Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εισαι οσο πιο βρωμιαρης γινεται!Σιχαμα σκετο!Ουστ ρε απλυτε!
Στο παρελθον ειχε ξανασυμβει κατι τετοιο σε ενα ρδελο και μπηκε ο μπραβος μεσα και τον εσπασε στο ξυλο.
Επρεπε να φας τις ψιλες σου.
ρε τυπε βρωμιαρης θα ηταν αν εχεζε στο πατωμα.....επειτα ανοιξε και το παραθυρακι να μπει δροσερο αερακι λεει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ρε τυπε βρωμιαρης θα ηταν αν εχεζε στο πατωμα.....επειτα ανοιξε και το παραθυρακι να μπει δροσερο αερακι λεει
Οχι ρε φιλε,ελεος!Αφου χεζεται απο νωρις τι παει να γαμησει?
Να χεσει και να παει.
Το καλαθακι ειναι λυση?
Απαπα,ουτε πακιστανος δεν το κανει αυτο!Ουστ βρωμιαρηηηηη!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ρε τυποι ο αλλος εχεσε μεσα στο ασανσερ στην πολυκατοικια που εμενα παλια (Θεσ/κη)...κ σεις μου λετε για τον καδο ναουμε... :grin:

stalion286

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
Εχετε δικιο μαγκες πρωτος παραδεχτηκα οτι ηταν ελλεινο αυτο που εκανα αλλα οπως ειπα ζητησα απο την τσατσα να χρησιμοποιησω το μπανιο αλλα εφαγα ακυρο.ειναι μια φυσιολογικη αναγκη και δεν πρεπει να την καταπιεζουμε.και σημιωση δεν επεσε τιποτα απο εξω και εριξα και μπολικο χαρτι απο επανω και η γκομενα δεν πηρε χαμπαρι τιποτα οταν μπηκε μεσα...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Λοιπον τυποι οταν σε πιασει χεσιμο δεν υπολογιζεις τιποτα ειναι γεγονος.μπουρδελοτσαρκα  πριν απο καμια εβδομαδα και εφοσον ειχα καποιες ενοχλησεις (κρυος ιδρωτας μεχρι το κωλοτρυπιδι)δεν πηγα ο μαλακας σε ενα μαγαζι να ριξω το πορδοζουμι με την ησυχια μου.αποφασισα να μπω να ριξω μια πουτσα.οσο περιμενα τοσο η ενοχληση δυναμωνε(μου εκαιγε το ζουμι τον κωλο)βγαινω και ζηταω απο την τσατσα να παω στο μπανιο η οποια το αρνειται λεγοντας οτι ειναι μονο για την πουτανα :headbang:.Καλα λεω απο μεσα μου υπαρχει και αλλη λυση αφου ειχα ακουσει τα τακουνια της γκομενας να μπαινει στο διπλα δωματιο. Τα αμολησα στο καλαθακι των αχρηστων,σκουπισμα με μωρομαντηλο και κυριος...βεβαια η βρωμα ηταν ενα θεμα αλλα ανοιξα παραθυρακι και ολα καλα..ξερω ειμαι βρωμερος αλλα η ξεκολιαρα η τσατσας μου την εσπασε πολυ και ειπα να την εκδικηθω με το να μαζεψει και λιγα πορδοζουμια..και ετσι και εχεσα και γαμησα ..καλες κωλοπετουρες...

Τις ξεφτύλισες! Μπράβο τύπε, πολύ yolo η φάση.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Λοιπον τυποι οταν σε πιασει χεσιμο δεν υπολογιζεις τιποτα ειναι γεγονος.μπουρδελοτσαρκα  πριν απο καμια εβδομαδα και εφοσον ειχα καποιες ενοχλησεις (κρυος ιδρωτας μεχρι το κωλοτρυπιδι)δεν πηγα ο μαλακας σε ενα μαγαζι να ριξω το πορδοζουμι με την ησυχια μου.αποφασισα να μπω να ριξω μια πουτσα.οσο περιμενα τοσο η ενοχληση δυναμωνε(μου εκαιγε το ζουμι τον κωλο)βγαινω και ζηταω απο την τσατσα να παω στο μπανιο η οποια το αρνειται λεγοντας οτι ειναι μονο για την πουτανα :headbang:.Καλα λεω απο μεσα μου υπαρχει και αλλη λυση αφου ειχα ακουσει τα τακουνια της γκομενας να μπαινει στο διπλα δωματιο. Τα αμολησα στο καλαθακι των αχρηστων,σκουπισμα με μωρομαντηλο και κυριος...βεβαια η βρωμα ηταν ενα θεμα αλλα ανοιξα παραθυρακι και ολα καλα..ξερω ειμαι βρωμερος αλλα η ξεκολιαρα η τσατσας μου την εσπασε πολυ και ειπα να την εκδικηθω με το να μαζεψει και λιγα πορδοζουμια..και ετσι και εχεσα και γαμησα ..καλες κωλοπετουρες...

ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ !!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
για πες το σκηνικο
ενα πρωινο ακουσα φωνες στην πολυκατοικια κ κατεβηκα να δω τι γινεται .
ενας τυπος (κατοικος κ αυτος) φωναζε στον θυρωρο...ηταν πασαλειμενος με σκατα....καποιος ειχε χεσει μεσα στο ασανσερ κ μπηκε ο αλλος ανυποψιαστος,τα πατησε,γλιστρισε κ επεσε με την πλατη πανω στο σκατο.
Φωναζε τον θυρωρο γιατι θεωρησε οτι δεν φυλαει καλα τη εισοδο κ μπηκε κανα παρταλι κ εχεσε οπου βρηκε.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ενας τυπος (κατοικος κ αυτος) φωναζε στον θυρωρο...ηταν πασαλειμενος με σκατα....καποιος ειχε χεσει μεσα στο ασανσερ κ μπηκε ο αλλος ανυποψιαστος,τα πατησε,γλιστρισε κ επεσε με την πλατη πανω στο σκατο.
Φωναζε τον θυρωρο γιατι θεωρησε οτι δεν φυλαει καλα τη εισοδο κ μπηκε κανα παρταλι κ εχεσε οπου βρηκε.

αυτος που επεσε μεσα στα σκατα πρεπει να ηταν μεγαλο μουνοπανο οποτε καλα να παθει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αστα αυτα....εσυ ησουν :grin:

stalion286

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2014
Like
34
Πόντοι
0
Εισαι οσο πιο βρωμιαρης γινεται!Σιχαμα σκετο!Ουστ ρε απλυτε!
Στο παρελθον ειχε ξανασυμβει κατι τετοιο σε ενα ρδελο και μπηκε ο μπραβος μεσα και τον εσπασε στο ξυλο.
Επρεπε να φας τις ψιλες σου.

Φιλε για το βρωμιαρης δεν θα σου απαντησω γιατι ακομα και στο πιο τελευταιο μπορντελο να παω ειμαι φρεσκομπιανιαρισμενος.τουλαχιστον δεν μυριζουνε τα αρχιδια μου τυρι σαν μερικων ουτε εχει πιασει το καυλι μου τσορνα..και οπως ειπα ημουν καθαρος και αρωματισμενος γιατι παντα εχω καποιο μαντηλακι πανω μου για περιπτωσεις αναγκης..και πρωτους παραδεχτηκα οτι ημουν σαπιος οσο αναφορα την κινηση..αλλα ποσο σαπια ηταν η υπηρεσια οταν μου αρνηθηκε εφοσον ειχα πληρωσει και ημουν πελατης το μπανιο??

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
ρε τυποι ο αλλος εχεσε μεσα στο ασανσερ στην πολυκατοικια που εμενα παλια (Θεσ/κη)...κ σεις μου λετε για τον καδο ναουμε... :grin:
Kαι στη δικη μας πολυκατοικια εχει τυχει , κατι κωλογυφτακια μπαιναν χεζαν κατουρουσαν και φευγαν γμτ το τσαντηρι τους.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Kαι στη δικη μας πολυκατοικια εχει τυχει , κατι κωλογυφτακια μπαιναν χεζαν κατουρουσαν και φευγαν γμτ το τσαντηρι τους.

φιλε τα γυφτακια οταν βλεπουν πουλμαν πανε κ φτυνουν τα λαστιχα κ κανουν κωλοδαχτυλα στους επιβατες χωρις λογο

Επισκέπτης
φιλε τα γυφτακια οταν βλεπουν πουλμαν πανε κ φτυνουν τα λαστιχα κ κανουν κωλοδαχτυλα στους επιβατες χωρις λογο

μπορεί να τα έχουν πατήσει πούλμαν παλιότερα και το θυμούνται, όπως μερικά σκυλιά που γαβγίζουν στα διερχόμενα αυτοκίνητα ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αυτος που επεσε μεσα στα σκατα πρεπει να ηταν μεγαλο μουνοπανο οποτε καλα να παθει
μονο φατσικα τον ηξερα....εγω στην θεση του θα τα πεταγα τα ρουχα επιτοπου.
παλιοτερα που καποιος εριξε χλεπα πρασινη κ εσκασε στον ωμο μου,εβγαλα το κοντομανικο που φορουσα κ το πεταξα στην ψυχρα.Εφτυσε απο καποιο μπαλκονι το αρχιδι,γαμω το σπιτι του.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπορεί να τα έχουν πατήσει πούλμαν παλιότερα και το θυμούνται, όπως μερικά σκυλιά που γαβγίζουν στα διερχόμενα αυτοκίνητα ;)
γιαυτο εγω οταν παταω σκυλο την αποτελειωνω την δουλεια,βαζω και οπισθεν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom