Νέα

ιδιαιτερότητες γυναικών στο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πριν 4-5 χρόνια είχα μια 30άρα παντρεμένη. Εκεί που το κάναμε δεύτερη φορά και ήμουν αμέριμνος νιώθω ένα τσίμπημα στα αρχ.... λες και με τσίμπησε σφήκα....! Πετάχτηκα στον αέρα!!!!!  Συγνώμη αγάπη μου, νόμισα θα σου αρέσει!!! μιλάμε είχε μπήξει τα νύχια της όσο μπορούσε...
Τελικά τι είχε γίνει; Με το πρώην της ή κάποιον τέλος πάντων κάνανε τέτοια bdsm και μάλλον ο άλλος της τα είχε μάθει, πάντως και αυτή ήθελε τέτοια αφού με έβαζε να την τσιμπάω με όση δύναμη έχω, αφού μετά έβλεπα τα σημάδια στο στήθος της και έλεγα δεν είναι δυνατόν θα μας τσακώσουν...

dionisis-xrisa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
οι πιο πολλες γουσταρουν τα τσιμπηματα γενικος

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Το μόνο που δεν έχω κάνει στη μάταιη αυτή ζωή μου. Είναι ωραία η φάση του να ξεφτιλίζεις τη γκόμενα στο πήδημα πάνω. Ο κάθε ένας έχει τον ρόλο του.

Αλλά το φτυσίδι μου πάει λίγο σε αηδία.. Δε ξέρω.

Και αν στο κάνει η γκόμενα που λες και σου μυρίσει.... ? εκεί τι κάνεις?

Χαιρετάς το πλοίο αλάγρα

Τι λες ρε τύπε μου?Το φτύσιμο είναι και γαμώ,γενικά τα σαλάκια μιας καβλιάρας γκόμενας.Ή σε πίπα για παράδειγμα να το χώνεις στο λαυρίγγι μέχρι να πνίγεται και να στάζουν τα σάλια κάτω!!!Γαμάει φίλε !!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εμενα οι δικιες μου ειχαν αλλες ιδιαιτεροτητες.παντα πριν το γαμησι μου ζητουσαν να τις πληρωσω.και εγω παντα τις πληρωνα για να ειναι χαρουμενες μετα τη συνουσια

Εμένα πάλι τύπε σχεδόν όλες τα λεφτά τα ήθελαν "μπροστά"  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εμένα πάλι τύπε σχεδόν όλες τα λεφτά τα ήθελαν "μπροστά"  :grin:
και εγω αυτο ειπα απλα φανηκε αλλιως.παντα πριν πληρωνω για να  εχουν  να περιμενουν κατι απο την ολη διαδικασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom