Νέα

Ηλία Ηλιού 82

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 875
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για ρωτα αλλη μια αγορι μου...¨))))

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας.!!! ζητω συγγνωμη για οσους πηγατε στο μαγαζι και δεν με βρηκατε..( και εμα8α οτι με ζητησαν πολλα ατομα αποψε)  αλλα μου ετυχε κατι σοβαρο και δεν μπορεσα να παω...!    και παλι συγγνωμη....την κυριακη θα ειμαι !!!    wolfaki,    πες αυτο που θελεις μη ντρεπεσαι.... :-*

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
αννούλα κι εγώ ντρέπομαι :p

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Γεια σας.!!! ζητω συγγνωμη για οσους πηγατε στο μαγαζι και δεν με βρηκατε..( και εμα8α οτι με ζητησαν πολλα ατομα αποψε)   αλλα μου ετυχε κατι σοβαρο και δεν μπορεσα να παω...!    και παλι συγγνωμη....την κυριακη θα ειμαι !!!     wolfaki,    πες αυτο που θελεις μη ντρεπεσαι.... :-*

αγαπη μου στο εστειλα...στο λεω και στο προηγουμενο ποστ μου...

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδακια..!!!  η ντανια δεν θα μπορεσει αποψε.....δυστυχως για σας!!!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πολλές αναβολές και αλλάγές!!!!  :headbang:
:think:Τι γίνεται βρε παιδί μου, μήπως ερίζουν τα κορίτσια για το ποιά θα πρωτοπεριποιηθεί τους θαμώνες?  ;)

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χα χα χαχα καλοοοοο..!!!!!!!..ειπαμε..δυσκολη εβδομαδα...υπομονη......

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Συγνωμη και παλι...αλλα συμβαινει κατι και δεν μου απαντας; :huh: :huh:
Ετσι κι αλλιως εσυ μου ζητησες να σου ξαναστειλω την απορια μου και λεω μαλλον θα εγινε κατι..
τεςπα καλη τυχη και καλα να περνας...φιλακια..

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
Αννα ποτε θα δουλεψεις καμια πρωινη ωρα??

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και σου εξηγησα καλε μου οτι δεν καταλαβα τι με ρωτησες..!!!!!...ειχες περιεργα συμβολα.Δεν τα καταλαβα.Τοσο κακο ειναι?  Πρωι αγορι μου δεν δουλευω..!!! Σημερα παω εκτακτα....οσοι πιστοι........προσελθετε.!!!!Ελα να μου κανεις την ερωτηση απο κοντα ...αφου απο δω...δεεεν.....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Και σου εξηγησα καλε μου οτι δεν καταλαβα τι με ρωτησες..!!!!!...ειχες περιεργα συμβολα.Δεν τα καταλαβα.Τοσο κακο ειναι?  Πρωι αγορι μου δεν δουλευω..!!! Σημερα παω εκτακτα....οσοι πιστοι........προσελθετε.!!!!Ελα να μου κανεις την ερωτηση απο κοντα ...αφου απο δω...δεεεν.....

οκ..σορι δικο μου τοτε λαθος...δεν μου λες κι εσυ τι ακριβως δεν καταλαβαινεις!! ;)
εεε εχω ενα μικρο προβληματακι...ειμαι με γυψο και αυτη τη στιγμη ειμαι εκτος Αθηνας, μην σου πω εκτος Αττικης εντελως.. >:( >:( >:(
θα σε ρωτησω τωρα απο δω και οταν ερθω Αθηνα θα περασω απο το μαγαζι να τα πουμε και απο εκει...οκ??

typeR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αννουλα ηρθα την κυριακη και με εστειλες..!!!!εισαι απιστευτη.Αλλες μερες δεν δουλευεις?

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ρε αννουλα ηρθα την κυριακη και με εστειλες..!!!!εισαι απιστευτη.Αλλες μερες δεν δουλευεις?

Σύνολο χρόνου σε σύνδεση:  44 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 2 μηνύματα

Και τα δύο μηνύματα για Ηλία Ηλίου. Πλάκα μας κάνεις, ρε τύπε;

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χα χα χαχα καλοοοοο..!!!!!!!..ειπαμε..δυσκολη εβδομαδα...υπομονη......
Άννα,είμαι τακτικός πελάτης του μαγαζιού.Πραγματικά είμαι θαυμαστής σου.Είχα δει στο σάιτ πράγματα και θαύματα για εσένα σχετικά με τι φύλο είσαι.  Δεν θα ήθελες να πεις κάτισε αυτούς ή πώς προέκυψε να το λένε? Είμαι περίεργος να μάθω................ :huh:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Έχει γράψει 2 μηνύματα σε 3 μήνες. Σε 40 λεπτά. Μόνο για την Άννα. Ύποπτο.

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια. Γιατι θα πρεπει να θεωρειται υποπτο αν καποιος με γουσταρει και γραψει και δεκα κριτικες :tits2: εδω μεσα- και δεν θεωρεις υποπτο ολες αυτες τις ερωτησεις  για το τι ειμαι?????????    Και θα ξαναπω το ατονοητο, ο νεος κοσμος ειναι στο κεντρο της αθηνας. οποιος ειναι τοοοοοοοοσο υποπτα περιεργος........ας ερθει να με δει.!!!  Αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει στις φωτογραφιες, φταιω εγω ρε παιδια?  Σας φιλω γλυκα........!! Παω για δουλεια....!!!!!. :-*

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι αλλο. τωρα πηρα ειδηση οτι μου στειλατε καποια μηνυματα στο ΡΜ......Συγγνωμη αλλα σα ειπα ειμαι λιγο ασχετη.!! Οποτε θα μιλαμε και απο κει πια.  Και παλι φιλακια

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια. Γιατι θα πρεπει να θεωρειται υποπτο αν καποιος με γουσταρει και γραψει και δεκα κριτικες :tits2: εδω μεσα- και δεν θεωρεις υποπτο ολες αυτες τις ερωτησεις  για το τι ειμαι?????????    Και θα ξαναπω το ατονοητο, ο νεος κοσμος ειναι στο κεντρο της αθηνας. οποιος ειναι τοοοοοοοοσο υποπτα περιεργος........ας ερθει να με δει.!!!  Αν καποιος δεν μπορει να καταλαβει στις φωτογραφιες, φταιω εγω ρε παιδια?  Σας φιλω γλυκα........!! Παω για δουλεια....!!!!!. :-*
Δίκιο έχεις..Συγνώμη.Θα σε επισκεπτώ το συντομότερο δυνατόν!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom