Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 208K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καλημερα κ χρονια πολλα
Σημερα ξυπνησα κατα τις 8:00 γιατι ημουν ετοιμος να χεσω τα σεντονια...παρολο που το wc ειναι διπλα απο το δωματιο,ισα-ισα προλαβα να ελευθερωσω την τοξικη,μυρωδατη,καυτη κ υδαρη λασπη που εκαιγε τα σωθικα μου... :shit: :shit:

το τοπιο-μετα την τελεση της πραξης- ηταν βομβαρδισμενο διασπαρτα...ενδειξη οτι μια ακομη ενδοξη ''μαχη'' ελαβε τελος.

χλωρινη,παπι κ cif σε κρεμα (σε συνδιασμο) χρησιμοποιηθηκαν για την απομακρυνση του πυρηνικου ολεθρου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλημερα κ χρονια πολλα
Σημερα ξυπνησα κατα τις 8:00 γιατι ημουν ετοιμος να χεσω τα σεντονια...παρολο που το wc ειναι διπλα απο το δωματιο,ισα-ισα προλαβα να ελευθερωσω την τοξικη,μυρωδατη,καυτη κ υδαρη λασπη που εκαιγε τα σωθικα μου... :shit: :shit:

το τοπιο-μετα την τελεση της πραξης- ηταν βομβαρδισμενο διασπαρτα...ενδειξη οτι μια ακομη ενδοξη ''μαχη'' ελαβε τελος.

χλωρινη,παπι κ cif σε κρεμα (σε συνδιασμο) χρησιμοποιηθηκαν για την απομακρυνση του πυρηνικου ολεθρου.

Και εγώ παχύρρευστη χλωρίνη με άρωμα έριξα...  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημερα κ χρονια πολλα

Πιγκάλ δεν χρησιμοποίησες δικέ μου;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι φαγατε ρε σεις ?

Τοσο χαλια ηταν τα φαγητα ?  :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίο πράγμα το χέσιμο

dimitrakis29 2012

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
:S

activia γιαουρτακι

επιλογές lifestyle χεσίματος.

το καλύτερο είναι να βρείτε μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και να επισκέφτεσθε την τουαλέτα σας, ακόμη και αν δεν...

με την καθημερινή επανάληψη το έντερο συνηθίζει και κάποια στιγμή μόνο του θα αρχίσει να...

την συγκεκριμένη ώρα πάντα περίπου...

tip από φοιτητή Ιατρικής.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
επιλογές lifestyle χεσίματος.

το καλύτερο είναι να βρείτε μία συγκεκριμένη ώρα της ημέρας και να επισκέφτεσθε την τουαλέτα σας, ακόμη και αν δεν...

με την καθημερινή επανάληψη το έντερο συνηθίζει και κάποια στιγμή μόνο του θα αρχίσει να...

την συγκεκριμένη ώρα πάντα περίπου...

tip από φοιτητή Ιατρικής.
τυπε μου για τον ρεντ το ειπα...εγω δεν εχω προβλημα...καθε μερα περι της 7:20 που ξυπναω-πριν παω δουλεια- αποπατω το μερος σιωπηλα,ταπεινα κ με ευλαβεια.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
3ο χέσιμο....πάμε για ρεκόρ... :rockon: :rockon: :rockon: :shit: :shit: :shit: :shower: :shower: :shower:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Πολύ μπόχα δικέ μου....το ρεκόρ είναι 4 χεσίματα...βλέπω να το σπάω... :o
καποτε στην Σαλονικα εχεσα 8 φορες μεσα σε μια ωρα...ημουν ετοιμος για το Γεννηματα,αλλα την γλιτωσα τελικα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom