arniogatos1973
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2017
- Like
- 69
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα συναγωνιστές γνωρίζουμε καμία νταρντανα κορασίδα να κάνει φουλ πρόγραμμα, και να κάνει ραντεβού όλο το βράδυ εννοείται με δωράκι!!!
Βρε ας ξαναέρθει πίσω και ας έχει τον κώλο μετά καραντίνας,τρομερο να μη υπαρχει καμια με κωλο σαν της ντιανας της βουλγαρας οπως ηταν προ καραντινας.
καποιοι ειπανε οτι ειχε εμφανιστει για λιγο...τωρα το γιατι εφυγε παλι ειναι περιεργοΒρε ας ξαναέρθει πίσω και ας έχει τον κώλο μετά καραντίνας,
απο προσωπο ηταν .....αλλα ειχε κωλαρα ,φουλ πεταχτη και στα 4 ηταν οασηΔεν την ειδα ποτε ρε πουστη μου, και επειδη εχω τρελλα με τις κωλαρες, με εχει φαει η περιεργια!
Διεύθυνση?Τωρα την ποιο μεγαλη κωλαρα,που αφηνει και χαστουκια ,την εχει η Αλινα 166 στο κατω μονο βραδυ μετα 00:00....
Έχεις πμεγω ψηνομαι φιλε
καλησπερα....κανε τον κοπο και κανε στην σελιδα αυτη που εισαι 4-5 κλικ επανω και θα λαβεις ως δια μαγειας την απαντηση....Καλησπέρα σας Κύριοι!! Είμαι από επαρχία. Είναι ακόμα η Αλινα στο Κωνσταντινουπόλεως 166 μετά τις 24:00;;; Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους!!
Ευχαριστώ πολύ!!!Όντως ήταν ΜΑΓΕΙΑ!!! Υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Κρίμα που είναι τόσο αργά. Εις το επανιδείν!!!καλησπερα....κανε τον κοπο και κανε στην σελιδα αυτη που εισαι 4-5 κλικ επανω και θα λαβεις ως δια μαγειας την απαντηση....