dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
για σνακ καλο ειναι τυπε..οχι για φαι...εγω γουσταρω Ελληνικη κουζινα,αντε κ κανα γυρο σουβλακι.παμε στα mc donalds με 1 ευρω το μπεργκερ
για σνακ καλο ειναι τυπε..οχι για φαι...εγω γουσταρω Ελληνικη κουζινα,αντε κ κανα γυρο σουβλακι.παμε στα mc donalds με 1 ευρω το μπεργκερ
σωστα τυπε θα παω να φαω στο νησι που εφαγε και ο Φανουρηςγια σνακ καλο ειναι τυπε..οχι για φαι...εγω γουσταρω Ελληνικη κουζινα,αντε κ κανα γυρο σουβλακι.
σωστα τυπε θα παω να φαω στο νησι που εφαγε και ο Φανουρης
και η σαλατα του καισαρα ηταν καλη,παντως προβλεπω να κλεινουν συντομα τα goodys
σε ΔΕΚΟ,τραπεζες κτλ σκουρα τα πραγματα...σχεδον αδυνατο να σου υποδειξουν τουαλετα για εκτακτη αναγκη.
στην πιατσα κανεις οτι εκανε ο Δημητρακης ο πορνομεταναστης.Αρκει να εχεις μωρομαντηλα μαζι σου.
εγω ειχα χρησιμοποιησει φυλλο μουριας τυπε σαν το softex ειναιΤύπε σε έκτακτες καταστάσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάλτσες. Κάνεις την δουλειά σου, σκουπίζεσαι και τις πετάς.
και να σκουπιστείς με πευκοβελόνες η φύλλα κουμαριάς...η απόλυτη απόλαυση..Οτι και να λενε το υπαιθριο αφοδευμα ειναι το καλυτερο..σημερα το πρωι αφου ασχοληθηκα με το νουμερο ενα χομπυ μου κυνηγι(το δευτερο ειναι το γαμησι ομορφων κορασιδων) βρεθηκα στην φυση.Και υστερα απο την καταναλωση fredaras με γαλα εβαπορε μαζι με ενα μπριος αλλαντικων το οποιο περιειχε μεταλαγμενο γουρουνι που ειχε κανει δαισταυρωση με νυφιτσα μποτσουανας η καταληξη ηταν αναποφευκτη...τρελο πορδοζουμι ..αυτο που καιει στο τελος....απλα μαγεια!!
burger house, άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το ρολόι του σε άλλο χέριηδη τα goodys στην παραλια της Θεσσαλονικης αλλαξαν, και ονομαζονται goodys burger...λογικα εκλεισαν σαν "επισημα goodys"
και μιλαμε για το πιο πολυσυχναστο goodys, τωρα το μονο goodys στο κεντρο κεντρο Θεσσαλονικης ειναι στην Κουσκουρα...αλλα και αυτο βλεπω σιγα σιγα να κλεινει...
και η σαλατα του καισαρα ηταν καλη,παντως προβλεπω να κλεινουν συντομα τα goodys
ρε στα αρχιδια μας για τα goodys εδω μιλαμε για χεσιμο.!!
Είναι θέμα διαλεκτικής: Αίτιον και αιτιατόν (αντίστοιχα, φαΐ και χέσιμο).ρε στα αρχιδια μας για τα goodys εδω μιλαμε για χεσιμο.!!
Σημερα το πρωι δεν μου ρθε χεσιμο σπιτι.σταματησα στο φουρνο κ πηρα ενα σοκολατουχο γαλα κ ενα κουλουρι θεσνικης
15 λεπτα αργοτερα μολις εφτασα γραφειο δεν προλαβα καν να φτιαξω καφε ουτε να ανοιξω υπολογιστη
Εσπευσα στην χεστρα οπου εβγαλα τα αντερα μου
Σημερα το πρωι δεν μου ρθε χεσιμο σπιτι.σταματησα στο φουρνο κ πηρα ενα σοκολατουχο γαλα κ ενα κουλουρι θεσνικης
15 λεπτα αργοτερα μολις εφτασα γραφειο δεν προλαβα καν να φτιαξω καφε ουτε να ανοιξω υπολογιστη
Εσπευσα στην χεστρα οπου εβγαλα τα αντερα μου