Νέα

Ηλία Ηλιού 82

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELOXIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 875
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Η AnnaK είναι η Άννα από τις φωτογραφίες, ρε παιδιά. Πολύ απλά!
Όσο για τη Νανά, όχι, δεν κάνει πρωκτικό.

xouzel

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Κριτικές
7
Like
174
Πόντοι
6
Χθες,περι ωρα 20.00', σε αναζητηση της Αννας,.....................+ 50 ανευ λαστιχου.

Aυτο ειναι απο τα αγραφα... Τους κανεις οικονομια μια καποτα, σε χρεωνουν και 50 επιπλεον  :2funny: :2funny: :headbang:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Την έχω πάρει και ο ίδιος, κι έχω γράψει σχετική (μέτρια) κριτική.

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα ομορφιες μου..Ναι η Αννα απο τις φωτογραφιες ειμαι.!!! ¨).επιστρεψαμε......!...Παιδακια , δυσκολη εβδομαδα. οι σταθερες κοπελες...εφυγαν διακοπες..! εκτακτες....θα ερθουν.!!!..απο την αλλη...ολα κομπλε...!! φιλουρες........

anal76

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα ομορφιες μου..Ναι η Αννα απο τις φωτογραφιες ειμαι.!!! ¨).επιστρεψαμε......!...Παιδακια , δυσκολη εβδομαδα. οι σταθερες κοπελες...εφυγαν διακοπες..! εκτακτες....θα ερθουν.!!!..απο την αλλη...ολα κομπλε...!! φιλουρες........
Είσαστε ανοιχτά σήμερα?

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
αννούλα έχει πρόβλημα η σελίδα με το πρόγραμμα

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετη... :o  τι εννοεις με το προγραμμα? γαμω την τεγνολογια μου ,γαμω...¨))))))

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Επειδη ειμαι λιγο ψιλοασχετη... :o   τι εννοεις με το προγραμμα? γαμω την τεγνολογια μου ,γαμω...¨))))))

αγαπη μου, ο συναθλητης θελει να πει οτι εχει "φαει" κολλημα το λινκ με τις βαρδιες των κοριτσιων ή δεν ειναι ενημερωμενο παρολο που το ενημερωσατε απο την βαση...
πιστευω να κατανοησα σωστα αυτο που ηθελε να πει ο φιλος και να σε βοηθησα...
φιλακια...

AnnaK

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οκ...σ ευχαριστω.!!!!! με ενημερωσαν οτι το διορθωσαν..!!!...ειπαμε...αυτες οι δυο εβδομαδες ...δυσκολες......!!!!..ολες φευγουν διακοπες.......

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
αγαπη μου, ο συναθλητης θελει να πει οτι εχει "φαει" κολλημα το λινκ με τις βαρδιες των κοριτσιων ή δεν ειναι ενημερωμενο παρολο που το ενημερωσατε απο την βαση...
πιστευω να κατανοησα σωστα αυτο που ηθελε να πει ο φιλος και να σε βοηθησα...
φιλακια...

το 'πιασες ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οκ...σ ευχαριστω.!!!!! με ενημερωσαν οτι το διορθωσαν..!!!...ειπαμε...αυτες οι δυο εβδομαδες ...δυσκολες......!!!!..ολες φευγουν διακοπες.......

τιποτα οτι 8ες περι υπολογιστων εδω...

συμβαινει συχνα ρε σουλη...οχι μονο σε αυτο το σαιτ αλλα και σε αλλα...

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
ομολογώ ότι δεν ήμουν και τόσο σαφής με αποτέλεσμα η αννούλα να μην καταλάβει αμέσως τι εννούσα. wolfaki είσαι ατσίδας ;) αννούλα συγχώρεσέ με (κλαψ, σνιφ)...

nichos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα, γιατι στο συγκεκριμενο μαγαζι το 69 ειναι 20 ευρω πιο ακριβο απο τα υπολοιπα μαγαζια?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ομολογώ ότι δεν ήμουν και τόσο σαφής με αποτέλεσμα η αννούλα να μην καταλάβει αμέσως τι εννούσα. wolfaki είσαι ατσίδας ;) αννούλα συγχώρεσέ με (κλαψ, σνιφ)...

φιλε η φαση με τετοιου ειδους σαιτ αλλα και με αλλα περιεχομενα εχουν στανταρ απωλειες οπως να πεφτει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλοι μαζι, οταν φορτωνει ινφο απο την βαση και παραλληλα ο αλλος να κανει ανανεωση ειναι 1002 πραγματα που για να ευκολινουνε την ζωη μας το σπουδαζουνε...οπως και εγω δουλευα απο τα 15 πανω σε εναν η/υ...

Soulis(1)

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
φιλε η φαση με τετοιου ειδους σαιτ αλλα και με αλλα περιεχομενα εχουν στανταρ απωλειες οπως να πεφτει ο σερβερ οταν μπαινουν πολλοι μαζι, οταν φορτωνει ινφο απο την βαση και παραλληλα ο αλλος να κανει ανανεωση ειναι 1002 πραγματα που για να ευκολινουνε την ζωη μας το σπουδαζουνε...οπως και εγω δουλευα απο τα 15 πανω σε εναν η/υ...
τελυταίο σχόλιο γιατί βγήκαμε εκτός θέματος...τα ξερω φίλε μου κι εγω του χώρου είμαι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom