Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Ευχαριστω εκ βαθους καρδιας για καθε πληροφορια
Ευχαριστώ. Να προσθέσω και εγώ την Κωνσταντίνα Αγρινιωτισσα, κωλαρα θωρηκτου, μπουταρες μπετονιέρας, κοιλαρα με διπλες σαν κύματα σαν θάλασσα με 8 μποφορ, χειλαρες που στον εξαφανίζουν χωρίς να βάζει καθόλου τα χέρια Σουγκλακου που διαθέτει.ΝΑΙ , Καλύμνου 36Α+Β , απο 10:00 πμ , 7-6-2021
Που είναι Η Κωνσταντίνα Αγρινιωτισσα ; πες ;Ευχαριστώ. Να προσθέσω και εγώ την Κωνσταντίνα Αγρινιωτισσα, κωλαρα θωρηκτου, μπουταρες μπετονιέρας, κοιλαρα με διπλες σαν κύματα σαν θάλασσα με 8 μποφορ, χειλαρες που στον εξαφανίζουν χωρίς να βάζει καθόλου τα χέρια Σουγκλακου που διαθέτει.
Στην Στεφανια πάει ενας φίλος, μου λέει τα καλύτερα !!!Στεφανια και βαρβαρα ηλια ηλιου και βουρβαχης
Βέργας 7. Είναι ιερο δισκοπότηρο για το παλμαρε των BBWΠου είναι Η Κωνσταντίνα Αγρινιωτισσα ; πες ;
Φοβερή περιγραφήΕυχαριστώ. Να προσθέσω και εγώ την Κωνσταντίνα Αγρινιωτισσα, κωλαρα θωρηκτου, μπουταρες μπετονιέρας, κοιλαρα με διπλες σαν κύματα σαν θάλασσα με 8 μποφορ, χειλαρες που στον εξαφανίζουν χωρίς να βάζει καθόλου τα χέρια Σουγκλακου που διαθέτει.
Φοβερή περιγραφή
Στην Κωνσταντίνα την Αγρινιωτισσα πάει άλλος ένας φίλος μου, (των λέμε ο "heavy duty..." καταλαβαίνετε...!!! μου λέει τα καλύτερα, επισης !!!Βέργας 7. Είναι ιερο δισκοπότηρο για το παλμαρε των BBW
ΚΑΙ Στην Βαρβάρα πάει ο ίδιος φίλος μου, μου λέει τα καλύτερα και για αυτην !!!Στεφανια και βαρβαρα ηλια ηλιου και βουρβαχης
Γυναικα δυνατη φιλε 1.80 υψος 45αρα....ΚΑΙ Στην Βαρβάρα πάει ο ίδιος φίλος μου, μου λέει τα καλύτερα και για αυτην !!!
Τι ώρα μπορώ να πετύχω καμία απαυτες Ηλία ηλιουΣτεφανια και βαρβαρα ηλια ηλιου και βουρβαχης
Η συγκεκριμένη είναι σαν να κρέμεται δεν μου βγάζει καύλα καθόλου. Άμα δεν έχει την σπίθα η γυναίκα.Έχω πληροφορίες αύριο Διδύμου 22 Νικόλ λεπτή μέση και με μεγάλη ολοστρογγυλη κωλαρα..Αλλά καθυστερημένη φάτσα.Δεν έχω μπει να πω αν έχει καλές υπηρεσίες.Αυτα..να κρατάμε ζωντανό το θέμα για εμάς τους πληθωρικόυς...μερακλήδες.
Ισχύει αυτό που λες.Δεν έχω μπει μέσα γιατί δεν έχω προλάβει.Απλα προσπαθώ να κρατήσω το νήμα ζωντανό..έχω αδυναμία στις κωλαρες.Η συγκεκριμένη είναι σαν να κρέμεται δεν μου βγάζει καύλα καθόλου. Άμα δεν έχει την σπίθα η γυναίκα.
Χερεται συναγωνιστή ο σύνδεσμος δεν βγάζει τίποτα για την Ιζαμπέλα!!Ουπς λάθος γράφει!!
ΝΑΙ , είναι την 2η βαρδια !!!Έχω πληροφορίες αύριο Διδύμου 22 Νικόλ λεπτή μέση και με μεγάλη ολοστρογγυλη κωλαρα..Αλλά καθυστερημένη φάτσα.Δεν έχω μπει να πω αν έχει καλές υπηρεσίες.Αυτα..να κρατάμε ζωντανό το θέμα για εμάς τους πληθωρικόυς...μερακλήδες.