torcap1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2018
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
Πόσο κοστίζει ;
220/ωρα
απλα επειδη τον βλεπω λιγο πεσμενο τον φιλο η συγκεκριμενη πιστευω ειναι οτι πρεπει και να ανεβει ψυχολογικα
και να νιωσει λιγο "γαμιας"
Πόσο κοστίζει ;
οι χοντροι δεν εχουν πολλες αντοχες για να γαμησουνΥπαρχουν στην πιατσα ιεροδουλες που να γαμιουνται με χοντρους?
πως σε κοιτάνε τώρα τύπε;
οι χοντροι δεν εχουν πολλες αντοχες για να γαμησουν
πιστευω οι πουτανες τους προτιμουν γιατι βγαζουν ξεκουραστα λεφτα μαζι τους
Δοκίμασε την Τάνια Φυλής 86 Β , πρωί ή απόγευμα μέχρι τις 8
αν μπορείς να πας με λεπτή σαν μοντέλο.
Πιστεύω θα περάσεις καλά.
220/ωρα
απλα επειδη τον βλεπω λιγο πεσμενο τον φιλο η συγκεκριμενη πιστευω ειναι οτι πρεπει και να ανεβει ψυχολογικα
και να νιωσει λιγο "γαμιας"
Σιγα μην δωσεις 200 euro στο μπαζο ...
Σιγα μην δωσεις 200 euro στο μπαζο ...
Για 20 ευρώ καλή φαίνεται!
ε απο το να πηγαινει ρε φιλε 20 φορες στην φυλης και να του κοιτανε το πουλι και να γελανε
ας παει μια φορα και ας περασει καλα
Ναι ρε τυπε να δωσει κανα χιλιαρικο να του χαιδευουν την κοιλουμπα ... ας την παρει και για συνοδεια μετα τον αγωνα με αλλα 220 να τον βλεπει να τρωει χαχα
Αναθάρρησα τώρα είμαι στο ίδιο ύψος 78 κιλά και με λένε χοντρό.Μια χαρά είσαι καυλιάρη μου! Εγώ είμαι 120 κιλά και 1,65 ύψος :S
Η αλήθεια είναι ότι αρκετές πουτάνες με κοροϊδεύουν, αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί ρίχνω ένα γρήγορο σφυροκόπημα και αντίο
Εσύ είσαι μοντέλο! Πάντα ήμουν σταθερά στα 90 κιλά, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω πλακώσει τις κοκακόλες και τα ντελίβερι! Κάθε μέρα πίνω τουλάχιστον 2 λίτρα κοκακόλα! Χθες τσάκισα ενα μπολ τσιζκέικ, 3 σουβλάκια, 2 λίτρα κοκακόλα, πατάτες τηγανητές και 2 μπουκάλια μπύρα!Αναθάρρησα τώρα είμαι στο ίδιο ύψος 78 κιλά και με λένε χοντρό.
Μια χαρά είσαι καυλιάρη μου! Εγώ είμαι 120 κιλά και 1,65 ύψος :S
Η αλήθεια είναι ότι αρκετές πουτάνες με κοροϊδεύουν, αλλά δεν με ενδιαφέρει γιατί ρίχνω ένα γρήγορο σφυροκόπημα και αντίο
εγω νομιζω ότι πολλες πουτανες γουστάρουνε χοντρούς.
βλεπω τους νταβατζιδες-γκομενους εδω στην θεσσαλονικη που τις φερνουν στην δουλεια και είναι κατι τυποι 2 φορες σαν εμενα.
οποτε αφου εχουν αυτους για συναισθηματικο γαμησι, την βρισκουν με χοντρούς.
Αναθάρρησα τώρα είμαι στο ίδιο ύψος 78 κιλά και με λένε χοντρό.
Εσύ είσαι μοντέλο! Πάντα ήμουν σταθερά στα 90 κιλά, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια έχω πλακώσει τις κοκακόλες και τα ντελίβερι! Κάθε μέρα πίνω τουλάχιστον 2 λίτρα κοκακόλα! Χθες τσάκισα ενα μπολ τσιζκέικ, 3 σουβλάκια, 2 λίτρα κοκακόλα, πατάτες τηγανητές και 2 μπουκάλια μπύρα!