You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Έχω κατουρήσει 4 φορές μεχρι στιγμης σημερα,σας εχει συμβει ποτε εσας;
Όταν κούμπωνα τα νιτρικά...εύκολα... ;)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τα κοψες μπιλυ?Όταν κούμπωνα τα νιτρικά...εύκολα... ;)
κανουν κατακρατηση υγρων στους μυς.
τα κοψες μπιλυ?
κανουν κατακρατηση υγρων στους μυς.
Ναι έχω κόψει...γιατί μανούριαζα...και ήθελα να δείρω τους πάντες...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Ναι έχω κόψει...γιατί μανούριαζα...και ήθελα να δείρω τους πάντες...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Εγω τυπε μου παλια που χτυπαγα νιτροτεκ ειμουν τρελαμενος , πλεον με μπολικο φαει και μεγαλα κιλα παιρνο ογκο ...αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως βαζις ογκο...παλυ τρελενεσαι οταν ανεβαινεις σε κιλα παντα η τεστοστερονη ανεβαινει....οποτε...Ναι έχω κόψει...γιατί μανούριαζα...και ήθελα να δείρω τους πάντες...
Εγω τυπε μου παλια που χτυπαγα νιτροτεκ ειμουν τρελαμενος , πλεον με μπολικο φαει και μεγαλα κιλα παιρνο ογκο ...αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως βαζις ογκο...παλυ τρελενεσαι οταν ανεβαινεις σε κιλα παντα η τεστοστερονη ανεβαινει....οποτε...
Τώρα έχω κουλάρει...αραιά και που παίρνω ένα ατομικό και πίνω αν δεν την παλεύω...
σε έφαγα τύπε. Πέντε φορές από χτες το πρωί με τελευταία την σκατοκαταγίδα στις 23:10 το βράδυ με βοήθεια του κ.Καρέλια. Το σκατό πήγε σύννεφο αφού το κοκορέτσι ήταν τίγκα στο μπαχάρι με αποτέλεσμα να φεύγουν υπερμεγεθείς ποσότητες. Στο τέλος αναγκάστηκα να βάλω και λίγο εκχύλισμα αλόης στον κωλαρίνο μου.
σε έφαγα τύπε. Πέντε φορές από χτες το πρωί με τελευταία την σκατοκαταγίδα στις 23:10 το βράδυ με βοήθεια του κ.Καρέλια. Το σκατό πήγε σύννεφο αφού το κοκορέτσι ήταν τίγκα στο μπαχάρι με αποτέλεσμα να φεύγουν υπερμεγεθείς ποσότητες. Στο τέλος αναγκάστηκα να βάλω και λίγο εκχύλισμα αλόης στον κωλαρίνο μου.
Δεν πιάνεσαι...είσαι πολύ μπροστά... Ειδικά όταν τρως 1 κουταλιά ταχίνι,πριν την τσάρκα...
Δεν πιάνεσαι...είσαι πολύ μπροστά... Ειδικά όταν τρως 1 κουταλιά ταχίνι,πριν την τσάρκα...
σου το προτείνω. Αν δεν σου αρέσει, δοκίμασε ταχίνι με μέλι ή βρες κάπου που να πουλάνε ταχινόπιτα.
σου το προτείνω. Αν δεν σου αρέσει, δοκίμασε ταχίνι με μέλι ή βρες κάπου που να πουλάνε ταχινόπιτα.
Με μέλι αγοράζω... ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Στο κατουρημα ποιο ειναι το ρεκορ σου;σε έφαγα τύπε. Πέντε φορές από χτες το πρωί με τελευταία την σκατοκαταγίδα στις 23:10 το βράδυ με βοήθεια του κ.Καρέλια. Το σκατό πήγε σύννεφο αφού το κοκορέτσι ήταν τίγκα στο μπαχάρι με αποτέλεσμα να φεύγουν υπερμεγεθείς ποσότητες. Στο τέλος αναγκάστηκα να βάλω και λίγο εκχύλισμα αλόης στον κωλαρίνο μου.
Εγω εχθες 7 φορες,ειναι πολλες;
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Κοψιμο? ή μανία για χεσιμο?Στο κατουρημα ποιο ειναι το ρεκορ σου;
Εγω εχθες 7 φορες,ειναι πολλες;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Κατουρημα ρε καρατζονΚοψιμο? ή μανία για χεσιμο?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Κατουρημα ρε καρατζονΚοψιμο? ή μανία για χεσιμο?
tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
αααα....φατε προβατινα παιδακια με σκορδο ωμο,οπως ειναι,αλλα πολυ....και δειτε την επομενη μποχα,μπουχαχαχαχαχαχαχαΚατουρημα ρε καρατζον
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
εγω τυπε εκατσα κ εφαγα ολο το τζατζικι χειροποιητο με ενα κιλο σκορδο μεσα...μπομπααααα....φατε προβατινα παιδακια με σκορδο ωμο,οπως ειναι,αλλα πολυ....και δειτε την επομενη μποχα,μπουχαχαχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 192
- Εμφανίσεις
- 32K