Καλησπερα παιδια. Δεν μπορω να ξερω τι παιχνιδια παιζονται με τις κριτικες,οπως ανεφερε καποιος νικος νομιζω. Οντως βλεπω μια εμπαθεια με το ηλιου και δεν καταλαβαινω το λογο.Η μαριλενα ειναι αποδεδειγμενα καλη στη δουλεια της....!!!! με οτι αυτο σημαινει για τον καθενα που εχει διαφορετικα γουστα. ειμαι της δουλειας και γνωριζω πως δεν γινεται να ειναι ολοι ευχαριστιμενοι. αυτη η επιμονη ειναι ομως....αμφιβολη. Οσο για την αλλη κοπελα που ...χαθηκε......γυμνα στο μαγαζι μου δεν επιτρεπω...παντα με σεβασμο προς εσας.
καλησπερα annak.εγω ειμαι ο καποιος νικος.
τσιμπησα ;)και ηρθα οπως βλεπεις
1.κριτικες ψευτικες υπαρχουν πολλες για αρκετα στουντιο,αλλα και για το δικο σου.δε χρειαζεται κανα πτυχιο μαστερ για να το καταλαβει καποιος.
2.η κριτικη και αποψη μου για τη μαριλενα ηταν αυτη που διαβασες.ετσι εγιναν, ετσι τα εγραψα.ουτε εχω ορεξη να καψω καποια κοπελα ουτε ομως να τη προμοταρω.αν κανει πολλα ραντεβου οπως λες...μαγκια της,μαγκια σου,μαγκια τους σε οσους περνανε.περι ορεξεως και γουστου...
η αποψη μου ομως δεν αλλαζει.καλα ναναι η κοπελα παντως.
3.για την αλλη που χαθηκε... οπως λες...εκανα απλα μια προταση να την ξαναφερεις, αν οχι αυτη ,καποια αυτου του επιπεδου ;) γυμνα και τετοια ρισκαδορικα προσωπικα δε ζηταω. ηταν ομως αστερι απο εμφανιση,διαθεση και υπηρεσιες(γυμνες η σκουφωμενες).βεβαια η επιχειρηση ειναι δικη σου και εσυ βαζεις τους κανονες,σεβαστο.
4. εμπαθεια υπαρχει με το ψεμα και την κοροιδια και μονο. ουτε με σενα, ουτε με το μαγαζι.αν διαβασεις παλλι την τελευταια παραγραφο θα δεις θετικα και αρνητικα σημεια.αν καποιος ειναι εμπαθης εχει μονο αρνητικα να πει νομιζω...