Νέα

Yποχρεωτικός εμβολιασμός και στους μετανάστες του ισλάμ. Γιατί όχι..;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
γιαχαμπίμπι πως το βλέπεις ? τα φώτα σου !!
ο ακμπαρκουλί δικαιούται 72 παρθένες για όσα σας προσφέρει ?
στο 5άστερο τζαμι του βοτανικού ο μουεζίνης λέει καλά λόγια για τον ευεργέτη σας ?
Ο Αλλάχ επιβραυέυει αρνητικές πράξεις και όχι τόσο θετικές! Η σίγουρη επιβράβευση έρχεται όταν κάποιος θυσιαστεί και πάρει μαζί του άπιστους! Αν δωρίσει περιουσίες ή ευεργετήσει κτλ όπως εσείς δεν λέει και πολλά! Ο Αλλάχ θέλει κεφάλια και αίμα άπιστων!
Το κούλι ήδη στέλνει κόσμο με το να τον παρασύρει στα εμβόλια και έτσι είναι κοντά να εξασφαλίσει θέση στον παράδεισο! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λίγο μπασκετ το βλέπω και εγώ ;)
Ηξερα οτι εχει γινει μουσουλμανος, ηξερα οτι χωρις να δινει λογαριασμο σε κανενα εξαφανιζεται 3-4 μερες απο την ομαδα κι ομως τον δεχονται πισω μετα σαν να μην τρεχει τιποτα, τωρα εγινε και οπαδος της επιπεδης γης? Μεγαλος τρελακιας ετσι κι αλλιως παντως

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Καπου 600-700 χιλιαδες ειναι σε ολη τη χωρα, νομιμοι και παρανομοι, εκ των οποιων οι μισοι δεν ειναι καν αραβες

Έχεις κάποιο επίσημο στοιχείο και το λες αυτό;; Προφανώς και όχι. Θα μου πεις εδώ δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ μουσουλμάνου, άραβα και Πακιστανού. Την απορία για το πόσοι είναι θα μπορούσε να μας τη λύσει το κράτος, αλλά δεν το κάνει. Γιατί άραγε;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έχεις κάποιο επίσημο στοιχείο και το λες αυτό;; Προφανώς και όχι. Θα μου πεις εδώ δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ μουσουλμάνου, άραβα και Πακιστανού. Την απορία για το πόσοι είναι θα μπορούσε να μας τη λύσει το κράτος, αλλά δεν το κάνει. Γιατί άραγε;;;
Ολα καταγεγραμμενα ειναι, να τα ψαξεις.
Εδω λετε εσεις οτι ειναι 4-5 εκατομμυρια χωρις την παραμικρη τεκμηριωση, και αγνοειτε τα επισημα στοιχεια. Ξερω οτι μετα θα λες οτι δεν τα πιστευεις, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.
Οσον αφορα τη διαφορα "αραβα, μουσουλμανου και πακιστανου" ομολογω δεν αντιλαμβανομαι τι λες. Οι πακιστανοι δεν ειναι αραβες, ειναι ινδικο φυλο. Ειναι μουσουλμανοι ομως. Απο πού ορμωμενος γραφεις την παπαριά οτι δεν γνωριζω τη διαφορα "μουσουλμανου, αραβα και πακιστανου"?
Οι πακιστανοι στην Ελλαδα παρεμπιπτοντως δεν ειναι πανω απο 20-25 χιλιαδες

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Εσύ ξέρεις τα επίσημα στοιχεία ή τα βγάζεις από τον πάτο σου;

Από τον πάτο τους τα έβγαλαν οι άλλοι που επικαλούνται αριθμούς εξυπνάκια. Εγώ λέω πως μόνος αρμόδιος να απαντήσει είναι το κράτος. Πάντως, μετά από 30 χρόνια μεταναστευτικών ροών το να μιλάμε για 600 χιλιάδες με 1 εκ. λαθραίους είναι μάλλον αστείο.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Καπου 600-700 χιλιαδες ειναι σε ολη τη χωρα, νομιμοι και παρανομοι, εκ των οποιων οι μισοι δεν ειναι καν αραβες
επισημως τα αλλοδαπα παρασιτα που απομυζουν τη χωρα ειναι 1.000.000,ακατεβατοι.
αρα ανεπισημα τουλαχιστον 3πλασιοι:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Από τον πάτο τους τα έβγαλαν οι άλλοι που επικαλούνται αριθμούς εξυπνάκια. Εγώ λέω πως μόνος αρμόδιος να απαντήσει είναι το κράτος. Πάντως, μετά από 30 χρόνια μεταναστευτικών ροών το να μιλάμε για 600 χιλιάδες με 1 εκ. λαθραίους είναι μάλλον αστείο.
Οι λαθραιοι δεν ειναι πανω απο 50 χιλιαδες. Αντι να βγαζεις αρνηση θα μπορουσες ηδη να εχεις γκουγκλαρει για τα σχετικα στοιχεια. Εγω δεν θα σου κανω τη χαρη να χασω χρονο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

επισημως τα αλλοδαπα παρασιτα που απομυζουν τη χωρα ειναι 1.000.000,ακατεβατοι.
αρα ανεπισημα τουλαχιστον 3πλασιοι:confused::confused::confused:
Μονο? οκταπλασιοι. Βαλε πραμα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Καλά, σάλτα γαμήσου τώρα ξενοφοβικό αρχίδι.

Πόσους έχεις σπίτι σου είπαμε; Δεν φοβάμαι κανέναν ξένο, απλώς δεν θέλω παράνομους στη χώρα μου. Εσύ δώσε τους και τη γυναίκα σου που δεν έχεις να στη γαμήσουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ολα καταγεγραμμενα ειναι, να τα ψαξεις.
Εδω λετε εσεις οτι ειναι 4-5 εκατομμυρια χωρις την παραμικρη τεκμηριωση, και αγνοειτε τα επισημα στοιχεια. Ξερω οτι μετα θα λες οτι δεν τα πιστευεις, δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο.
Οσον αφορα τη διαφορα "αραβα, μουσουλμανου και πακιστανου" ομολογω δεν αντιλαμβανομαι τι λες. Οι πακιστανοι δεν ειναι αραβες, ειναι ινδικο φυλο. Ειναι μουσουλμανοι ομως. Απο πού ορμωμενος γραφεις την παπαριά οτι δεν γνωριζω τη διαφορα "μουσουλμανου, αραβα και πακιστανου"?
Οι πακιστανοι στην Ελλαδα παρεμπιπτοντως δεν ειναι πανω απο 20-25 χιλιαδες

Εγώ θα ψάξω του αριθμούς ή εσύ που τους επικαλείσαι χωρίς πηγές; Εγώ δεν μίλησα για 4-5 εκ., αλλά σε καμία περίπτωση μετά από 30 χρόνια μεταναστευτικών ροών δεν μπορούμε να μιλάμε για 600 χιλιάδες. Φέρε λοιπόν εσύ τα επίσημα στοιχεία και το τι θα πω εγώ μετά δεν θα έχει καμία σημασία. Τη διαφορά μεταξύ «άραβα, μουσουλμάνου και Πακιστανού» προφανώς δεν τη γνωρίζεις, γιατί μίλησες για σκέτο άραβες. Συνεπώς, εσύ είπες παπαριά και όχι εγώ! Όσο για τους 20-25 χιλιάδες Πακιστανούς εδώ απλώς γελάμε…

• Χαχα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Πλέον οι διαστάσεις του προβλήματος είναι τόσο μεγάλες, που ακόμα και μια κυβέρνηση με εθνική συνείδηση να αναλάμβανε τα ηνία της χώρας, θα χρειαζόταν τουλάχιστον μια δεκαετία για διώξει τους πάσης φύσεως λαθραίους που έχουν μπουκάρει παράνομα στη χώρα και ζουν μέσα από την παρανομία και τα επιδόματα.
Σε διαβεβαιώ πως μία εβδομάδα είναι παραπάνω από αρκετή για την Αστυνομία (ΜΟΝΟ) για να καθαρίσει τον τόπο με επιχείρηση σκούπα. Αυτό, από πολύ έγκυρη πηγή.
Φυσικά αν μπλέξει και στρατός σε τέτοιες επιχειρήσεις, είναι ζήτημα 1-2 ημερών έως ωρών.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Οι λαθρομετανάστες αφήνονται να έρθουν και να παραμείνουν στη χώρα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, με καθαρά πολιτικές αποφάσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
Σιγα μην ειναι 1.000.000 οι μεταναστες.
Αντε να ειναι καμια 200.000 στο κεντρο της Αθηνας και αλλοι τοσοι σε Θεσσαλονικη, και στα χοτσποτ της χωρας.
Σε επαρχιακη πολη δε βλεπεις μεταναστη ουτε με μικροσκοπιο
Τυπε συγνώμη αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Ηλεία, πολλες χιλιάδες μπαγκλαντες, πακισταν στη φράουλα, Μεσσηνία, Λακωνία στα χωριά είναι ελληνες 10-15 γεροι, 2 -3 μεσήλικες και εκατοντάδες λαθρο σε κάθε χωριο, Κρήτη στα θερμοκήπια τα ίδια,
Μόνο στα ορεινά χωριά πχ Ευρυτανία δεν εχει

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
  • Χαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ σε αφήνω, αλλά όταν σε χαρατσώνει το κράτος για να πληρώνει για τα εμβόλια και τα επιδόματα των λαθραίων μη διαμαρτύρεσαι μετά.
Τύπε αρχισες ηδη να με κουραζεις, εισαι απλως ενας ακομη ξενοφοβικος ακροδεξιος, ο οποιος μπηκε να μας πει τα γνωστα παραμυθακια και τις καραμελιτσες, τα οποια εχουμε απαντησει ενα εκατομμυριο φορες.

Εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι το ελληνικο κρατος δεν πληρωνει κανενα επιδομα σε προσφυγες και μεταναστες, αυτα τα πληρωνει η ευρωπη και ο ΟΗΕ.
Κατα τα αλλα ειστε ολοι πολυ ψαγμενοι, αλλά αγνοειτε ακομη και τα στοιχειωδη.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Σε διαβεβαιώ πως μία εβδομάδα είναι παραπάνω από αρκετή για την Αστυνομία (ΜΟΝΟ) για να καθαρίσει τον τόπο με επιχείρηση σκούπα. Αυτό, από πολύ έγκυρη πηγή.
Φυσικά αν μπλέξει και στρατός σε τέτοιες επιχειρήσεις, είναι ζήτημα 1-2 ημερών έως ωρών.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Οι λαθρομετανάστες αφήνονται να έρθουν και να παραμείνουν στη χώρα για πολύ συγκεκριμένους λόγους, με καθαρά πολιτικές αποφάσεις.
Συγγνώμη που στο λέω, αλλά κάτι τέτοια λέει ο Βελόπουλος. Εδώ πριν κάτι χρόνια έφυγε πτήση τσάρτερ της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 100 Πακιστανούς προς υποχρεωτικό επαναπατρισμό και το Πακιστάν δεν τους δέχθηκε! Πρώτα απ’ όλα για να τους μαζέψεις πρέπει πρώτα να έχεις που να τους πας. Και άντε και τους μάζεψες, μετά τι τους κάνεις; Άσε που μετά θα σου την πέσει η Τουρκία ως αυτόκλητη προστάτιδα των μουσουλμάνων επί γης. Μην αυταπατάσθε ορισμένοι, οι λαθραίοι ήρθαν για να μείνουν γιατί κανείς δεν έχει το πολιτικό θάρρος να τους διώξει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τυπε συγνώμη αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται
Ηλεία, πολλες χιλιάδες μπαγκλαντες, πακισταν στη φράουλα, Μεσσηνία, Λακωνία στα χωριά είναι ελληνες 10-15 γεροι, 2 -3 μεσήλικες και εκατοντάδες λαθρο σε κάθε χωριο, Κρήτη στα θερμοκήπια τα ίδια,
Μόνο στα ορεινά χωριά πχ Ευρυτανία δεν εχει

Οκ, συμφωνώ, είπα να αναφερθώ μόνο στους προβληματικούς-παρασιτικούς μετανάστες. Υπάρχουν και επιπλέον 200.000 εργαζόμενοι τους οποίους δεν έβαλα στην εξίσωση, αλλά αυτοί δε νομίζω να αποτελούν πρόβλημα για κανέναν, αφού δουλεύουν σα σκυλιά και παράγουν. Όπως φυσικά και δεν αποτελούν πρόβλημα οι Αλβανοί που δουλεύουν σε ζώα, οικοδομές, ελιές, εργοστάσια, είναι νομιμότατοι και έχουν ενσωματωθεί πλήρως.
Το πρόβλημα είναι οι παρασιτικοί μετανάστες, όχι αυτοί που δουλεύουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom