theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Σε μασατζίδικο καμιά κωλαρού παίζει;
Νινα, κοκκινομαλλα, Μαρνη 28...Σε μασατζίδικο καμιά κωλαρού παίζει;
Την έχω πάρει.Νινα, κοκκινομαλλα, Μαρνη 28...
Κοστος συνεδρίας ; Ειχε καλή συμμετοχή;Την έχω πάρει.
Κοστος συνεδρίας ; Ειχε καλή συμμετοχή;
OXIΞέρει κανείς που πήγε η αλινα από διδύμου 16;
στεφανια βουρβαχη 19 (studio orhidea) https://www.bourdela.com/sex-studio/vourvaxh-19-studio-orhideaΣε μασατζίδικο καμιά κωλαρού παίζει;
6947172317 ΡιταΣυναγωνιστή εγώ θα ήθελα το τηλέφωνο της αν μπορείς. Ευχαριστώ
Ευχαριστώ πολύ αδελφέ!6947172317 Ριτα
Κανει ραντεβου εξω τελικα ? ...και αν ναι ...το τηλεφωνο που λεμε οτι το βρηκαμε ή δεν εχει θεμα ...και μια και δεν την ξερω καθολου την κοπελα κανα στοιχειο παραπανω καποιοs ...6947172317 Ριτα
Τα περισκοπια ψαχνουν.Καμμια μεγαλη κωλαρα εντοπισατε μαγκες?
Κανει ραντεβου εξω τελικα ? ...και αν ναι ...το τηλεφωνο που λεμε οτι το βρηκαμε ή δεν εχει θεμα ...και μια και δεν την ξερω καθολου την κοπελα κανα στοιχειο παραπανω καποιοs ...
ΝΑΙ Κανει ραντεβου εξω, για το τηλεφωνο πες της οτι το εδωσε ο φιλος της πέζει με τον σκύλο τηςΚανει ραντεβου εξω τελικα ? ...και αν ναι ...το τηλεφωνο που λεμε οτι το βρηκαμε ή δεν εχει θεμα ...και μια και δεν την ξερω καθολου την κοπελα κανα στοιχειο παραπανω καποιοs ...
Για κανε μεταφραση ...εκτοs και αν εννοειs οτι καποιοs παιζει με τον σκυλο τηs ....ΝΑΙ Κανει ραντεβου εξω, για το τηλεφωνο πες της οτι το εδωσε ο φιλος της πέζει με τον σκύλο της
NAI , αυτό εννοώ ! για το τηλέφωνο πες της ότι το έδωσε φίλος της ΠΟΥ παίζει με τον σκύλο της (αυτό εννοούσα, συγνώμη λάθος δικό μου !!! )Για κανε μεταφραση ...εκτοs και αν εννοειs οτι καποιοs παιζει με τον σκυλο τηs ....
Κολοκυνθούς 38 (ισόγειο), Σουζάνα, 1η βάρδια, κωλάρα αεροδρόμιο. Κολωνου 27Β (υπόγειο), 1η βάρδια, 2 λατίνες (υποτίθεται). Η πιο μαυριδερη (δε θυμάμαι όνομα) έχει μεγάλη, τουρλωτή Latin κωλάρα με λεπτή μέση.Καμία μεγάλη κωλαρα εμφανίστηκε;
Πολύ καλή ενημέρωση και για εμάς που κάποιες φορές αναζητούμε τέτοιες περιπτώσειςΚολοκυνθούς 38 (ισόγειο), Σουζάνα, 1η βάρδια, κωλάρα αεροδρόμιο. Κολωνου 27Β (υπόγειο), 1η βάρδια, 2 λατίνες (υποτίθεται). Η πιο μαυριδερη (δε θυμάμαι όνομα) έχει μεγάλη, τουρλωτή Latin κωλάρα με λεπτή μέση.