Επειδή πιστεύω ότι το να τηρείς στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς είναι εκ των ων ουκ άνευ,είτε είμαστε στο Μέγαρο Μουσικής,είτε σε μπουρδέλο,θέλω να θίξω μια απαράδεκτη συμπεριφορά που μου τυχαίνει συχνά:η κοπέλα βρίσκεται στο δωμάτιο,ανακοίνωση ποιά δουλεύει κι ερώτηση του/της τσατσάς αν γνωρίζω την κοπέλα,θετική απάντηση από εμένα,''έλα,πέρασε εδώ,είναι ελεύθερο''.''Θα περιμένω να τη δω'',απαντάω,εννοώντας φυσικά να τη χαιρετίσω πρώτα,κι όχι να δω αν μου λέει ψέμματα ότι είναι αυτή,αν πάχυνε,ασχήμυνε,ή ό,τι άλλο!Το βλέπω σαν ανάλογο,εκ μέρους της εργαζόμενης,να μπω στο γραφείο μου ή στο χώρο εργασίας γενικά,και να βρω κάποιον που δεν περιμένω ή και δεν γουστάρω στο κάτω-κάτω,χωρίς να ενημερωθώ πρώτα από τους συναδέλφους!Υπερβολικό ακούγεται,αλλά είναι σημαντικό για μένα.
Και κάτι άσχετο με το θέμα,για να μην ανοίγω άλλο:ήμουνα με το Λουλούδι της Ανατολής,και κατά την έξοδό της από το δωμάτιο,άκουσα έναν φωνακλά να της λέει ''είσαι το στανταράκι μου!''
Τι είναι το Χριστινάκι,όπως και κάθε εργαζόμενη,''πάμε στοίχημα από τον ΟΠΑΠ'';Μήπως ώρα είναι κάποιοι να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους,μπας και κάνουν καλό και στον εαυτό τους,αλλά και στους γύρω τους;