Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
παμε στα mc donalds με 1 ευρω το μπεργκερ  :rockon: :rockon: :rockon:

image.ashx

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για σνακ καλο ειναι τυπε..οχι για φαι...εγω γουσταρω Ελληνικη κουζινα,αντε κ κανα γυρο σουβλακι.
σωστα τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: θα παω να φαω στο νησι που εφαγε και ο Φανουρης :rockon: :rockon: :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
σε ΔΕΚΟ,τραπεζες κτλ σκουρα τα πραγματα...σχεδον αδυνατο να σου υποδειξουν τουαλετα για εκτακτη αναγκη.
στην πιατσα κανεις οτι εκανε ο Δημητρακης ο πορνομεταναστης.Αρκει να εχεις μωρομαντηλα μαζι σου. :grin:

Τύπε σε έκτακτες καταστάσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάλτσες. Κάνεις την δουλειά σου, σκουπίζεσαι και τις πετάς.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε σε έκτακτες καταστάσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάλτσες. Κάνεις την δουλειά σου, σκουπίζεσαι και τις πετάς.
εγω ειχα χρησιμοποιησει φυλλο μουριας τυπε σαν το softex ειναι :rockon:

Επισκέπτης
Οτι και να λενε το υπαιθριο αφοδευμα ειναι το καλυτερο..σημερα το πρωι αφου ασχοληθηκα με το νουμερο ενα χομπυ μου κυνηγι(το δευτερο ειναι το γαμησι ομορφων κορασιδων) βρεθηκα στην φυση.Και υστερα απο την καταναλωση fredaras με γαλα εβαπορε μαζι με ενα μπριος αλλαντικων το οποιο περιειχε μεταλαγμενο γουρουνι που ειχε κανει δαισταυρωση με νυφιτσα μποτσουανας η καταληξη ηταν αναποφευκτη...τρελο πορδοζουμι ..αυτο που καιει στο τελος....απλα μαγεια!!
και να σκουπιστείς με πευκοβελόνες η φύλλα κουμαριάς...η απόλυτη απόλαυση..

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εφαγα.:1 κανταιφι,ηπια νες καφε(μετριο) και μια μπανανα. το αποτελεσμα ηταν ενα ωραιο και βρομερο χεσιμο σε πολλα κομματακια οι κουραδες

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
ηδη τα goodys στην παραλια της Θεσσαλονικης αλλαξαν, και ονομαζονται goodys burger...λογικα εκλεισαν σαν "επισημα goodys"
και μιλαμε για το πιο πολυσυχναστο goodys, τωρα το μονο goodys στο κεντρο κεντρο Θεσσαλονικης ειναι στην Κουσκουρα...αλλα και αυτο βλεπω σιγα σιγα να κλεινει...
burger house, άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το ρολόι του σε άλλο χέρι

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
και η σαλατα του καισαρα ηταν καλη,παντως προβλεπω να κλεινουν συντομα τα goodys  :P

ηδη τα goodys στην παραλια της Θεσσαλονικης αλλαξαν, και ονομαζονται goodys burger...λογικα εκλεισαν σαν "επισημα goodys"
και μιλαμε για το πιο πολυσυχναστο goodys, τωρα το μονο goodys στο κεντρο κεντρο Θεσσαλονικης ειναι στην Κουσκουρα...αλλα και αυτο βλεπω σιγα σιγα να κλεινει...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στην επαρχια εχουν αρχισει κ κλεινουν

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ρε στα αρχιδια μας για τα goodys εδω μιλαμε για χεσιμο.!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Σημερα το πρωι δεν μου ρθε χεσιμο σπιτι.σταματησα στο φουρνο κ πηρα ενα σοκολατουχο γαλα κ ενα κουλουρι θεσνικης
15 λεπτα αργοτερα μολις εφτασα γραφειο δεν προλαβα καν να φτιαξω καφε ουτε να ανοιξω υπολογιστη
Εσπευσα στην χεστρα οπου εβγαλα τα αντερα μου :toilet:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Σημερα το πρωι δεν μου ρθε χεσιμο σπιτι.σταματησα στο φουρνο κ πηρα ενα σοκολατουχο γαλα κ ενα κουλουρι θεσνικης
15 λεπτα αργοτερα μολις εφτασα γραφειο δεν προλαβα καν να φτιαξω καφε ουτε να ανοιξω υπολογιστη

κρυωμενος θα εισαι ! !  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.256
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon: :rockon:
ειχα διαβασει παλαιοτερα ενα αρθρο (θα προσπαθησω να το ξανα εντοπισω) οτι οι αρχαιοι ημων προγονοι δινανε μεγαλη σημασια στην πρωϊνη εκκενωση των εντερων κ μαλιστα θεωρουσαν οτι ειδικα το πρωϊνο χέσιμο δινει ενεργεια κ ευεξια στον οργανισμο,κατι σαν kick start. :grin:

Επισης,μνημειωδης εκεινα τα αρχαια αφοδευτηρια που ολοι καθοντουσαν περιμετρικα πανω στα ειδκα αυλακια νερου,χεζανε,κουβεντιαζανε κ το ρυακι (με την στρωτη κ κατα τόπους τυρβώδη ροη -Μηχανικη ρευστων στους Χημ.Μηχ.)παρεσυρε τις ακαθαρσιες κ ξεπλυνε τον πρωκτον των Αρχαιων ημων προγόνων. :woldman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σήμερα έκαμα λάθος και ήπια εναν Φρέντο καπουτσινο ξεχασμένο απο προχτες στο αμάξι

Προφανώς το γάλα που είχε και η παλαίωση του κάναν θαύματα....εχεσα κάτι τεράστιες κουραδες άλλο πράγμα....μιλάμε αδειασε η κοιλιά μου

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Ειχα παει για περπατημα και γυριζοντας μ επιασε σαν κοψιμο. Πηγα οσο γρηγοροτερα σπιτι και εκανα 2 κουραδες η μια μισο μετρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom