Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σωστόόόόόόόόόόόός    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά προσοχή με τι τον σκουπίζετε γιατί εμένα μια μέρα με έπιασε κόψιμο στην φύση και δεν είχα χαρτί και πήρα χόρτα.Ένα μήνα βογκούσα από το πρήξιμο.
με τσουκνίδες σκουπίστηκες ρε τύπε :think:

sotosmix

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιατι εσυ πρεπει να λες στους αλλους με τι σκουπιζεις τον κωλο σου...? :S
δικο σου ειναι ο κωλος ,με οτι θελεις τον σκουπιζεις,,,

Αλλά προσοχή με τι τον σκουπίζετε γιατί εμένα μια μέρα με έπιασε κόψιμο στην φύση και δεν είχα χαρτί και πήρα χόρτα.Ένα μήνα βογκούσα από το πρήξιμο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

:tooth:
παιδες εγω παντα εχω ενα πακετακι μωρομαντηλα στο μπουφαν...απαλοτατη αισθηση φρεσκαδας...κ δεν πασαλειφει τον κωλο με σκατο... :grin:

Joel2014

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειχα δει στον ιντερνετ κατι χεστρες που ειχαν φτιαξει η γιαπονεζοι που σου βρεχαν την κωλοτρυπιδα με νερο...θα ναι μια καλη λυση αν ερθει στην ελλαδα.....

Είχαμε παλια τον περίφημο μπιντε

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πλυσημο με σκετο νερο τυποι μου, το καλυτερο !!! Οσο αναφορα για το θεμα του θρεντ,εχω εποδυνες κενοσης [μειλαμε για μεγεθος σαν ενα πολυ μεγαλο και χοντρο αγγουρι] :grin: Εχω θεραπευση την δυσκιλιοτητα εδω κια χρονια...Πλεον ειμαι καθε μερα ενεργος με το σπορ...αλλα τελικα δεν πεζει ρολο η συχνοτητα των κενοσεον...με την μορφη που θα εχουν τα εξερχομενα κοπρανα.. :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:tooth:
παιδες εγω παντα εχω ενα πακετακι μωρομαντηλα στο μπουφαν...απαλοτατη αισθηση φρεσκαδας...κ δεν πασαλειφει τον κωλο με σκατο... :grin:

Και εγώ έχω....αλλα μια φορά δεν είχα και έφαγα πακεταρία...... Σκουπίστηκα με το σώβρακο και το πέταξα επιτόπου............ :rockon: :S

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Aμαν , Σκατολογικοί τύποι , κατά τον Φρόϋντ ! ! ! SERAPIS.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Τις προάλλες έριξα μια αφόδευση τόσο δυνατή που πρέπει να μύρισε όλη η γειτονιά . Είχα τα πορτοπαράθυρα κάνα δίωρο ανοικτά για να ξεβρωμίσει - ευτυχώς που ήμουν μόνος στο σπίτι.
Αν έχεις καταναλώσει την προηγούμενη πολύ κρέας σε ποικιλία μαζί με μπιρόνια , το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό .
Ρε  φίλε  σκατά  είχες φάει ? ? Αμα πιά πέρε μου ένα  γλυφιτζούρι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μετά τα χθεσινά...έχει παίξει χέσιμο ήδη 2 φορές... :shit: :shower: Άντε να δούμε,περιμένουμε τις εμπειρίες του dimmits...που είπε ότι θα γράψει...αλλά και όλων των παιδιών... :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να είναι καλά τα smartphones. Το χέσιμο δεν είναι πλέον βαρετό.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αποτυχημένο χέσιμο VS πετυχημένο χέσιμο:

1) σκούπισμα με χαρτί υγιείας VS πλύσιμο από εξειδικευμένους αμμοβολιστές

2) αλλαγή βρακιού στο επόμενο μπανιάρισμα VS.      κάψιμο σε ειδικό κλίβανο όλων των ρούχων με
τα οποία επιτελέστηκε η πράξη, καθώς και των παρευρισκόμενων πετσετών, σπόγγων κλπ

3) πράξη με ανοιχτή πόρτα VS εκκένωση πόλης-κήρυξη επαρχίας σε κατάσταση σκατί συναγερμού

4) χέσιμο στη λεκάνη VS χέσιμο σε κιβώτιο εξουδετέρωσης ύποπτων για εκρηκτικά δεμάτων, θάψιμο κιβωτίου σε εγκαταλελειμένο ορυχείο άλατος

5) κλανίτσα VS πρόταση από SHELL για εμπορική εκμετάλλευση μεθανίου

6) ήχοι σε μία, το πολύ δύο νότες VS πρόταση για συνεργασία από τον Καραβέλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom