ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Της Αιγύπτιας;
...που τελικά αποκαλύφθηκε ότι είναι Αλβανίδα...
Το μυαλό σας εκεί, συνεχώς, κ. Πήχυ, στη συμβολή των οδών Φωκαίας και Φυλής...
Της Αιγύπτιας;
Κι εγώ πρέπει να έχω ολιγον "ευερέθιστο" έντερο αλλά δεν ψηνομαι...Αδερφια πριν 7 χρονια εκανα μια κολονοσκοπηση λογω προβληματος στα εντερα(τελικα ηταν αγχος που μου ειχε κανει την ζημια).
Το προηγουμενο βραδυ εριξα σκονη σε ενα λιτρο νερο και μεσα σε 5 λεπτα εβγαζα καθαρο νερο απο κατω λεμε.....Ημουν στην τουαλετα καθε δυο λεπτα....Την επομενη ημερα εκανα το πρωι την εξεταση το βραδυ που πηγα τουαλετα δφου ειχα φαει τον αγλεωρα εβγαλα για πολυ πραγμα και πολυ σιφχτα...Την αλλη μερα δε ΕΠΟΣ!!!! ΕΧΕΖΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!!! Κοινως ειχε καθαρισει και το εντερο και σταματησαν οι διαροιες....Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι καλο που και που ενας καθαρισμος του εντερου αλλα συγνωμη τετοιο πραγμα δεν ξαναπερναω.... Παντως ειναι λιγο ντροπαλο για αντρα η κολονοσκοπηση αλλα σωζει ζωες....Να βλεπεις να σου βαζουν το μαντζαφλαρι απο πισω....μπρρρρρρ
Κι εγώ πρέπει να έχω ολιγον "ευερέθιστο" έντερο αλλά δεν ψηνομαι...
φαει κανα σπετσοφαι τυπε να ερθει να ισια τουΚι εγώ πρέπει να έχω ολιγον "ευερέθιστο" έντερο αλλά δεν ψηνομαι...
Το "ευερέθιστο" δεν ειναι πάθηση τύπε. Ειναι το άγχος που λες κι εσύ.ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....Δεν ειναι κακο ουτε ντροπη ουτε χανεις τον ανδρισμο σου...Εξεταση που σωζει ζωες ειναι..Αν θες περισσοτερες πληροφοριες πμ
τυπε πασχεις απο κολιτιδαΤο "ευερέθιστο" δεν ειναι πάθηση τύπε. Ειναι το άγχος που λες κι εσύ.
τυπε πασχεις απο κολιτιδα
ρε τυπε αφου ο ασθενης ειναι αντρας πως γινεται αυτο;Δεν είναι κακό!!!
Κακό θα ήταν να πάσχει από κολπίτιδα.
Αυτό ειναι ελληνική παπαριά, δεν ειναι ορθός ο όρος.τυπε πασχεις απο κολιτιδα
στο τελευταιο δεν εχεις και αδικο τυπεΑυτό ειναι ελληνική παπαριά, δεν ειναι ορθός ο όρος.
Κατά δεύτερον να μου το έλεγε ο απόλυτος να δώσω κάποια βάση, εσύ από που κι ως που;
Το "ευερέθιστο" δεν ειναι πάθηση τύπε. Ειναι το άγχος που λες κι εσύ.
Πάρε ρολό κουζίνας μεγάλε, φτηνοτερα θα σου'ρχεται!παραπλησιο με το χεσιμο ειναι και το θεμα του κωλοχαρτου μαγκες....πρεπει να αναλυθει και αυτο διεξοδικα...
ποσο κωλοχαρτο χρησιμοποιειται τη φορα?τι ποιοτητα???
εγω παντως τρωω μισο πακο την φορα χαλαρα...και χρησιμοποιώ τα παχια κολοχαρτα,εκεινα που και ολη την χουφτα να χωσεις στα κωλομαγουλα δεν σκιζονται...τρομερη ποιοτητα....
η εφημεριδα ειναι το καταλληλο χαρτι για την περιπτωση σου τυπεπαραπλησιο με το χεσιμο ειναι και το θεμα του κωλοχαρτου μαγκες....πρεπει να αναλυθει και αυτο διεξοδικα...
ποσο κωλοχαρτο χρησιμοποιειται τη φορα?τι ποιοτητα???
εγω παντως τρωω μισο πακο την φορα χαλαρα...και χρησιμοποιώ τα παχια κολοχαρτα,εκεινα που και ολη την χουφτα να χωσεις στα κωλομαγουλα δεν σκιζονται...τρομερη ποιοτητα....
εχει 2 χρησεις τυπεη εφημεριδα ειναι το καταλληλο χαρτι για την περιπτωση σου τυπε
και ο τροχος λειανσεως επισης...αν το σκατο εχει γινει ενα με τις τριχες......και για πιο σκληροπυρηνικούς κωλους υπαρχει και το γυαλοχαρτο.. .
μετα θελει και πλυσιμο φιλε..δεν συμφερει η εφημεριδα....ξεβαφει η ρημαδα...η εφημεριδα ειναι το καταλληλο χαρτι για την περιπτωση σου τυπε