Νέα

ιδιαιτερότητες γυναικών στο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
δεν ξερω αλλα θα ειχε σουξε αν επαιζε σε τσοντα η συγκεκριμένη..παντως δεν θελω να σκεφτομαι σε τι κατασταση βρισκονται τα ποδια της..θα χουν πιασει τυρι.

τυπε θα κανει ποοδολαγνεια με γευση μυτζιθρα  :rockon:

nohope40

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
μια που ειχα πριν λιγα χρονια γουσταρε κωλο καργα αλλα σε σιγανο τεμπο και στα τεσσερα και γουσταρε να μαλακιζεται και να χυνει.Της αρεσε ποιο πολυ ετσι απο οτι να το κανουμε απο μπροστα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
δεν αντιλεγω αλλα εμενα μου χάλασε ολα τα nef-nef...χωρια που επειδη ειμαι λιγο ψειρας με την καθαριοτητα με ξενερωνε και δεν μου σηκωνοταν.
Μου εχει τυχει γκομενος, λέμε τωρα, που ειχε θεμα με την καθαριοτητα κ την ταξη, περισσότερο σε Μαίρη Παναγιωταρα εκανε λοιπόν  :grin:
που ενω κάναμε διαφορα στον καναπε εκεινος ηταν λίγο συγκρατημένος κ ξαφνικα μου ερχεται η φλασια και σταματαω και τον ρωταω:

"πες μου οτι σκεφτεσαι τα καλυμματα??"  :o
και παιρνω την απάντηση: "πως το καταλαβες??"  :rolleyes:
:headbang: :headbang:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Μου εχει τυχει γκομενος, λέμε τωρα, που ειχε θεμα με την καθαριοτητα κ την ταξη, περισσότερο σε Μαίρη Παναγιωταρα εκανε λοιπόν  :grin:
που ενω κάναμε διαφορα στον καναπε εκεινος ηταν λίγο συγκρατημένος κ ξαφνικα μου ερχεται η φλασια και σταματαω και τον ρωταω:

"πες μου οτι σκεφτεσαι τα καλυμματα??"  :o
και παιρνω την απάντηση: "πως το καταλαβες??"  :rolleyes:
:headbang: :headbang:

ΘΕΟΣ. Πες οτι δεν του ξαναεκατσες ποτε. Οχι, πες, δεν θα κοιμηθω.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ΘΕΟΣ. Πες οτι δεν του ξαναεκατσες ποτε. Οχι, πες, δεν θα κοιμηθω.
Καταρχάς εχω ενα βασικό πρόβλημα...ο,τι σκεφτώ θα το πω  :rolleyes:
Οπότε το σκηνικο που περιεγραψα εκλεισε λέγοντας του "πόσο ξενέρωτος μπορει να εισαι??"  :grin:
Καταλήξαμε φιλαράκια, του τα φτιαξα με μια φίλη μου, καποιες φορές μου την ξανάπεσε, αλλά εφαγε ακυρο, αφου του ξεκαθαρια οτι δεν το θεωρουσα σωστο, αλλα κ δεν το εβρισκα αρκετα δελεαστικο το να υποκυψω :grin:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Καταρχάς εχω ενα βασικό πρόβλημα...ο,τι σκεφτώ θα το πω  :rolleyes:
Οπότε το σκηνικο που περιεγραψα εκλεισε λέγοντας του "πόσο ξενέρωτος μπορει να εισαι??"  :grin:
Καταλήξαμε φιλαράκια, του τα φτιαξα με μια φίλη μου, καποιες φορές μου την ξανάπεσε, αλλά εφαγε ακυρο, αφου του ξεκαθαρια οτι δεν το θεωρουσα σωστο, αλλα κ δεν το εβρισκα αρκετα δελεαστικο το να υποκυψω :grin:

Σ`ωραια! Να μεινει αγκαλια με τους καναπεδες του (μα καλα, ποσοι μαλακες υπαρχουν πια;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Σ`ωραια! Να μεινει αγκαλια με τους καναπεδες του (μα καλα, ποσοι μαλακες υπαρχουν πια;)
Πολλοί!!!
Αααα και τωρα που το θυμήθηκα, μετά τελείωσε τραβώντας μαλακία στην τουαλέτα για να μη λερώσει πουθενα!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Πολλοί!!!
Αααα και τωρα που το θυμήθηκα, μετά τελείωσε τραβώντας μαλακία στην τουαλέτα για να μη λερώσει πουθενα!!!

το φανταζεσαι - να χυνει και να προσευχεται μην πιτσιλισει εκτος στοχου ;) (δεν μπορω, κλαιω απο τα γελια)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πολλοί!!!

Μάλλον στην μπανιέρα με το νερό να τρέχει ήδη, για να μην αφήσει λεκέ.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
οπως λεει ενας πολυ καλος μου φιλος - γιατι δεν αυτοκτονει καλυτερα;

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
το φανταζεσαι - να χυνει και να προσευχεται μην πιτσιλισει εκτος στοχου ;) (δεν μπορω, κλαιω απο τα γελια)
Οι μαμαδες κανουν πολυ μεγαλο κακο στους κανακαρηδες τους!!!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Οι μαμαδες ξερουν τι κανουν... επιτιδες τους μεγαλωνουν ετσι, να μην φυγουν ποτε-ποτε απο την καλη μανουλα  :2funny: :2funny:
Ναι και έτσι καταλήγουν "αδελφούλες" και ύστερα ευθύνονται οι σημερινές γυναίκες που εχουν γίνει επιθετικές και τους κομπλάρουν!!!
:headbang: :headbang: :headbang:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Ναι και έτσι καταλήγουν "αδελφούλες" και ύστερα ευθύνονται οι σημερινές γυναίκες που εχουν γίνει επιθετικές και τους κομπλάρουν!!!
:headbang: :headbang: :headbang:

και τα αυταρχικα στα στουντιο εχουν τεραστια ζητηση )))

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κανενα απο τα δυο. Με εχουν ρωτησει πολλες φορες - τι ειμαι, ετσι θα λυσω την απορια σου - εχω φιλες ιεροδουλες.

οκ... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: και με τι ασχολεισαι εσυ αν επιτρεπεται και εχεις τετοιες φιλες μηπως εχεις μαγαζι με στριποπαπουτσα... :huh: :think: :S;;????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom