Νέα

Ιδιοφυιες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.280
Πόντοι
5.006
Εγω στα 13 (με τη βοηθεια 2-3 εγχειριδιων) κατασκευασα ενα μικρο εργαστηριο ηλεκτρικων κυκλωματων με ιδιοκατασκευασμενους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες (το οποιο παρουσιασα στο πανελληνιο συνεδριο της ενωσης ελληνων φυσικων ως μαθητης γυμνασιου τοτε).Αυτο δεν σημαινει κατι απλα απανταω στην ερωτηση σου τι εκανα οχι στην ηλικια οχι των 10 αλλα των 13.Τα παντα Δουκα ειναι θεμα προσωπκου κοινωνικου περιγυρου και συνθηκων που ευνοουν την διανοητικη και πνευματικη εξελιξη των χαρισματικων ατομων οπως και τις δεξιοτητες αυτων.Στο πανεπιστημιο που εργαζομαι υπαρχουν ατομα που λαμβανοουν βοηθεια απο το κρατος για τις σπουδες τους και ταυτοχρονα εργαζονται πανω σε επαναστατικα θεματα που μπορουν να αλλαξουν ολοκληρο τον κοσμο.Τους θαυμαζω δεν τους ζηλευω μιας και η ζηλεια ειναι κατωτερης μορφης συναισθημα το οποιο εχω αποβαλει απο αρκετα νεαρη ηλικια συνειδητοποιωντας πως η υπαρξη μου ειναι ηδη αρκετα ασημαντη και ο χρονος πολυ λιγος για να τον σπαταλω σε μικροτητες.
εγω στα 13 μου τυπε ειχα κανει το εξης : όταν τον επαιζα με τις ωρες στο δωματιο μου και καλα διαβαζοντας, ξεβιδωνα τις βιδες από την μεσα μερια από το χερουλι της πορτας και όταν ερχοταν καμια μανα μου ή ο μπαρμπας μου να την ανοιξουν, επεφτε το χερουλι και δεν μπορουσαν να μπουν...ακομα και τωρα πιστευουν ότι ηταν ελλατωματικο το χερουλι  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
μιλαμε για μυαλο ξουραφι..αλλα επειδή είμαι ελλαδα, με φαγαν τα κυκλώματα...στο εξωτερικο, θα ειχα προοδευσει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω στα 13 μου τυπε ειχα κανει το εξης : όταν τον επαιζα με τις ωρες στο δωματιο μου και καλα διαβαζοντας, ξεβιδωνα τις βιδες από την μεσα μερια από το χερουλι της πορτας και όταν ερχοταν καμια μανα μου ή ο μπαρμπας μου να την ανοιξουν, επεφτε το χερουλι και δεν μπορουσαν να μπουν...ακομα και τωρα πιστευουν ότι ηταν ελλατωματικο το χερουλι  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
μιλαμε για μυαλο ξουραφι..αλλα επειδή είμαι ελλαδα, με φαγαν τα κυκλώματα...στο εξωτερικο, θα ειχα προοδευσει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Τον ξεφτελησες!

Επισκέπτης
Εχω ρεκορ στο web.sudoku.com στο evil επιπεδο, 1.50' .

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
τι σουντόκου βρε γιωτάδες 

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.280
Πόντοι
5.006
Γιατι τετοια εμπαθεια τυπε μου?Βρηκες στο μπου.κομ το μερος να αποδειξεις ποσο ιντελεκτουαλ εισαι στους μπουρδελιαρηδες?Το ειχα περασει κι εγω στα 13  :gay:

:grin:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16

:grin:

Με ζηλευεις τυπε μου? :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κωστα μου ηρθε ενα πμ κ λεει οτι το πτυχιο σου απο το φυσικο πατρα το πηρες γλειφοντας γερικους κωλους καθηγητων κ καθε μερα αραζες με καφεδουμπα στο τραπεζακι της πασπ

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιατι τετοια εμπαθεια τυπε μου?Βρηκες στο μπου.κομ το μερος να αποδειξεις ποσο ιντελεκτουαλ εισαι στους μπουρδελιαρηδες?Το ειχα περασει κι εγω στα 13  :gay:

Εγω δε μιλησα ασχημα. Γιατι τα βαζεις μαζι μου; :S

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
κωστα μου ηρθε ενα πμ κ λεει οτι το πτυχιο σου απο το φυσικο πατρα το πηρες γλειφοντας γερικους κωλους καθηγητων κ καθε μερα αραζες με καφεδουμπα στο τραπεζακι της πασπ

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Υπερβολές !  :2funny: :2funny:

Μόνο ο Τζωνάκυς είναι γνήσιος πασόκος ! :rockon:

Graphic1.JPG

untitled1.png

:rockon: :rockon: :rockon:

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
μάγκες αυτό θεμά θα πάει άνετα μέσα στα χρόνια 10 χιλιάδες σελίδες και θα καταλήξουμε να μιλάμε και εδώ για τις γκόμενες που φτύνουν τον dopa

Επισκέπτης
μάγκες αυτό θεμά θα πάει άνετα μέσα στα χρόνια 10 χιλιάδες σελίδες και θα καταλήξουμε να μιλάμε και εδώ για τις γκόμενες που φτύνουν τον dopa
αν το τσατ ειναι το μελι, οι ιδιοοφυιες ειναι το φυστικοβουτυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom