Νέα

ιδιαιτερότητες γυναικών στο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
γιατι...;;??? ειναι κατι για το οποιο ντρεπεσαι... :huh: :think: :S;;;???

γιατι να ντραπω, δεν ειμαι και υποψήφια δημοτικη συμβουλος  ;). Ειμαι φριλανσερ-κειμενογραφος, γραφω αρθρα για γυναικειες ιστοσελιδες (στα ρωσικα).

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
γιατι να ντραπω, δεν ειμαι και υποψήφια δημοτικη συμβουλος  ;). Ειμαι φριλανσερ-κειμενογραφος, γραφω αρθρα για γυναικειες ιστοσελιδες (στα ρωσικα).

εχεις σχεση με ρωσια καταγωγη,κτλ... :huh: :S;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γλυκε μου, δεν θελω να σε προσβαλλω (προσπαθω να ειμαι πιο ευγενικη τελευταια), αλλα γινεσαι λιγο ενοχλητικός με τις ερωτησεις.

οκ σορρυ... :< :< :< μια τελευταια μονο γιατι να πιστεψουμε οτι εισαι γυναικα... :huh: :think: :S;;;???

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
οκ σορρυ... :< :< :< μια τελευταια μονο γιατι να πιστεψουμε οτι εισαι γυναικα... :huh: :think: :S;;;???

Επειδη ειμαι και πολλοι φιλοι μου απο το σαιτ το εχουν πει πολλες φορες στα αλλα θεματα. Καθε φορα που θελω να συζητησω κατι στο φορουμ, γινεται το ιδιο πραγμα - ερχεται καποιος (σαν και σενα καλη ωρα) και αρχιζει τις ιδιες ερωτησεις, επειδη βαριεται να δει τα μηνύματα μου στη σελιδα (δεν ειναι και τοσα πολλα...).

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Επειδη ειμαι και πολλοι φιλοι μου απο το σαιτ το εχουν πει πολλες φορες στα αλλα θεματα. Καθε φορα που θελω να συζητησω κατι στο φορουμ, γινεται το ιδιο πραγμα - ερχεται καποιος (σαν και σενα καλη ωρα) και αρχιζει τις ιδιες ερωτησεις, επειδη βαριεται να δει τα μηνύματα μου στη σελιδα (δεν ειναι και τοσα πολλα...).

οκ σορρυ... :dunno: :dunno: :dunno:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
δεν αντιλεγω αλλα εμενα μου χάλασε ολα τα nef-nef...χωρια που επειδη ειμαι λιγο ψειρας με την καθαριοτητα με ξενερωνε και δεν μου σηκωνοταν.
Επίτηδες το κανε αυτό για να μην την ξεσκίσεις. Κατα βάθος δεν ήθελε  :knockinb: :knockinb:

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.224
Πόντοι
6.765
Είχα σχέση με γκόμενα η οποία όταν ανέβαζα ρυθμό και ετοιμαζόταν να χύσει φώναζε συνέχεια " Χριστέ μου , Χριστέ μου ....."
Αν και άθρησκος η επίκληση του Χριστού την ώρα που γαμάω δε με έφτιαχνε.
Το πρόβλημα λύθηκε με εκπαίδευση τύπου Παβλόφ.
Όταν φώναζε Χριστέ μου έτρωγε σφαλιαρίτσα την πρώτη και σφαλιάρα κανονική στην επανάληψη αν υπήρχε. 

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πηρα αφορμη ν ανοιξω αυτο το θρεντ απο καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει στο παρελθον..... ενα απ αυτα ειναι να γνωρισω καποια γυναικα εξω να πηγαινουμε σπιτι μου για πηδημα κι αυτη να μη βγαζει τα τακουνια και τα μποτακια  με αποτελεσμα να μου λερωνει και να μου σκιζει τα σεντονια..οταν της εκανα παρατηρησεις για αυτο μου ελεγε οτι ετσι κοιμαται  και στο σπιτι της!Εσας σας εχουν τυχει περιεργες τετοιες συνηθειες?

Αντί να την ξεσκίσεις σου ξέσκισε τα σεντόνια..
Την επόμενη φορά να της ζητήσεις να πάτε σπίτι της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom