Νέα

Yποχρεωτικός εμβολιασμός και στους μετανάστες του ισλάμ. Γιατί όχι..;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dCorso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Διαβασες τι λεει? Μαλλον οχι.
Οπως τα λεω εγω ακριβως τα γραφει.
Ευχαριστω
Ποσα θες να μας τρελανεις τυπε :think: :think:
σου βαζω αρθρο απο επισημο ιστοτοπο της ΕΕ που λεει για 912.000 χιλιαδες εισβολεις,Αφροασιατες ,Βαλκανικα παρασιτα κλπ
επισημα,ασε τι γινεται απο το παραθυρο
και συ μας βγαζεις 25,000 τους πακι συνολο:headbang:
25,000 Πακι εχει γυρω απο το συντριβανι την ωρα που μιλαμε.
:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όσο για τους 20-25 χιλιάδες Πακιστανούς εδώ απλώς γελάμε…
Μπορεις να γελας οσο θες.
Αλλά ακομη και το λινκ που εβαλε ο Αθανασιαδης, λεει οτι οι πακιστανοι ειναι το 3,7% των αλλοδαπων της χωρας, με αριθμό αλλοδαπων 810.000 (οι μισοι Αλβανοι).
Αρα με τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεια ειναι το πολυ 30.000.
Ενταξει ειμαστε? Πηρες και επισημα στοιχεια. Το τελειωνουμε τωρα εδω ή θελεις να πεις τις ακροδεξιες κορωνες σου κι αλλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποσα θες να μας τρελανεις τυπε :think: :think:
σου βαζω αρθρο απο επισημο ιστοτοπο της ΕΕ που λεει για 912.000 χιλιαδες εισβολεις,Αφροασιατες ,Βαλκανικα παρασιτα κλπ
επισημα,ασε τι γινεται απο το παραθυρο
και συ μας βγαζεις 25,000 τους πακι συνολο:headbang:
25,000 Πακι εχει γυρω απο το συντριβανι την ωρα που μιλαμε.
810.000 αλλοδαποι λεει εκ των οποιων 3.7% πακιστανοι.
25-30 χιλιαδες δηλαδη, ευχαριστω

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Τύπε αρχισες ηδη να με κουραζεις, εισαι απλως ενας ακομη ξενοφοβικος ακροδεξιος, ο οποιος μπηκε να μας πει τα γνωστα παραμυθακια και τις καραμελιτσες, τα οποια εχουμε απαντησει ενα εκατομμυριο φορες.

Εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι το ελληνικο κρατος δεν πληρωνει κανενα επιδομα σε προσφυγες και μεταναστες, αυτα τα πληρωνει η ευρωπη και ο ΟΗΕ.
Κατα τα αλλα ειστε ολοι πολυ ψαγμενοι, αλλά αγνοειτε ακομη και τα στοιχειωδη.
δεν πληρώνει επιδόματα αλλά πληρώνει χιλιάδες άλλα, περίθαλψη,σίτιση,γραφειοκρατία,αστυνόμευση κλπ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ο Αλλάχ επιβραυέυει αρνητικές πράξεις και όχι τόσο θετικές! Η σίγουρη επιβράβευση έρχεται όταν κάποιος θυσιαστεί και πάρει μαζί του άπιστους! Αν δωρίσει περιουσίες ή ευεργετήσει κτλ όπως εσείς δεν λέει και πολλά! Ο Αλλάχ θέλει κεφάλια και αίμα άπιστων!
Το κούλι ήδη στέλνει κόσμο με το να τον παρασύρει στα εμβόλια και έτσι είναι κοντά να εξασφαλίσει θέση στον παράδεισο! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
η αθήνα σας ανήκει ρε γιαχαμπίμπι ,5 μύρια είστε αλλά κλάνετε να κάνετε ότι στις άλλες ευρωπαικές χώρες,
επομένως ? κότες είστε :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ευχαριστω τον Νασο Αθανασιαδη για την πληρη δικαιωση των λεγομενων μου και παω να δω μπασκετ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.325
Πόντοι
2.456

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Τύπε αρχισες ηδη να με κουραζεις, εισαι απλως ενας ακομη ξενοφοβικος ακροδεξιος, ο οποιος μπηκε να μας πει τα γνωστα παραμυθακια και τις καραμελιτσες, τα οποια εχουμε απαντησει ενα εκατομμυριο φορες.

Εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι το ελληνικο κρατος δεν πληρωνει κανενα επιδομα σε προσφυγες και μεταναστες, αυτα τα πληρωνει η ευρωπη και ο ΟΗΕ.
Κατα τα αλλα ειστε ολοι πολυ ψαγμενοι, αλλά αγνοειτε ακομη και τα στοιχειωδη.

Είσαι άσχετος, δεν έχεις απολύτως κανένα στοιχείο πλην των προσωπικών σου απόψεων. Το γεγονός ότι επιδίδεσαι σε χαρακτηρισμούς είναι ενδεικτικό της άγνοιάς σου και των πολιτικών σου απόψεων. Ακόμα περιμένω να μου φέρεις μια επίσημη πηγή με στοιχεία και το γεγονός ότι δεν το κάνεις απλώς αποκαλύπτει τι ψεύτης είσαι. Όσο για τα επιδόματα, το ΚΕΑ ποιος ακριβώς το παίρνει; Πήγαινε στην Αγίου Κωνσταντίνου στα γραφεία του Δήμου Αθηναίων και θα δεις τη μισή υφήλιο να παρευλάνει. Δουλεύουν μαύρα και ταυτόχρονα τσιμπάνε το ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ και βάζουν τα παιδιά τους κατά προτεραιότητα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς επειδή δηλώνουν μηδενικό εισόδημα. Άστο, δεν περνάει εδώ η διεθνιστική προπαγάνδα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πόσο βλάκας είσαι ; Όπως γράφει το λινκ που έβαλες οι μισοί είναι πολίτες ευρωπαϊκών χωρών.
Πες-πες, αυτοι εχουν πεισει τον εαυτο τους οτι οι αλλοδαποι ειναι καμια δεκαρια εκατομμυρια και οταν σκονταφτουν πανω στην αληθεια σοκαρονται

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
η αθήνα σας ανήκει ρε γιαχαμπίμπι ,5 μύρια είστε αλλά κλάνετε να κάνετε ότι στις άλλες ευρωπαικές χώρες,
επομένως ? κότες είστε :2funny:
Γιαλελέλι μου έβαλα κουίζ στο άλλο νήμα! Για κάνε μια προσπάθεια και θα το πάρει το ποτάμι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είσαι άσχετος, δεν έχεις απολύτως κανένα στοιχείο πλην των προσωπικών σου απόψεων.
Το λινκ του Αθανασιαδη ειναι μιση σελιδα παραπανω, ο μονος που μας ειπε τις προσωπικες του αποψεις εισαι εσυ
Εγω δικαιωθηκα πληρως απο το σαιτ της ευρωπαικης ενωσης.
Αλλη φορα οταν μιλατε μαζι μου να ειστε πιο προσεκτικοι για να μην εκτιθεστε.
Ευχαριστω, καλο απογευμα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Είσαι άσχετος, δεν έχεις απολύτως κανένα στοιχείο πλην των προσωπικών σου απόψεων. Το γεγονός ότι επιδίδεσαι σε χαρακτηρισμούς είναι ενδεικτικό της άγνοιάς σου και των πολιτικών σου απόψεων. Ακόμα περιμένω να μου φέρεις μια επίσημη πηγή με στοιχεία και το γεγονός ότι δεν το κάνεις απλώς αποκαλύπτει τι ψεύτης είσαι. Όσο για τα επιδόματα, το ΚΕΑ ποιος ακριβώς το παίρνει; Πήγαινε στην Αγίου Κωνσταντίνου στα γραφεία του Δήμου Αθηναίων και θα δεις τη μισή υφήλιο να παρευλάνει. Δουλεύουν μαύρα και ταυτόχρονα τσιμπάνε το ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ και βάζουν τα παιδιά τους κατά προτεραιότητα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς επειδή δηλώνουν μηδενικό εισόδημα. Άστο, δεν περνάει εδώ η διεθνιστική προπαγάνδα!
επίσης στα ευρωπαικά κονδύλια για τους κατά κούλη μπολιαστές
συμμετέχει και η ελλάδα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
Το λινκ του Αθανασιαδη ειναι μιση σελιδα παραπανω, ο μονος που μας ειπε τις προσωπικες του αποψεις εισαι εσυ
αν διάβασες, το λινκ της ε.ε γράφει εκτίμηση, όχι καταγεγραμμένα,κάτι μου λέει οτι η εκτίμηση για προφανείς λόγους είναι προς τα κάτω

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πόσο βλάκας είσαι ; Όπως γράφει το λινκ που έβαλες οι μισοί είναι πολίτες ευρωπαϊκών χωρών.
ποσο λαθρολαγνος εισαι τυπε :think: :think:
τι Ευρωπαικες χωρες,βαζεις τους Γερμανους και τους Εγγλεζους που εχουν παρει σπιτια στα χωρια και ειναι λιγες χιλιαδες;
απο Ευρωπαικες χωρες ειναι οι ΒουλγαροΡουμανοΑλβανογυφτοι που ειναι εκατονταδες χιλιαδες και παρασιτουν στην χωρα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
επίσης στα ευρωπαικά κονδύλια για τους κατά κούλη μπολιαστές
συμμετέχει και η ελλάδα
λενε για ευρωπαικα κονδυλια λες και τα κονδυλια αυτα δεν ειναι απο τους φορους των πολιτων της ΕΕ αλλα βγαζει ο ταδε επιτροπος απο την τσεπη του και μας χαρτζιλικωνει:headbang::headbang:

τα ΜΜΜ,νοσοκομεια ,και ολες τιςδημοσιες υπηρεσιες που λυμαινονται αλλοδαποι παλι ο ταδε επιτροπος,σπαει τον πηλινο κουμπαρα του και μας δινει:shockedeyes:

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201

Είσαι ψεύτης και κομμουνιστάκος της φάπας. Εσύ πέταγες τυχαίους αριθμούς, το ξέχασες;. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει μια ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επικαλείται στοιχεία της απογραφής του 2011 και τα οποία αφορούν μόνον καταγεγραμμένο πληθυσμό. Νομίζεις ότι στην απογραφή καταγράφουν τους Πακιστανούς εργάτες γης στα χωράφια της Ηλείας ή τους Πακιστανούς στα καταγώγια της Ομόνοιας που πουλάνε λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά και γενικά κάθε πάσης φύσεως λαθραίο που κυκλοφορεί στη χώρα με ένα χαρτί εξάμηνης παραμονής λόγω παράνομης εισόδου; Μήπως ζεις σε άλλη χώρα και δεν έχεις αντιληφθεί τις πληθυσμιακές μεταβολές που συντελέστηκαν από το μνημόνιο και μετά; Κάτσε να δεις με την απογραφή του 2021 τι έχει να γίνει που και πάλι θα αφορά μόνον καταγεγραμμένους! Το πρόβλημα είναι οι μη καταγεγραμμένοι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είσαι ψεύτης και κομμουνιστάκος της φάπας. Εσύ πέταγες τυχαίους αριθμούς, το ξέχασες;. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει μια ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επικαλείται στοιχεία της απογραφής του 2011 και τα οποία αφορούν μόνον καταγεγραμμένο πληθυσμό. Νομίζεις ότι στην απογραφή καταγράφουν τους Πακιστανούς εργάτες γης στα χωράφια της Ηλείας ή τους Πακιστανούς στα καταγώγια της Ομόνοιας που πουλάνε λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά και γενικά κάθε πάσης φύσεως λαθραίο που κυκλοφορεί στη χώρα με ένα χαρτί εξάμηνης παραμονής λόγω παράνομης εισόδου; Μήπως ζεις σε άλλη χώρα και δεν έχεις αντιληφθεί τις πληθυσμιακές μεταβολές που συντελέστηκαν από το μνημόνιο και μετά; Κάτσε να δεις με την απογραφή του 2021 τι έχει να γίνει που και πάλι θα αφορά μόνον καταγεγραμμένους! Το πρόβλημα είναι οι μη καταγεγραμμένοι!
Εχμ. Μονο πότε θα πεθανω δεν ξερω.
Τους λες κατι, ζητανε επισημα στοιχεια.
Τους τα δινεις, τα αμφισβητουν.
Τους ζητας δικα τους στοιχεια και επικαλουνται την εκτιμηση τους.
Πριν μου ζητουσε επισημες καταγραφες, τωρα πρεπει να βρουμε τους μη καταγεγραμμενους. Εγω λεω οτι ειναι 100 ατομα. Εκτιμηση μου. Ετσι μου φαινεται.
Εσυ μπορει να εκτιμας 100 εκατομμυρια. Εκτιμηση σου.
Συζητηση δεν μπορει να συνεχισθει ετσι.

Οι αριθμοί είναι βασισμένοι σε στοιχεία του 2016.
Βλάκα.
Το οτι με ειπε κομμουνιστάκο το ειδες?

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Εχμ. Μονο πότε θα πεθανω δεν ξερω.
Τους λες κατι, ζητανε επισημα στοιχεια.
Τους τα δινεις, τα αμφισβητουν.
Τους ζητας δικα τους στοιχεια και επικαλουνται την εκτιμηση τους.
Πριν μου ζητουσε επισημες καταγραφες, τωρα πρεπει να βρουμε τους μη καταγεγραμμενους. Εγω λεω οτι ειναι 100 ατομα. Εκτιμηση μου. Ετσι μου φαινεται.
Εσυ μπορει να εκτιμας 100 εκατομμυρια. Εκτιμηση σου.
Συζητηση δεν μπορει να συνεχισθει ετσι.

Το οτι με ειπε κομμουνιστάκο το ειδες?
Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με άσχετους που χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς για να κρύψουν – νομίζουν – την έλλειψη επιχειρηματολογίας. Μάθε πρώτα συντακτικό, γραμματική και τονισμό και μετά έλα να μας πεις το παραμύθι σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom