Νέα

Ιδιωτικά πανεπιστήμια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την ίδρυση Ιδιωτικών πανεπιστημίων;

• Ναι στο νέο νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η κυβέρνηση

Ψήφοι: 30 54,5%
  • Όχι, κατάληψη μέχρι του χρόνου μέχρι να απορριφθεί

Ψήφοι: 25 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Να το θέσω διαφορετικά. Η καλή κυβέρνηση θέλει αλλά δεν μπορεί.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τι κάνουν; Και μην ακούσω χαζομάρες ότι δήθεν προσπαθούν κτλ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Κανένας δεν προσπαθεί. Ναι υπάρχουν γιατροί και πανεπιστημιακοί με περγαμηνές και τεράστια αρχίδια. Αλλά στους 100 είναι ο ένας. Οι υπόλοιποι απλά έχουν γίνει ΔΥ.

Κάθονται στα γραφεία τους, παίρνουν τις μισθάρες τους, οι γιατροί φακελάκια, οι πανεπιστημιακοί τις εξωτερικές δουλειές και στα παπάρια τους το δήθεν λειτούργημα.

Πότε κατέβηκαν σε πραγματική απεργία να θέσουν προβλήματα στην κυβέρνηση; Δε μιλάμε για αγράμματους ταξιτζήδες και οικοδόμους. Μιλάμε για τους ανθρώπους που ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Αν δεν ξέρουν οι ίδιοι δεν ξέρει κανένας. Πχ ο Βενιζέλος είναι καθηγητής πανεπιστημίου και υπουργός. Πόσο πιο τραγικό; Από τη μία υπογράφει μνημόνια και από την άλλη υπερασπίζεται το άρθρο 16. Δεν είναι υποκρισία;
Να στο θέσω και εγώ διαφορετικά....

Όλοι οι άνθρωποι...και αυτοί που φωνάζουν και αυτοί που λουφάζουν....κοιτάνε μόνο το συμφέρον και την βολή τους.

Για αυτό μια κυβέρνηση με χιούμορ και λεφτά....μέσα σε 1 απόγευμα θα μπορούσε να κάνει τους αγρότες να την προσκυνούν....τους πανεπιστημιακούς να στήνουν κώλο...και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών επιμελητηρίων να της παίρνουν τσιμπούκια.

Ας έκανε για παράδειγμα 5% τη φορολογία στις επιχειρήσεις και θα έβλεπες πως θα ξέχναγαν ταυτόχρονα 1 εκατομμύριο άνθρωποι τα πάντα.

Όλοι για τον πούτσο είναι μη το ψάχνεις. Να τελειώνουν και να πάνε σπίτι νωρίς να ξεκουραστούν αυτό είναι το όνειρο.

• Like
Αντιδράσεις: foobar

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Αυτά που λες, τα λέει η ΝΔ.
Αυτοί που πήγαν 40 και δεν πήραν πτυχίο , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Καταρχήν αν κάποιος δεν έχει παρακολουθήσει οτιδήποτε υποχρεωτικό , υποστηρίζω να διαγράφεται πολύ πριν τα 40.
Τον πούλο και σπίτι . Το ίδιο και όποιος δεν έχει περάσει μαθήματα. Στο διάολο .
Το ίδιο και αν χρωστάει το 90% των μαθημάτων . Στα τσακίδια.

Υπάρχει όμως και αυτός ... που από τα 60 μαθήματα της ιατρικής .... έχει περάσει 59 .
ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ 70 ΕΤΩΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.

Ειδικά αν έχει μπει από την πόρτα και όχι από το παράθυρο.
Γιατί το 65% των αποφοίτων ιατρικής και οδοντιατρικής τουλάχιστον μέχρι το 2005
(δεν θυμάμαι πότε μπήκε φρένο στις μεταγραφές) ,
ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ .

Στην τελική .... εφόσον έχει ολοκληρώσει εργαστήρια και κλινικές
ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.
Για τα χαρτιά που θα χαλάσει αν πάει να δώσει μάθημα και για τη διόρθωση
ας τον χρεώνουν 20€ - 50€ ανά εξέταση .

Αυτούς που υποστηρίζουν διαγραφές αδιακρίτως, τους εύχομαι ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ . _

Δεν θα διαφωνήσω, απλά αναφέρεσαι σε μικρό ποσοστό που είναι στο παρά 1 μάθημα για πτυχίο.

Πριν κάποια χρόνια είδα συμφοιτητή΄ μου 40αρης, στο 22ο έτος να χρωστάει 12 μαθήματα από τα βασικά. Δεν εργάζεται ακόμα, λαμβάνει επίδομα 2.000 από γονείς και 800 από την νονά του ... έτσι μου είπε χωρίς ντροπή .....

Εννοείται πως όταν θα πάρει πτυχίο θα εργαστεί σκληρά ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Δεν θα διαφωνήσω, απλά αναφέρεσαι σε μικρό ποσοστό που είναι στο παρά 1 μάθημα για πτυχίο.

Πριν κάποια χρόνια είδα συμφοιτητή΄ μου 40αρης, στο 22ο έτος να χρωστάει 12 μαθήματα από τα βασικά. Δεν εργάζεται ακόμα, λαμβάνει επίδομα 2.000 από γονείς και 800 από την νονά του ... έτσι μου είπε χωρίς ντροπή .....

Εννοείται πως όταν θα πάρει πτυχίο θα εργαστεί σκληρά ....
Γιατί μας ενδιαφέρει ο συμφοιτητής σου ;
Αν δεν είχε μπει ποτέ σε σχολή, ποιά θα ήταν η διαφορά ;
Τον πληρώνουμε ;;;;;

Κάτι τέτοια λέγαν και για δικούς μου συμφοιτητές, κάποιες κουτσομπόλες.
Ποτέ δεν έμαθαν ότι ο άλλος έκανε αποσιδήρωση , ο άλλος έκανε 10 ενέσεις την ημέρα (φάρμακα, όχι πρέζα) ,
του άλλου είχε σκοτωθεί όλη η οικογένεια , άλλος έκανε μεταμόσχευση ....

Αν μιλάγαμε για διαγραφή όσων δεν έχουν περάσει τουλάχιστον ένα σοβαρό ποσοστό , ας πούμε το 80% των μαθημάτων , οκ , συμφωνώ.

Αυτούς που μιλάνε για διαγραφές αδιακρίτως, θα χαιρόμουν να μάθαινα ότι ξεπληρίστηκαν σε τροχαίο στην εθνική,
αλλά δεν πέθαναν αμέσως, ήταν 6 μήνες στην εντατική , με πλήρη επαφή.

Το ίδιο και όσους λένε ότι οι αιώνιοι ... χαλάνε την αξιολόγηση ...............
Ας φροντίσουν πρώτα να είναι καθαρά τα ντουβάρια στα πανεπιστήμια, να μην είναι σαν κοινόβια
σε ταινίες με τον Τσαρλς Μπρόνσον και μιλάμε μετά για ... αξιολογήσεις ....

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.515
Πόντοι
206
Να στο θέσω και εγώ διαφορετικά....

Όλοι οι άνθρωποι...και αυτοί που φωνάζουν και αυτοί που λουφάζουν....κοιτάνε μόνο το συμφέρον και την βολή τους.

Για αυτό μια κυβέρνηση με χιούμορ και λεφτά....μέσα σε 1 απόγευμα θα μπορούσε να κάνει τους αγρότες να την προσκυνούν....τους πανεπιστημιακούς να στήνουν κώλο...και τους εκπροσώπους των επαγγελματικών επιμελητηρίων να της παίρνουν τσιμπούκια.

Ας έκανε για παράδειγμα 5% τη φορολογία στις επιχειρήσεις και θα έβλεπες πως θα ξέχναγαν ταυτόχρονα 1 εκατομμύριο άνθρωποι τα πάντα.

Όλοι για τον πούτσο είναι μη το ψάχνεις. Να τελειώνουν και να πάνε σπίτι νωρίς να ξεκουραστούν αυτό είναι το όνειρο.

Άστο πάει αλλού η κουβέντα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Τον πληρώνουμε ;;;;;

Ποτέ δεν έμαθαν ότι ο άλλος έκανε αποσιδήρωση , ο άλλος έκανε 10 ενέσεις την ημέρα (φάρμακα, όχι πρέζα) ,

Αν μιλάγαμε για διαγραφή όσων δεν έχουν περάσει τουλάχιστον ένα σοβαρό ποσοστό , ας πούμε το 80% των μαθημάτων , οκ , συμφωνώ.

Αυτούς που μιλάνε για διαγραφές αδιακρίτως, θα χαιρόμουν να μάθαινα ότι ξεπληρίστηκαν σε τροχαίο στην εθνική,

Ας φροντίσουν πρώτα να είναι καθαρά τα ντουβάρια στα πανεπιστήμια, να μην είναι σαν κοινόβια

Είναι κοινωνική πληγή οι αιώνιοι φοιτητές ... κοροϊδεύουν προκειμένου να παραμείνουν για πάντα φοιτητές και να μην εργαστούν ποτέ. Τα ΑΕΙ πρέπει να πετάξουν έξω τα σκουπίδια ... τέλος ..... πολλά από δαύτα είναι και αναρχικοί μπαχαλακιδες που ΠΟΤΕ δεν θα πάρουν πτυχίο.

Αναφέρεσαι σε μικρό ποσοστό που χρωστάει 1-2 μαθήματα μόνο ......

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Είναι κοινωνική πληγή οι αιώνιοι φοιτητές ... κοροϊδεύουν προκειμένου να παραμείνουν για πάντα φοιτητές και να μην εργαστούν ποτέ. Τα ΑΕΙ πρέπει να πετάξουν έξω τα σκουπίδια ... τέλος ..... πολλά από δαύτα είναι και αναρχικοί μπαχαλακιδες που ΠΟΤΕ δεν θα πάρουν πτυχίο.

κοινωνικη πληγη ειναι τα κομματοσκυλα που χρωστουσαν 35 μαθηματα τελειωνοντας το τεταρτο ετος:coffee:

.....ΑΛΛΑ τελη πεμπτου ετους διαλεγαν σακακι ή κοστουμι για την ορκωμοσια :tooth::tooth:

το προβλημα μου με αυτους δεν ειναι οτι ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ,μαγκια τους:coffee: το προβλημα μου ειναι τελειωσαν αναξιοκρατικα

ενω μετα την ορκωμοσια κουνουσαν ΚΑΙ το δαχτυλο για τους αιωνιους,τα ιδιωτικα πανεπισημια κλπ:coffee::coffee::coffee:

δυο τετοια κομματοσκυλα της γενιας μου -περιπου - εχουν ποστα πρωτης γραμμης σε κομματα εξουσιας σημερα !

νεα γενια-νεα μυαλα σου λενε μετα...ποια μυαλα? του κομματικου σωληνα??? παπαρια μαντολες:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

ειναι προφανες οτι αυτοι οι δυο δεν εχουν δουλεψει κανονικα ουτε μισο λεπτο,αλλα αποφασιζουν για το δικο μας μελλον.

το περισπουδαστο υφος τους μαρανε,ειλικρινα δεν ξερεις αν πρεπει να κλαις ή να γελας...!!!.:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.515
Πόντοι
206
Κράτα το ότι όλοι όσο είναι βολεμένοι το βουλώνουν...

και μόλις ξε βολευτούν γίνονται επαναστάτες...

ΑΑΑ καλά ναι. Μαζί σου για το ξεβόλεμα.

Να αναφέρω και κάτι πολύ σημαντικό με το παράδειγμα της Motor Oil που ανέφερα προχτές. Από τη στιγμή που ο άλλος αποφοιτήσει ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ έχει δουλειά τελείωσαν τα δημόσια. Ακόμη και σαν καθαρίστρια στα γραφεία. Τώρα πρέπει να δεινοπαθήσεις ώστε να κάνεις κάτι. Ότι σχολή και να τελειώσεις αν δεν έχεις από πίσω κάποιον να σε στηρίξει πρέπει να φτύσεις αίμα τον πρώτο καιρό. Σαν και εσένα υπάρχουν δεκάδες απόφοιτοι όπως και μεγαλύτεροι με εργασιακή εμπειρία. Ένα ιδιωτικό με πρόσβαση στην αγορά εργασίας ίσως δίνει πιο πολλές ευκαιρίες στους αποφοίτους του.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εν τω μεταξυ ,πεμπτο ετος καθισαν οχι για να διαβασουν ,αλλα για να οργανωσουν καλυτερα τους διαδοχους στις παραταξεις:tooth:

ηταν το πεμπτο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ετος,οχι το πεμπτο φοιτητικο:2funny::2funny::2funny:

ο καημος τους ηταν οι εκλογες του Μαΐου του πεμπτου ετους μεχρι να αναλαβουν τα σκηπτρα οι επομενοι:jerking:

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ παρατηρουνταν απο την ΔΑΠ μεχρι τα ΕΑΑΚ κ.ο.κ.

αλλα τα αριστερα ρεμαλια τουλαχιστον δεν εκαναν κηρυγμα...οι μπουληδες ηταν και παραμενουν προκλητικα βλακες μεχρι σημερα.

και βγαινουν οι γιαγιαδες και οι παππουδες που δεν εχουν να δωσουν γαλα στα εγγονια τους να αντιπαρατεθουν για τα ιδιωτικα ΑΕΙ:jerking:

θεωρωντας ολους τους λιμναζοντες φοιτητες κατακαθια και ποινικους:jerking::jerking::jerking:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Επαναλαμβάνω , πως ναι . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ;;;
Άπαξ και έχεις περάσει το 80% να μπορείς να είσαι αιώνιος.

Όπως με το φορολογικό .... ΟΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ... 730.000 επαγγελματίες ....

και σου λέει 350.000 χρωστάνε εισφορές !
Και 250.000 συμπλήρωσαν το συντάξιμο όριο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ , ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.

Ε δεν είναι κλέφτες λοιπόν.
Μπατήρια είναι .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
ΑΑΑ καλά ναι. Μαζί σου για το ξεβόλεμα.

Να αναφέρω και κάτι πολύ σημαντικό με το παράδειγμα της Motor Oil που ανέφερα προχτές. Από τη στιγμή που ο άλλος αποφοιτήσει ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ έχει δουλειά τελείωσαν τα δημόσια. Ακόμη και σαν καθαρίστρια στα γραφεία. Τώρα πρέπει να δεινοπαθήσεις ώστε να κάνεις κάτι. Ότι σχολή και να τελειώσεις αν δεν έχεις από πίσω κάποιον να σε στηρίξει πρέπει να φτύσεις αίμα τον πρώτο καιρό. Σαν και εσένα υπάρχουν δεκάδες απόφοιτοι όπως και μεγαλύτεροι με εργασιακή εμπειρία. Ένα ιδιωτικό με πρόσβαση στην αγορά εργασίας ίσως δίνει πιο πολλές ευκαιρίες στους αποφοίτους του.
Στην μότορ οιλ χωρίς βύσμα δε περνάς ούτε απέξω.

Και 100Κ το μήνα να μου έδιναν δεν θα δούλευα στο διυλιστήριο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
να παραμείνουν για πάντα φοιτητές και να μην εργαστούν ποτέ.
Η εργασία , είναι δικαίωμα. Όχι υποχρέωση .
Αν κάποιος δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό και δεν έχει προνόμια ΑΣ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ.

Τα σκατά που δούλεψαν 5-15 χρόνια και παίρνουν συντάξεις 2000€ ως 3500€ είναι ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ.
Κακό ψόφο να έχουν όσοι τους υποστηρίζουν .

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.602
Πόντοι
2.606
Καμια τριανταρια μαντραχαλοι στο συνταγμα ,ντυμενοι ρομποκοπ με κουμπουρια ,ματσουκωσαν και περασαν χειροπεδες σε κοριτσακια με πατομπουκαλα στα μουτρα, που ειχαν κατεβει για διαμαρτυρια ...ειδα κατι φωτο τωρα σε σαητ....Μπραβο,μπραβο αλανια που κρατατε τη χωρα καθαρη απο τη ανεξελεγκτη εγκληματικοτητα!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τον πληρώνουμε ;;;;;

η επαρατη νοσος της μιζερης ελληνικης κοινωνιας αποτυπωνεται εξ 'ολοκληρου σε εξι λεξεις : "και τι θα πουνε οι αλλοι? "

νοσος καννιβαλισμου με μιξερ σκατοψυχιας,σοβαροφανειας και ψευτοπουριτανισμου:coffee:

υπαιτια για εκατονταδες αυτοκτονιες και χιλιαδες καταθλιψεις μετα το 2010:coffee::coffee:

θα συμφωνησω σε ΟΛΑ μαζι σου, πλην των ευχων για ξεκληρισμους σε τροχαια κλπ. ας τους συγχωρεσει ο θεος,δεν φταινε αυτοι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
θα συμφωνησω σε ΟΛΑ μαζι σου, πλην των ευχων για ξεκληρισμους σε τροχαια κλπ. ας τους συγχωρεσει ο θεος,δεν φταινε αυτοι.
Δεν είμαι θεός φίλε. Ούτε θρήσκος. Είμαι όμως δίκαιος.
Και δεν αντέχω να βλέπω να χτυπάνε τους ανύμπορους, πάμφτωχους, άρρωστους, χαροκαμένους ,
ενώ τα καθίκια κάνουν πάρτυ.

ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΨΟΦΑΕΙ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ
ΓΛΕΝΤΑΩ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΤΟΥ.

ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟς ΤΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.515
Πόντοι
206
Στην μότορ οιλ χωρίς βύσμα δε περνάς ούτε απέξω.

Και 100Κ το μήνα να μου έδιναν δεν θα δούλευα στο διυλιστήριο.

Το έφερα σαν παράδειγμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά υπάρχουν κάμποσες άλλες βαριές βιομηχανίες. Έχουμε ναυπηγεία έστω αυτά στο Πέραμα και άπειρες άλλες εταιρίες. Αν φτιαχτεί κάτι ελάχιστα σωστό γιατί να μην προτιμηθεί ο ιδιωτικός;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Το έφερα σαν παράδειγμα. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Αλλά υπάρχουν κάμποσες άλλες βαριές βιομηχανίες. Έχουμε ναυπηγεία έστω αυτά στο Πέραμα και άπειρες άλλες εταιρίες. Αν φτιαχτεί κάτι ελάχιστα σωστό γιατί να μην προτιμηθεί ο ιδιωτικός;
Εγώ ξέρω....και σου λέω ότι σε όλες αυτές τις βιομηχανίες σε θέσεις με καλά λεφτά....μπαίνουν σχεδόν πάντα βύσματα.

Δεν μιλάω για διευθυντικές θέσεις που μπορεί να αρπάξουν κανένα στέλεχος που θα κυνηγήσουν κτλπ.

Σε μικρότερες θέσεις μπορεί να παίρνουν....αλλά για πήγαινε εργάτης στα ελπε, τη μότορ οιλ, στην ΕΝΑΕ, στη λάρκο και πάει λέγοντας...... να δεις πόσο θα αντέξεις.....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.007
Πόντοι
3.656
Εγώ ξέρω....και σου λέω ότι σε όλες αυτές τις βιομηχανίες σε θέσεις με καλά λεφτά....μπαίνουν σχεδόν πάντα βύσματα.

Δεν μιλάω για διευθυντικές θέσεις που μπορεί να αρπάξουν κανένα στέλεχος που θα κυνηγήσουν κτλπ.
Λες για απλ , λοκχιντ μαρτιν , ραϊν μενταλ , φαβε, εϊτιεντι κτλ , έτσι τυπάρα ;
Εσείς οι σκρουτζοεπιχειρηματίες και βαφειάδες σχολείων , μόνο αυτά κοιτάτε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.633
Πόντοι
3.656
Λες για απλ , λοκχιντ μαρτιν , ραϊν μενταλ , φαβε, εϊτιεντι κτλ , έτσι τυπάρα ;
Εσείς οι σκρουτζοεπιχειρηματίες και βαφειάδες σχολείων , μόνο αυτά κοιτάτε.
Τώρα τι φάση φλεξάρεις τις εταιρείες που γκούγκλαρες? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom