μαστορα οταν αποκτας διπλωμα, παει να πει οτι ξερεις να οδηγεις και πως να συμπεριφερθεις στο δρομο.
δε χρειαζεσαι λοιπον κανεναν ιαβερη, για να σου πει τι πρεπει να κανεις και να σε παρει απο το χερακι για να σου πει αυτα που ηδη ξερεις-εχεις μαθει.
απο την αλλη, αν δε ξερεις να οδηγεις, αλλα εχεις σταξει για το διπλωμα, κατσε ακου τον ιαβερη και τον καθε ιαβερη.
στην τελικη, ξαναλεω, βλεπεις καμια βελτιωση στους νεους οδηγους και στους δρομους?
εγω καμια τοσα χρονια που οδηγω και ειμαι καθε μερα εξω λογω δουλειας.
καθε χρονο ειναι και χειροτεροι απλα. κουραδομαγκες της πουτσας.
τα ποσοστα ατυχηματων και νεκρων καθε χρονο ανεβαινουν, νομιζω.
αρα τι μου λες?
Παπα philips
Το να αποκτήσει κάποιος δίπλωμα είναι μόνο η αρχή.Όποιος πει οτι " Πηρα το διπλωμα, ξερω να οδηγώ " απλα κοροϊδευει τον ίδιο του τον εαυτό και αποτελεί οδηγικό κίνδυνο για όλους τους υπόλοιπους οδηγούς.
Προσωπικά πηρα το διπλωμα με το σπαθί μου (Λιγο προσεκτικός στο πρακτικο κομμάτι να ειναι κάποιος ,διαβασμα τα σηματα - Κ.Ο.Κ να κάνει το παίρνει το χαρτί. Ενα απλο χαρτι είναι δεν ειναι πτυχίο Πανεπιστημίου) .
Όμως αλλο αποκτώ το δίπλωμα οδήγησης και άλλο η πράξη (η οδήγηση στους δρόμους).Πανω στην πραξη μαθαίνεις να οδηγείς και θέλει χρόνο πάνω στο τιμόνι για να πεις ότι κάτι ξέρω και γω ως οδηγός.
Ο Ιαβερης ( ως γνωστόν ) είναι επαγγελματίας οδηγός αγώνων δεν ειναι κάποιος τυχάρπαστος, επομένως καποια πραγματα τα ξέρει πολυ καλύτερα απο μας τους υπόλοιπους οι οποίοι δεν είμαστε επαγγελματίες οδηγοί, είμαστε ερασιτέχνες.
Την ερώτηση που έθεσες (περι βελτίωσης στους οδηγούς και στους δρόμους) στην απάντησα πιο πίσω, δεν τα ξαναγράφω διότι καταντάει κουραστικό το πράγμα.
Αυτά ειχα να πω επι του θέματος ,finito la musica passato la fiesta.