Νέα

Ιερόδουλες milf/gilf

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 20K
  • Ετικέτες
    gilf milf
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aplamouareseitosite

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, μάλλον δεν καταλάβατε καλά.... το thread άνοιξε για τους λάτρεις  του είδους  και αυτούς  που έχουν  να μοιραστούν ωραίες  εμπειρίες  και  όχι  για τον χλευασμό  των υπολοίπων  που είτε  δεν έχετε  δοκιμάσει  και φυσικά δεν ξέρετε  σε τι αναφερόμαστε, είτε  δοκιμάσατε  και δεν σας άρεσε, θα παρακαλούσα  δε τον moderator να προστατεύσει  το thread και να διαγράφει  ανοησίες ή εξυπνακισμούς..!!
Σε όσους δεν αρέσει  το thread , παράκληση  όπως αποχωρήσουν  εκφραζόμενοι σε  άλλα thread του ενδιαφέροντός τους, είτε να ζητήσουν  από τον moderator να το διαγράψει  ως μη αρμόζον στο πνεύμα του bourdela, ή εκτός αισθητικής , οπότε  θα σεβαστώ την "πολιτική" του  bourdela!!

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Συναγωνιστές, μάλλον δεν καταλάβατε καλά.... το thread άνοιξε για τους λάτρεις  του είδους  και αυτούς  που έχουν  να μοιραστούν ωραίες  εμπειρίες  και  όχι  για τον χλευασμό  των υπολοίπων  που είτε  δεν έχετε  δοκιμάσει  και φυσικά δεν ξέρετε  σε τι αναφερόμαστε, είτε  δοκιμάσατε  και δεν σας άρεσε, θα παρακαλούσα  δε τον moderator να προστατεύσει  το thread και να διαγράφει  ανοησίες ή εξυπνακισμούς..!!
Σε όσους δεν αρέσει  το thread , παράκληση  όπως αποχωρήσουν  εκφραζόμενοι σε  άλλα thread του ενδιαφέροντός τους, είτε να ζητήσουν  από τον moderator να το διαγράψει  ως μη αρμόζον στο πνεύμα του bourdela, ή εκτός αισθητικής , οπότε  θα σεβαστώ την "πολιτική" του  bourdela!!
Εάν σέβεσαι λοιπόν την πολιτική αλλά και την αισθητική μας, μη λες ότι με μεγάλες δεν κολλάς ΣΜΝ ή δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης  :jerking: γιατί διαβάζουν και ευκολόπιστοι που θα πάνε να τον σφίξουν σε καμιά γιαγιά και αύριο εάν έχουν κανένα παράσημο να δούμε τι θα λες :uglystupid:.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Να πω και γω την εμπειρια μου ,χωρις την παραμικρη προθεση να θιξω το thread:

για τις παλιες καραβανες , μεχρι τα 40 ,αντε 45 το maximum ,οντως εχω αρκετα καλες εμπειριες ...ωριμαζει η σεξουαλικοτητα τους κατα καποιο τροπο , πριν ειναι ξινοπικρη αγουριδα το θεμα...
αλλα μετα κατανταει εμετικο το θεμα  :zombie: ,πεσμενα βυζια ,ρυτιδες ,κυτταριτιδα στον κωλο και τις γαμπες,ασπρες τριχες -αηδια-...εκτος,βεβαια αν εισαι νεκροφιλος  :2funny:  :woldman:

aplamouareseitosite

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε pilot, εν μέρει  έχεις  δίκιο.. Εάν  η γυναίκα είναι σε φάση προκλιμακτηρίου, σίγουρα  έχει πιθανότητες να μείνει έγκυος, οι μετά κλιμακτηρίου όμως  45-50+  σίγουρα δεν μένουν, εκτός και γίνει  κανένα  θαύμα ή εξωσωματική :-)). Τώρα  για τα αφροδίσια  έχεις  δίκιο, Θέλει  απόλυτη προσοχή  σε όλες τις φάσεις και όλες τις ηλικίες ( παρανόησή μου ), απλά  ελπίζουμε ότι " οι κοπέλλες μας"  πάνε  μόνον  μ' εμάς ( τρομάρα μας )  :headbang:

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
άσχημη θα σας έπεφτε η Ζωή Λάσκαρη ή η Σάρον Στόουν?

aplamouareseitosite

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μισέλ Φάϊφερ, Κιμ Μπάσιντζερ και τόσες τόσες άλλες..!!
Μπορούμε να παραθέσουμε  και ωραίες  αντίστοιχες  Ελληνίδες 40+ έως όπου  πάει  και φυσικά  είναι  αξιοπρεπώς εμφανίσιμες  και fuckable :knockinb:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα τελευταια πηρα 2 φορες μια 45αρα παντρεμενη τα δινη ολα δεν καταλαβενη τιποτα και χυνη παρα πολλες φορες τρελεναιτε,την Κυριακη το βραδυ  την πηρα και περασα πολυ καλα την εχυσα στην κοιλια και βυζια και μετα δεν πηγε να πλυθη (σε ξενοδοχειο ειμασταν) απλα σκουπιστηκε με το χαρτι και λεει θελω να εχω τα χυσια σου αυριο θα πληθω

χθες το βραδυ κατα λαθος αντι για τροποποιηση το διεγραψα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Α, δηλαδή, αν τη γάμησε κανένας ενδιάμεσα και της φίλησε τις ρόγες, του έμειναν τα δικά σου χύσια στη γλώσσα, έτσι Γιώργη;
Giorgos58, η καλυτέραν οδοντόπαστα! Ενισχύει τα ούλα, καταπολέμα την τερηδόναν, θρέφει τον έρπητα!  :headbang: :headbang:
Για μετα δεν ειχε καποιο αλλο ραντεβου απ'οτι μου ειπε θα πηγαινε να παρη τον μικρο απο καπου που τον ειχε αφηση και στο σπιτι στον αντρα της
Γι'αυτο οταν συναντιεσε με αυτες της γυναικες αμεσως ενα μπανιο και μετα στον αγωνα για να μην γλυφης τα χυσια των αλλων  :think:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
που στον πουτσο θα βρουμε μια 45αρα??? Στην δουλεια μου έχω μια,απιστευτο σώμα-μετριο προσωπο,πολυ γλυκια φωνή,μου κωλοτριβεται αλλα μέχρι εκεί..δεν με παιρνει για κατι παραπάνω.Και μονο η ιδέα να την ξεκωλιασω με καυλωνει αφάνταστα.Μεσα μου λεω..κατι άλλο δεν θα υπαρχει να βρω.κάποιοι άλλοι βρισκουν..εγω που?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
που στον πουτσο θα βρουμε μια 45αρα??? Στην δουλεια μου έχω μια,απιστευτο σώμα-μετριο προσωπο,πολυ γλυκια φωνή,μου κωλοτριβεται αλλα μέχρι εκεί..δεν με παιρνει για κατι παραπάνω.Και μονο η ιδέα να την ξεκωλιασω με καυλωνει αφάνταστα.Μεσα μου λεω..κατι άλλο δεν θα υπαρχει να βρω.κάποιοι άλλοι βρισκουν..εγω που?
Βρες καποιο τροπο να την παρης απο την στιγμη που σε κωλοτριβεται, και δεν θα χασης

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Βρες καποιο τροπο να την παρης απο την στιγμη που σε κωλοτριβεται, και δεν θα χασης

58  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten:

ξερης κατι :think: :think: ενδιαφερον θρεντ δεν νομιζης
για εμας τους μιλφακιδες.
τωρα βεβαια σε οποιον δεν αρεση;;;;;;;;;; :kissass2: :kissass2: :kissass2:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
συναγωνιστη αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου ασε με να κανω 2 σχολια1.σε ΟΛΟΥΣ θα εμενε αξεχαστη μια εμπειρια με 2 60αρες αλλα για διαφορετικους λογους στον καθενα...εγω θα ειχα εφιαλτες!!!!!2. το θεμα καλο ειναι να αναπτυχθει κυριως σε γυναικες διπλανης πορτας γιατι απο τανες μιλφ εχει μπολικες σε αλλα θρεντς!!

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.365
Πόντοι
6.195
Ισως λόγω ηλικίας και εγώ να συννενοούμαι καλύτερα με τις μεγαλύτερες ηλικίες. Δεν έχω φτάσει στα 60 βεβαια αλλά κάποιες εξωσυζηγικές περιπέτειες με 45 και 50 χρονών μου έμειναν αξέχαστες. Ξέραν τι ήθελαν , και το πήραν, χωρίς να ενοχλήσουν μετά. Πέρασα υπέροχα σε αντίθεση με μιά αρκετά πιό μικρή ,25άρα, που μου έκανε την ζωή μαρτύριο και κόντεψα να χωρίσω. Μπορεί να μην είχαν τα σφιχτά μπουτάκια και τα όρθια βυζιά της μικρής αλλά το πήδημά τους ήταν για οσκαρ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Ισως λόγω ηλικίας και εγώ να συννενοούμαι καλύτερα με τις μεγαλύτερες ηλικίες. Δεν έχω φτάσει στα 60 βεβαια αλλά κάποιες εξωσυζηγικές περιπέτειες με 45 και 50 χρονών μου έμειναν αξέχαστες. Ξέραν τι ήθελαν , και το πήραν, χωρίς να ενοχλήσουν μετά. Πέρασα υπέροχα σε αντίθεση με μιά αρκετά πιό μικρή ,25άρα, που μου έκανε την ζωή μαρτύριο και κόντεψα να χωρίσω. Μπορεί να μην είχαν τα σφιχτά μπουτάκια και τα όρθια βυζιά της μικρής αλλά το πήδημά τους ήταν για οσκαρ.

Ευγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

xristos256

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα αδερφια ξερει κανεις κανενα καλο milf στα χανια?

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Πριν 4 περίπου χρόνια δουλευα σε κεντρική απόθηκη μεγάλης αλυσίδας σουπερμαρκετ.
Η αποθήκη έχει γύρω 600 άτομα,τα μισα είναι γυναίκες που απο τις 300 να αξίζουν οι 30-40. Ενας γνωστός μου πηδάγε μια 50αρα ζωντοχήρα με μεγάλα στητά βυζιά.Το τι μαλακίες είχα τραβηξει οταν έβλεπα το ντεκολτέ της...Του έλεγα...πασαρε την μου ρε μουνι να φάμε και εμεις.η γυναίκα είχε καυλες και εσυ είσαι συνομιλικός της.Πόσο να την πηδήξεις?Τίποτα ο βλαχος.Μονοφαγας. Γενικά πολυ ξενογαμουσαν εκει μεσα.Τωρα που εφυγα απο την δουλεια και δουλεύω σε βιομηχανία , γυναίκα βλέπεις με το τουφέκι:)
Το θέμα είναι οτι όταν ο κυκλος σου περιορίζεται οχι μονο δυσκολευεσαι να βρεις αλλα επειδη αργεις να βρεις πέφτουν και τα στανταρ σου..και πηδας γυναίκες που σε άλλες στιγμες τις ζωής σου δεν θα τις κοίταγες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ευγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ξεσάλωσες λέμε........... Συγκρατήσουυυυυυ!!!!!!!!!!!

Οντως, οι κυρίες της διπλανής πόρτας αυτής της ηλικίας, ξέρουν να το παίρνουν, αλλά κυρίως, ξέρουν να χαρίζουν ηδονή και απόλαυση σε όποιον τυχερό βρίσκεται δίπλα τους! :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
58  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten:

ξερης κατι :think: :think: ενδιαφερον θρεντ δεν νομιζης
για εμας τους μιλφακιδες.
τωρα βεβαια σε οποιον δεν αρεση;;;;;;;;;; :kissass2: :kissass2: :kissass2:
Kαι πολυ ενδιαφερον για εμας που μας αρεσουν τα μιλφ
σε αυτους που δεν αρεσουν υπαρχουν και τα πιπινακια,γουστα ειναι αυτα και με πιπινια παω αλλα τα μιλφ εχουν κατι το παραπανω απο εμπειρια  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom