τελυταίο σχόλιο γιατί βγήκαμε εκτός θέματος...τα ξερω φίλε μου κι εγω του χώρου είμαι
sωστος...ξεφυγαμε...
συναδελφος;;
τελυταίο σχόλιο γιατί βγήκαμε εκτός θέματος...τα ξερω φίλε μου κι εγω του χώρου είμαι
sωστος...ξεφυγαμε...
συναδελφος;;
Καλησπερα και.....παλι..!!!! Σημερα δεν ειμαι πουθενα.....!!! Μονο στο Ηλιου ειμαι....πεμπτη και κυριακη....( Πολυ σωστη η προτροπη σου.....soulis..)
να δεις που σε λίγο θα πούνε "αντί να γαμάτε το thread δεν πάτε στο 82 να γαμήσετε τπτ άλλο?"
Ειχα παει για μπανιο.......¨))))))))) και λιγο μπιριμπα..χαχχαχαχαχαχχ.......φιλουρες....
δλδ εγώ που δεν παίζω χαρτιά αλλά άλλα πράγματα να πάρω το κουβαδάκι μου να πάω σε άλλη παραλία? λέτε να είμαι και τυχερός και να πετύχω και την άννα??
τα κάστρα είναι για να τα κυριεύουμε, οπότε μάλλον το κάστρο ανήκει αλλού :p
Nto κατιτις !!!μια κοπέλα ξανθια, νομίζω απο τσεχία, που δούλευε στις 15/8 περίπου στις 12 το βράδι δεν θυμάμαι ακριβή ώρα πια ηταν πως την λέγανε?
προτιμώ να έχω το ρόλο του πολιορκιτή ;)
πάλι εγώ θα βάλω το φίδι στην τρύπα?? :p
Καλημερα ομορφιες μου.!!!!! :-* Σημερα δεν εχει παραλια .δουλευουμε το βραδυ. Η ξανθεια κοπελα που ζητας ειναι καθε σαββατο βραδυ εκει, εκτος απο μεθαυριο..! ( Ρε παιδια , τα καστρα πεφτουν τοσο ευκολα??????? )
σε μερικές περιτώσεις πολιορκιτριών κάνουμε και ευκολίες :p