Νέα

Ιεροδουλες και αφροδίσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πιστευω πως το τοπικ "υγεια" ειναι απο τα πιο χρησιμα στο site.
Στο thread αυτο θα προσπαθησουμε να συγκεκριμενοποιησουμε το θεμα,
δλδ τι γινεται με τις ιεροδουλες, τις εξετασεις ,
ποιες ειναι πραγματικα υγιειες και ποιες οχι!!!

Επισκέπτης
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!!!
Προσωπικά πιστεύω κανείς δεν μπορεί να απαντήσει!!!
Τύχη το θέμα,προφυλακτικό και όχι τρελά πράγματα!!!

Jim the greek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0

ΜΑΚΡΥΑ απο ΑΚΑΠΟΤΑ - 69 - ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ-ΣΤΟΜΑ - ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

αυτα τα ολιγα...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ΜΑΚΡΥΑ απο ΑΚΑΠΟΤΑ - 69 - ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ-ΣΤΟΜΑ - ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

αυτα τα ολιγα...

ναι ok αλλά αν τα αποφεύγεις όλα αυτά τότε μην πας καθόλου σε πόρνες.... βασική προϋπόθεση είναι και να σου αρέσει αυτό που κάνεις....

εγώ το μόνο σχόλιο που θα ήθελα να κάνω στο θέμα είναι ότι διαφωνώ με το ότι οι πιο ασφαλείς είναι αυτές στα studio και στα πορνεία γιατί το θέμα δεν είναι να είναι η άλλη υποχρεωμένη να κάνει κάτι με βάση τον νόμο (είναι σαν να μου λέει κάποιος ότι επειδή ο νόμος απαγορεύει την φοροδιαφυγή οι περισσότεροι δεν φοροδιαφεύγουν)... το θέμα για μένα είναι να εντοπίσεις κοπέλλες που να τις ενδιφέρει προσωπικά να προστατέψουν την υγεία τους .. και πάλι δεν είσαι σίγουρος απλά μειώνεις τις πιθανότητες... εννοείται ότι αυτό δεν γίνεται σε studios και στα κλασσικά πορνεία... μετά πας σε άλλες κατηγορίες...αυτά τα ολίγα

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ναι ok αλλά αν τα αποφεύγεις όλα αυτά τότε μην πας καθόλου σε πόρνες.... βασική προϋπόθεση είναι και να σου αρέσει αυτό που κάνεις....

εγώ το μόνο σχόλιο που θα ήθελα να κάνω στο θέμα είναι ότι διαφωνώ με το ότι οι πιο ασφαλείς είναι αυτές στα studio και στα πορνεία γιατί το θέμα δεν είναι να είναι η άλλη υποχρεωμένη να κάνει κάτι με βάση τον νόμο (είναι σαν να μου λέει κάποιος ότι επειδή ο νόμος απαγορεύει την φοροδιαφυγή οι περισσότεροι δεν φοροδιαφεύγουν)... το θέμα για μένα είναι να εντοπίσεις κοπέλλες που να τις ενδιφέρει προσωπικά να προστατέψουν την υγεία τους .. και πάλι δεν είσαι σίγουρος απλά μειώνεις τις πιθανότητες... εννοείται ότι αυτό δεν γίνεται σε studios και στα κλασσικά πορνεία... μετά πας σε άλλες κατηγορίες...αυτά τα ολίγα

Ποιοσ νομος και παπαρια... Εχετε δει μπουρδελο ανοιχτο με τους μπατσους απ εξω

Απο τη στιγμη που τα μπουρδελα δεν ειναι νομιμα και δεν ελενχονται εσεις περιμενετε απο τις πουτανες να ειναι ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ και να κανουν ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...

ΜΑΥΡΗ εργασια ειναι για αυτες....  Αν σε βγαλει στο κλαρι ο σωματεμπορας πιστευε εσυ μετα πως θα σουμιλησει και για εξετασεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom