dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οντως χθες εκλανα ολη μερα...εκατσα σπιτι για να μην γινω ρομπα.κλανεις και βρωμαει σκορδιλα...και στην γκομενα μπροστα,ε...μπουχαχαχα
οντως χθες εκλανα ολη μερα...εκατσα σπιτι για να μην γινω ρομπα.κλανεις και βρωμαει σκορδιλα...και στην γκομενα μπροστα,ε...μπουχαχαχα
κλανεις και βρωμαει σκορδιλα...και στην γκομενα μπροστα,ε...μπουχαχαχαεγω τυπε εκατσα κ εφαγα ολο το τζατζικι χειροποιητο με ενα κιλο σκορδο μεσα...μπομπα
οντως χθες εκλανα ολη μερα...εκατσα σπιτι για να μην γινω ρομπα.
σημερα τρωμε οτι εχει απομεινει απο χθες,εοντως χθες εκλανα ολη μερα...εκατσα σπιτι για να μην γινω ρομπα.
σημερα τρωμε οτι εχει απομεινει απο χθες,ε
μαλλον θα ψησω κ κανα μπριζολινι εξτρα...σημερα τρωμε οτι εχει απομεινει απο χθες,ε
χοιρινη?λαιμου?η κοντρα?μαλλον θα ψησω κ κανα μπριζολινι εξτρα...
χοιρινη,η μοσχαρισια δεν μου αρεσε ποτε.χοιρινη?λαιμου?η κοντρα?
Εσύ παίχτη μου ξέρεις να περνάς καλά! Το χαίρεσαι όπως πρέπει αυτές τις μέρες!χοιρινη,η μοσχαρισια δεν μου αρεσε ποτε.
στα καρβουνα τυπε να γινει λουκουμι...μαζι κ μια φρατζισκανερ μπυρα κ μπλακ φορεστ για τελειωμα.
ετσι πρεπει τυπε.μια ζωη την εχουμε.Εσύ παίχτη μου ξέρεις να περνάς καλά! Το χαίρεσαι όπως πρέπει αυτές τις μέρες!
σφαξανε χοιρινο στο χωριο?Εσύ παίχτη μου ξέρεις να περνάς καλά! Το χαίρεσαι όπως πρέπει αυτές τις μέρες!
μπουχαχαχαχαχαΠήρα 2 κιλά μέσα σε 2 ημέρες
ΑΑΑΑ Σήμερα πήγα Lacoba, αλλά επειδή για διάφορους λόγους το ραντεβού με το πρόσωπο δεν έγινε έριξα και γαμώ το χέσιμο, με πίεση νερού τέλεια μετά στο καζανάκι έφυγε η σκατούλα μια χαρά, γιατί είχαν αναφερθεί προβλήματα σε ξενοδοχεία των Ν.Π και μόλις φρεσκαρίστηκα έριξα και δύο παχιές βλέποντας τσόντα στην τηλεόραση με κόστος 22 ευρώ πέρασα τέλεια και πήγα ξαλαφρωμένος στην δουλειά...
εγω τι να πω ρε μαν που με επιασε κοψιμο στο Ταχυδρομειο την ωρα που περιμενα να παραλαβω δεμα.... :SΝ
Το κακό ήταν ότι μ' έπιασε την ώρα του φαγητού (είμασταν όλοι στο τραπέζι ακόμα)
Πήρα 2 κιλά μέσα σε 2 ημέρες