Νέα

ιδιαιτερότητες γυναικών στο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Με μια τύπισα που τα είχα παλιά είχε άλλο θέμα. Δεν της άρεσε το κρεβάτι.

Ηθελε σεξ οπουδήποτε αλλού εκτός απο το κρεβάτι.

Στο κρεβάτι μόνο κοιμόταν.

Αποτέλεσμα τη πλήρωναν τη νύφη τα τραπέζια και κυρίως τα βάζα.

Η δε μάνα μου ρωτούσε, αγόρι μου γιατί τα σπάτε συνέχεια τα βάζα τσακώνεστε ?? 

Για το πλυντήριο δεν το συζητάμε  στο χρόνο πάνω που τη γνώρισα το άλλαξα.

Επισκέπτης
Με μια τύπισα που τα είχα παλιά είχε άλλο θέμα. Δεν της άρεσε το κρεβάτι.

Ηθελε σεξ οπουδήποτε αλλού εκτός απο το κρεβάτι.

Στο κρεβάτι μόνο κοιμόταν.

Αποτέλεσμα τη πλήρωναν τη νύφη τα τραπέζια και κυρίως τα βάζα.

Η δε μάνα μου ρωτούσε, αγόρι μου γιατί τα σπάτε συνέχεια τα βάζα τσακώνεστε ?? 

Για το πλυντήριο δεν το συζητάμε  στο χρόνο πάνω που τη γνώρισα το άλλαξα.

τα βαζα που τα σπαγατε ηταν μεσα στην ιδιαιτεροτητα η ετσι δεν τα βγαζατε :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τα βαζα που τα σπαγατε ηταν μεσα στην ιδιαιτεροτητα η ετσι δεν τα βγαζατε :grin:

Οχι δεν ήταν μέρος της ιδιαιτερότητας αλλά πάνω στο μπατιρντί οταν τη γδύνεις και τη γλυφεις την άλλη  που να σκεφτείς τα βάζα.
Παράπλευρες απώλειες της μάχης.

Πάντως καμμιά φορά τη νοσταλγώ τη φάση για να πω την αλήθεια. Είχε ένταση.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
κατι που με ειχε τυχει μικρος σε ηλικια...εγω κανα 23 24 και ετυχε να γνωρησω μια μιλφαρα γυρω στα 36 απο το ιντερνετ...
μεχρι τοτε ειχα εμπειρια στο σεξ το κλασσικο...αντε και λιγο βρυσιδι και κανα χαστουκακι...
η μιλφαρα ηξερε να γαμιεται με το που τον εποιασε στο χερι της και τον επαιξε φανηκε η εμπειρια της σε σχεση με τα "κοριτσακια" που γαμουσα...
σε καποια φαση την γαμαω πολυ δυνατα, εγω να ειμαι απο πανω και να την γαμαω οσο πιο δυνατα και γρηγορα μπορω....δοξα τον θεο σε τετοια ηλικια ειχα πολλες δυναμεις και γαμουσα σαν το κουνελακι της duracell :)
σε καποια φαση οπως ημουν απο πανω της μου πεταει το εξης...
"φτυσε με"
ε εκει κολλησα...και την ειπα...
Τι ειπες??? τι να σε κανω ???
Φτυσε με γαμια μου...
ε κολλησα εκει...δεν μου βγηκε να την φτυσω...:( γιατι δεν το ειχα ξανακανει...την "ψιλολυπηθηκα" που λεει ο λογος...
καλα αν μου το ξαναελεγε σημερα??? χμ οχι μονο φτυσιμο θα την εριχνα...αλλα νομιζω θα την εριχνα τετοιο γαμησι που θα το θυμαται για πολυ καιρο...την εχω αχτι ακομα αν και εχουμε να μιλησουμε πολλα χρονια, δεν εχουμε καθολου επικοινωνια...
Την εχω τρομερο αχτι γιατι εγω ηθελα σαν τρελος να την πηδαω, και καποια φαση "σοβαρεψε" και ειπε οτι ψαχνει καποιον για σοβαρα...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Τύπε σου ζήτησε να τη φτύσεις στα μούτρα?

Έχω λόγο που σε ρωτάω

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Εμένα το φτύσιμο, μου το ζήτησε στο στόμα...Ψιλοκόλησα κι εγώ, αλλά επί της ουσίας δεν έχει καμία διαφορά, πέραν της κίνησης.Αφού γλωσσοφιλίεσαι, δεν τρώει και τρως τα σάλια της ?? ε λοιπόν ?? οπότε κι εγώ το φρόντιζα το μωρό....26-27 ήταν..

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Οπότε φτύνε και μη σε νοιάζει....καύλα η κυρία.
Αυτό που δεν μπορώ πάντως να χωνέψω, είναι πριν μερικά χρόνια, είχα ένα άλλο καυλιάρικο κουκλί,πεντακάθαρο, το οποίο είχε το εξής κόλημα....Όταν της έγλυφες το μουνί, δεν ήθελε να την φιλήσεις..με έλεγε σιχαμένο...χαχαχα...ρε τι τράβηξα τότε...Αυτή εντομεταξύ, δεν είχε θέμα..μου τον έγλυφε κανονικά, με φίλαγε μετά, τα έπινε κάποιες φορές...τι ζόρια τράβαγε με τα υγρά του μουνιού της...και πεντανόστιμα ρε παιδιά...Άβυσσος !!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εμενα παλι μου ετυχε κοπελα εμφανισιμη κορμι λεπτο με στηθος μεγαλο αλλα η ατιμη  :think: δεν ηθελε φως κατα το σεξ
τελικα καποιες γυναικες εχουν υπερκομπλεξ

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εμενα οι δικιες μου ειχαν αλλες ιδιαιτεροτητες.παντα πριν το γαμησι μου ζητουσαν να τις πληρωσω.και εγω παντα τις πληρωνα για να ειναι χαρουμενες μετα τη συνουσια

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Εμένα το φτύσιμο, μου το ζήτησε στο στόμα...Ψιλοκόλησα κι εγώ, αλλά επί της ουσίας δεν έχει καμία διαφορά, πέραν της κίνησης.Αφού γλωσσοφιλίεσαι, δεν τρώει και τρως τα σάλια της ?? ε λοιπόν ?? οπότε κι εγώ το φρόντιζα το μωρό....26-27 ήταν..

Γαμάει το φτύσιμο στο στόμα και να το κάνεις και να στο κάνουν σε πολύ ανώμαλες φάσεις! ;)

Tonny Cat

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οπότε φτύνε και μη σε νοιάζει....καύλα η κυρία.
Αυτό που δεν μπορώ πάντως να χωνέψω, είναι πριν μερικά χρόνια, είχα ένα άλλο καυλιάρικο κουκλί,πεντακάθαρο, το οποίο είχε το εξής κόλημα....Όταν της έγλυφες το μουνί, δεν ήθελε να την φιλήσεις..με έλεγε σιχαμένο...χαχαχα...ρε τι τράβηξα τότε...Αυτή εντομεταξύ, δεν είχε θέμα..μου τον έγλυφε κανονικά, με φίλαγε μετά, τα έπινε κάποιες φορές...τι ζόρια τράβαγε με τα υγρά του μουνιού της...και πεντανόστιμα ρε παιδιά...Άβυσσος !!
Για έλα στην θέση μου που είχα ακριβώς - μα ακριβώς- τα ίδια με τα δικά σου με κάτι επιπρόσθετο. Η τύπισσα να είναι 40+ και με δύο παιδιά " της παντρειάς". Το έζησα και αυτό.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
γουσταρω να φοραει τακουνια στο κρεβατι.....και μποτα ακομα καλυτερα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αρκεί να μη σκίζει σεντόνια όπως στον φίλο τον μοντίνο.

Εγώ ίσα ίσα έχω ζητήσει από γκόμενα να μη βγάζει τις γόβες την ώρα της δράσης !

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
κατι που με ειχε τυχει μικρος σε ηλικια...εγω κανα 23 24 και ετυχε να γνωρησω μια μιλφαρα γυρω στα 36 απο το ιντερνετ...
μεχρι τοτε ειχα εμπειρια στο σεξ το κλασσικο...αντε και λιγο βρυσιδι και κανα χαστουκακι...
η μιλφαρα ηξερε να γαμιεται με το που τον εποιασε στο χερι της και τον επαιξε φανηκε η εμπειρια της σε σχεση με τα "κοριτσακια" που γαμουσα...
σε καποια φαση την γαμαω πολυ δυνατα, εγω να ειμαι απο πανω και να την γαμαω οσο πιο δυνατα και γρηγορα μπορω....δοξα τον θεο σε τετοια ηλικια ειχα πολλες δυναμεις και γαμουσα σαν το κουνελακι της duracell :)
σε καποια φαση οπως ημουν απο πανω της μου πεταει το εξης...
"φτυσε με"
ε εκει κολλησα...και την ειπα...
Τι ειπες??? τι να σε κανω ???
Φτυσε με γαμια μου...
ε κολλησα εκει...δεν μου βγηκε να την φτυσω...:( γιατι δεν το ειχα ξανακανει...την "ψιλολυπηθηκα" που λεει ο λογος...
καλα αν μου το ξαναελεγε σημερα??? χμ οχι μονο φτυσιμο θα την εριχνα...αλλα νομιζω θα την εριχνα τετοιο γαμησι που θα το θυμαται για πολυ καιρο...την εχω αχτι ακομα αν και εχουμε να μιλησουμε πολλα χρονια, δεν εχουμε καθολου επικοινωνια...
Την εχω τρομερο αχτι γιατι εγω ηθελα σαν τρελος να την πηδαω, και καποια φαση "σοβαρεψε" και ειπε οτι ψαχνει καποιον για σοβαρα...

Το στάνταρ είναι αυτό. Κάποια στιγμή όλα τα πουτανί σοβαρεύουν και ψάχνουν κάτι σοβαρό.

Από την άλλη έχω μια απορία. Γιατί δε ψάχνει το σοβαρό πηδιώμενη? Δηλαδή να έχει τον γαμιά της, ή αν βρεί καποιον που δεν είναι για γάμους και τέτοια να τον κρατήσει για τα πηδήματα ώστε να χαίρεται τη ζωή της μέχρι να βρεί τον ιδανικό.

Αυτής της άποψης είμαι.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γαμάει το φτύσιμο στο στόμα και να το κάνεις και να στο κάνουν σε πολύ ανώμαλες φάσεις! ;)

Το μόνο που δεν έχω κάνει στη μάταιη αυτή ζωή μου. Είναι ωραία η φάση του να ξεφτιλίζεις τη γκόμενα στο πήδημα πάνω. Ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του.

Αλλά το φτυσίδι μου πάει λίγο σε αηδία.. Δε ξέρω.

Και αν στο κάνει η γκόμενα που λες και σου μυρίσει.... ? εκεί τι κάνεις?

Χαιρετάς το πλοίο αλάγρα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Για έλα στην θέση μου που είχα ακριβώς - μα ακριβώς- τα ίδια με τα δικά σου με κάτι επιπρόσθετο. Η τύπισσα να είναι 40+ και με δύο παιδιά " της παντρειάς". Το έζησα και αυτό.

Λες να ήταν η μάνα της δικιάς μου ??    :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom