Νέα

Ιδιοφυιες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

elladarare

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2016
Like
130
Πόντοι
6
dopa αστα goodys ρε πες σε κανα βρωμικο να μας φτιαξεις

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καμια φορα αναρωτιεμαι για ποιο λογο ποσταρετε τετοια θεματα στο μπουρδελοσαιτ.Σας κανει να αισθανεστε ξεχωριστοι και να πιστευετε οτι διαφερετε απο τους υπολοιπους μπουρδελιαρηδες?Η πιστευετε πως διπλα στον mr Μαλακας της χρονιας και στο θεμα με τον τσιμπουκομαραθωνιο στο Μεταξι κολλαει το ιντελεκτουελ θεμα?  :think:

Μηπως με ζηλευεις φιλε;

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εχω MSc στην φυσικη υψηλων ενεργειων εχω δουλεψει 2 χρονια στο Cern και εργαζομαι σε πανεπιστημιο του εξωτερικου.Δεν γνωριζω τι δουλεια η τι σπουδες εχει τελειωσει ουτε ο Δουκας ουτε εσυ ουτε κανενας απο εδω μεσα (στην πραγματικοτητα οχι παραμυθια).

Μηπως ζηλευεις τις ιδιοφυιες φιλε; Γιατι ξερω πολλους πτυχιουχους που δεν αποδεχονται τον ορο, μαλιστα αρνουνται ιδεοληπτικα τις θεωριες περι IQ, την εγκυροτητα των τεστ IQ και δεχονται μονο τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα σαν κριτηρια υψηλης νοημοσυνης.

Δεκα χρονων παιδι και εφτιαξε εργαστηριο βιολογιας στο σπιτι του Κωστα. Εσυ τι εφτιαχνες οταν ησουν 10;

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μηπως ζηλευεις τις ιδιοφυιες φιλε; Γιατι ξερω πολλους πτυχιουχους που δεν αποδεχονται τον ορο, μαλιστα αρνουνται ιδεοληπτικα τις θεωριες περι IQ, την εγκυροτητα των τεστ IQ και δεχονται μονο τα πτυχια και τα μεταπτυχιακα σαν κριτηρια υψηλης νοημοσυνης.

Δεκα χρονων παιδι και εφτιαξε εργαστηριο βιολογιας στο σπιτι του Κωστα. Εσυ τι εφτιαχνες οταν ησουν 10;

Εγω στα 13 (με τη βοηθεια 2-3 εγχειριδιων) κατασκευασα ενα μικρο εργαστηριο ηλεκτρικων κυκλωματων με ιδιοκατασκευασμενους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες (το οποιο παρουσιασα στο πανελληνιο συνεδριο της ενωσης ελληνων φυσικων ως μαθητης γυμνασιου τοτε).Αυτο δεν σημαινει κατι απλα απανταω στην ερωτηση σου τι εκανα οχι στην ηλικια οχι των 10 αλλα των 13.Τα παντα Δουκα ειναι θεμα προσωπκου κοινωνικου περιγυρου και συνθηκων που ευνοουν την διανοητικη και πνευματικη εξελιξη των χαρισματικων ατομων οπως και τις δεξιοτητες αυτων.Στο πανεπιστημιο που εργαζομαι υπαρχουν ατομα που λαμβανοουν βοηθεια απο το κρατος για τις σπουδες τους και ταυτοχρονα εργαζονται πανω σε επαναστατικα θεματα που μπορουν να αλλαξουν ολοκληρο τον κοσμο.Τους θαυμαζω δεν τους ζηλευω μιας και η ζηλεια ειναι κατωτερης μορφης συναισθημα το οποιο εχω αποβαλει απο αρκετα νεαρη ηλικια συνειδητοποιωντας πως η υπαρξη μου ειναι ηδη αρκετα ασημαντη και ο χρονος πολυ λιγος για να τον σπαταλω σε μικροτητες.

Επισκέπτης
dopa αστα goodys ρε πες σε κανα βρωμικο να μας φτιαξεις
οταν ειχα ερθει ελλαδα το πασχα εφτασα νυχτα στο βενιζελος, πηρα λεωφορειο χωρις εισιτηριο, κατεβηκα συνταγμα, περπατησα μεχρι ψυρρη, εφαγα στον κινεζο (καροτσι του γιατρου) και μετα εκανα μπουρδελοτσαρκα μεταξι κουβαλωντας τη βαλιτσα  μεχρι να ανοιξει το μετρο...

Δε γαμησα ομως.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οταν ειχα ερθει ελλαδα το πασχα εφτασα νυχτα στο βενιζελος, πηρα λεωφορειο χωρις εισιτηριο, κατεβηκα συνταγμα, περπατησα μεχρι ψυρρη, εφαγα στον κινεζο (καροτσι του γιατρου) και μετα εκανα μπουρδελοτσαρκα μεταξι κουβαλωντας τη βαλιτσα  μεχρι να ανοιξει το μετρο...

Δε γαμησα ομως.

αλητεια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
μπλα μπλα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
μπλα μπλα  μπλα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
μπλα μπλα  μπλα

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω στα 13 (με τη βοηθεια 2-3 εγχειριδιων) κατασκευασα ενα μικρο εργαστηριο ηλεκτρικων κυκλωματων με ιδιοκατασκευασμενους ηλεκτρολυτικους πυκνωτες (το οποιο παρουσιασα στο πανελληνιο συνεδριο της ενωσης ελληνων φυσικων ως μαθητης γυμνασιου τοτε).Αυτο δεν σημαινει κατι απλα απανταω στην ερωτηση σου τι εκανα οχι στην ηλικια οχι των 10 αλλα των 13.Τα παντα Δουκα ειναι θεμα προσωπκου κοινωνικου περιγυρου και συνθηκων που ευνοουν την διανοητικη και πνευματικη εξελιξη των χαρισματικων ατομων οπως και τις δεξιοτητες αυτων.Στο πανεπιστημιο που εργαζομαι υπαρχουν ατομα που λαμβανοουν βοηθεια απο το κρατος για τις σπουδες τους και ταυτοχρονα εργαζονται πανω σε επαναστατικα θεματα που μπορουν να αλλαξουν ολοκληρο τον κοσμο.Τους θαυμαζω δεν τους ζηλευω μιας και η ζηλεια ειναι κατωτερης μορφης συναισθημα το οποιο εχω αποβαλει απο αρκετα νεαρη ηλικια συνειδητοποιωντας πως η υπαρξη μου ειναι ηδη αρκετα ασημαντη και ο χρονος πολυ λιγος για να τον σπαταλω σε μικροτητες.

To pontkast μιλαει για πραγματικες ιδιοφυιες οχι για καλους μαθητες. Οπως το παιδι-θαυμα απο την Αυστραλια που κατασκευασε μηχανες που ελεγχονται απο το νου και τωρα δουλευει σαν ειδικος ασφαλειας στη CIA.

Αναρωτιεμαι ποσο εξελιγμενος θα ηταν ο κοσμος μας αν ειχε νικησει ο Χιτλερ και ειχε καταφερει να δημιουργησει μια φυλη απο παιδια-θαυματα.

gianis85

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom