Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφια πριν 7 χρονια εκανα μια κολονοσκοπηση λογω προβληματος στα εντερα(τελικα ηταν αγχος που μου ειχε κανει την ζημια).
Το προηγουμενο βραδυ εριξα σκονη σε ενα λιτρο νερο και μεσα σε 5 λεπτα εβγαζα καθαρο νερο απο κατω λεμε.....Ημουν στην τουαλετα καθε δυο λεπτα....Την επομενη ημερα εκανα το πρωι την εξεταση το βραδυ που πηγα τουαλετα δφου ειχα φαει τον αγλεωρα εβγαλα για πολυ πραγμα και πολυ σιφχτα...Την αλλη μερα δε ΕΠΟΣ!!!! ΕΧΕΖΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Κοινως ειχε καθαρισει και το εντερο και σταματησαν οι διαροιες....Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλο που και που ενας καθαρισμος του εντερου αλλα συγνωμη τετοιο πραγμα δεν ξαναπερναω.... Παντως ειναι λιγο ντροπαλο για αντρα η κολονοσκοπηση αλλα σωζει ζωες....Να βλεπεις να σου βαζουν το μαντζαφλαρι απο πισω....μπρρρρρρ :( :(

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Αδερφια πριν 7 χρονια εκανα μια κολονοσκοπηση λογω προβληματος στα εντερα(τελικα ηταν αγχος που μου ειχε κανει την ζημια).
Το προηγουμενο βραδυ εριξα σκονη σε ενα λιτρο νερο και μεσα σε 5 λεπτα εβγαζα καθαρο νερο απο κατω λεμε.....Ημουν στην τουαλετα καθε δυο λεπτα....Την επομενη ημερα εκανα το πρωι την εξεταση το βραδυ που πηγα τουαλετα δφου ειχα φαει τον αγλεωρα εβγαλα για πολυ πραγμα και πολυ σιφχτα...Την αλλη μερα δε ΕΠΟΣ!!!! ΕΧΕΖΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Κοινως ειχε καθαρισει και το εντερο και σταματησαν οι διαροιες....Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλο που και που ενας καθαρισμος του εντερου αλλα συγνωμη τετοιο πραγμα δεν ξαναπερναω.... Παντως ειναι λιγο ντροπαλο για αντρα η κολονοσκοπηση αλλα σωζει ζωες....Να βλεπεις να σου βαζουν το μαντζαφλαρι απο πισω....μπρρρρρρ :( :(
Κι εγώ πρέπει να έχω ολιγον "ευερέθιστο" έντερο αλλά δεν ψηνομαι...

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ πρέπει να έχω ολιγον "ευερέθιστο" έντερο αλλά δεν ψηνομαι...

ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....Δεν ειναι κακο ουτε ντροπη ουτε χανεις τον ανδρισμο σου...Εξεταση που σωζει ζωες ειναι..Αν θες περισσοτερες πληροφοριες πμ

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....Δεν ειναι κακο ουτε ντροπη ουτε χανεις τον ανδρισμο σου...Εξεταση που σωζει ζωες ειναι..Αν θες περισσοτερες πληροφοριες πμ
Το "ευερέθιστο" δεν ειναι πάθηση τύπε. Ειναι το άγχος που λες κι εσύ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτό ειναι ελληνική παπαριά, δεν ειναι ορθός ο όρος.
Κατά δεύτερον να μου το έλεγε ο απόλυτος να δώσω κάποια βάση, εσύ από που κι ως  που;  :grin:
στο τελευταιο δεν εχεις και αδικο τυπε

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το "ευερέθιστο" δεν ειναι πάθηση τύπε. Ειναι το άγχος που λες κι εσύ.

Σε αυτο συμφωνω απλα λεω αν υποψιαζεσαι κατι πιο χοντρο πας κανεις την εξεταση και εισαι κομπλε μετα για πολα χρονια..
Απλα εγω ειχα πολυ καιρο προβλημα και για αυτο την εκανα.Δεν χρειαζεται με το παραμικρο.

Επισκέπτης
Υπαρχουν και οι Αβράμηδες όμως,
που γουστάρουν κωλονοσκοπήσεις.

Ιδίως όταν γίνονται στα ... Πάρκα ....

Αθηναϊκά Πάρκα , με νταβραντισμένα Πάκια
και άλλους πιστούς του Αλλάχ που γουστάρουν Αβραμο-Γιουσουφάκια.

Φυσικά η εξέταση γίνεται με ... πέτσινη οπτική ίνα.
Η καλύτερη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
παραπλησιο με το χεσιμο ειναι και το θεμα του κωλοχαρτου μαγκες....πρεπει να αναλυθει και αυτο διεξοδικα...
ποσο κωλοχαρτο χρησιμοποιειται τη φορα?τι ποιοτητα???
εγω παντως τρωω μισο πακο την φορα χαλαρα...και χρησιμοποιώ τα παχια κολοχαρτα,εκεινα που και ολη την χουφτα να χωσεις στα κωλομαγουλα δεν σκιζονται...τρομερη ποιοτητα....

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
παραπλησιο με το χεσιμο ειναι και το θεμα του κωλοχαρτου μαγκες....πρεπει να αναλυθει και αυτο διεξοδικα...
εγω παντως τρωω μισο πακο την φορα χαλαρα...και χρησιμοποιώ τα παχια κολοχαρτα,εκεινα που και ολη την χουφτα να χωσεις στα κωλομαγουλα δεν σκιζονται...τρομερη ποιοτητα....
Πάρε ρολό κουζίνας μεγάλε, φτηνοτερα θα σου'ρχεται!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η εφημεριδα ειναι το καταλληλο χαρτι για την περιπτωση σου τυπε

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...και για πιο σκληροπυρηνικούς κωλους υπαρχει και το γυαλοχαρτο.. :grin:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom