την ντοματα,τις ελιες κ το ταρταρ...το παραδοσιακο-αλλα οχι των αλλαντικων...τελευταια φορα εφαγα εκει κοντα μοναστηρακι μια μακαροναδα κ με εκατσε μετα μολυβι...αει στα διαλα με τους μαλακες.
και η σαλατα του καισαρα ηταν καλη,παντως προβλεπω να κλεινουν συντομα τα goodysσυμφωνω...εγω τυπε ετρωγα εκεινο με την φετα κ την ντοματα,τις ελιες κ το ταρταρ...το παραδοσιακο-αλλα οχι των αλλαντικων...τελευταια φορα εφαγα εκει κοντα μοναστηρακι μια μακαροναδα κ με εκατσε μετα μολυβι...αει στα διαλα με τους μαλακες.
ναι τυπε αλλα χεζαν και πολλοι που δεν τρωγαν εκει.....και μετα τρωγαν αλλουτο ιδιο και στα Goody's...
κ γω αυτο πιστευω...ασε που παραμενουν ακριβα για τα τωρινα δεδομενα του Ελληναπαντως προβλεπω να κλεινουν συντομα τα goodys
παμε στα mc donalds με 1 ευρω το μπεργκερκ γω αυτο πιστευω...ασε που παραμενουν ακριβα για τα τωρινα δεδομενα του Ελληνα